fbpx

 

“På Baby Instituttet har jeg tid og ro til omsorg, fordybelse og lærdom. Når nybagte forældre opnår denne forståelse og håndterbarhed som forældre, begynder de at blomstre af overskud og kærlighed til både hinanden og det lille nye barn.”

Camilla Kristiansen, jordemoder og IBCLC

Vidste hvad jeg ville, så snart jeg var student!

Jeg besluttede mig for at søge ind på jordemoderuddannelsen kort tid efter endt studentereksamen. Jeg var tiltrukket af det spændende og levende fag og tanken om en evig variation i mit arbejdsliv. Og jeg så frem til, hver dag, at få lov til at være tilstede og yde omsorg i så vigtige livsbegivenheder som det at være gravid og få et barn.

Jeg blev færdiguddannet jordemoder i juni 2004, og er IBCLC-certificeret december 2019.

Jeg har i mit jordemoderliv arbejdet på både fødegangen, barselsgangen, fødemodtagelsen og akut svangreafdeling, jordemoderkonsultationen og efterfødselsambulatorium. Jeg startede på Ålborg Sygehus Nord i et vikariat lige efter endt uddannelse. Efterfølgende har jeg arbejdet på Gentofte Amtssygehus fra 2006 til 2010, hvor fødeafdelingen lukkede.  Siden da og frem til maj 2015 har jeg været ansat på Herlev Hospital.

Jeg ser familiedannelsen som en af de absolut største og vigtigste livsbegivenheder, der findes. Og jeg er ikke den mindste smule i tvivl om, at den måde, vores børn starter livet på, trækker spor gennem resten af deres liv. Derfor ligger det mig meget på sinde, at hele familien kommer igennem graviditet, fødsel og ikke mindst barselstid på en værdig måde og med følelsen af at kunne håndtere og tage ansvar for deres nyfødte barns velbefindende og trivsel.

Jeg har selv to dejlige børn Andreas (1999) og Freja (2005). Jeg har været heldig at føde begge mine børn, dengang der endnu fandtes mindre fødesteder. Jeg har født helt normalt begge gange og har også været heldig at have gode og uproblematiske ammeforløb.

Camilla Kristiansen, jordemoder og IBCLC