fbpx

Blog

Lidt af hvert

Vi ses da til bogreception, hos os d. 9 marts, ikke?

Vi ses da til bogreception, hos os d. 9 marts, ikke?

JUBII vores nye bog “Refluks – hjælp din baby” udkommer til marts!!

Det vil vi gerne fejre sammen med dig!

Det vil derfor glæde os at se dig på Baby Instituttet (Gentofte Hotel)

Lørdag den 9. marts mellem klokken 10 og 14

Til hygge, snack og bobler

 * * *

Det er så slemt at have refluks – og endnu mere for et helt lille barn. Det er derfor VILDT frustrerende, at det opleves som om at antallet af babyer, der har refluks stiger. OG at de babyer, der har refluks virker til at have det værre end før i tiden, også bare i løbet af de sidste 5 år.

Har du gået rundt med en grædende baby i armene, og følt du hverken kunne gøre fra eller til, så ved du hvor ondt i hjertet det gør. Og det er lige netop sådan at babyer, der er plaget af refluks (halsbrand og sure opstød) og deres forældre har det.

Vi har været med hele vejen, gennem alle frustrationerne, babyer der har det træls i deres krop, alt for meget gråd, modstand mod at bøvse, forstyrret søvn, forværring ved indtag af bestemte fødevarer og meget meget mere. Alt den viden vi har, er endelig blevet samlet, og er blevet til vores NYE bog: Refluks – hjælp din baby.

Kom og se nærmere på bogen, mød forældre og eksperter på området, samt forfatterne til bogen.

Alle er velkomne!

  • Du er velkommen sammen med din baby (eller uden) og sammen med din partner (og uden).
  • Du er også velkommen, hvis du er fagperson og gerne vil fejre, at der kommer mere fokus på babyer med refluks – og hvordan de kan hjælpes (med andet end medicin).
  • Det samme gælder selvfølgelig, hvis du er forælder
  • Du er velkommen uanset om din baby har refluks, måske har refluks eller ikke har refluks. Lad os mødes og give refluks hos babyer opmærksomhed.
  • Du er også velkommen, hvis du kender os godt, bare kender os eller slet ikke kender os.

Bogen kan (selvfølgelig) købes med rabat til receptionen.

Det er vores jordemoder Camilla Kristiansen og journalist Maria Lyngsø Hougaard der er forfatterne til bogen. Camilla er også forfatter til vores Ammeguide – 7 tjekpunkter til en god amning og arbejder til daglig med babyer og amning på Baby Instituttet. Hun har deltaget i tungebånds symposium og er i gang med en uddannelse som IBCLC ammekonsultent. Maria er ansat hos Producentforeningen, men er lige nu på barselsorlov med nummer 2. Der ud over driver hun sitet mor-skab.dk.

Sangerinde Mathilde Falch, er ambassadør for bogen og har startet sitet refluksfamilie.dk efter hun selv fik Leo, der har svær refluks. Mathilde Falch har skrevet forordet til bogen; Jeg er utrolig glad for det kæmpe store stykke arbejde, der er lagt i denne bog. Den sparer kommende forældre i at “lege detektiver” midt i deres reflukshelvede.

Så sæt kryds i kalenderen – vi glæder os så meget til at se dig!

 

Du kan læse mere om bogen her =>
Du kan forkøbe bogen her =>

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.