fbpx

 

“På Baby Instituttet arbejder jeg med at give praktisk “hands on” vejledning både i amning og i, hvordan man hjælper sin baby til et liv i trivsel og udvikling”

Camilla Kristiansen, jordemoder, ESA-ammevejleder og IBCLC

Vidste hvad jeg ville, så snart jeg var student!

Jeg besluttede mig for at søge ind på jordemoderuddannelsen kort tid efter endt studentereksamen. Jeg var tiltrukket af det spændende og levende fag og tanken om en evig variation i mit arbejdsliv. Og jeg så frem til, hver dag, at få lov til at være tilstede og yde omsorg i så vigtige livsbegivenheder som det at være gravid og få et barn.

Jeg blev færdiguddannet jordemoder i juni 2004, og er IBCLC-certificeret december 2019.

Jeg ser familiedannelsen som en af de absolut største og vigtigste livsbegivenheder, der findes. Og jeg er ikke den mindste smule i tvivl om, at den måde, vores børn starter livet på, trækker spor gennem resten af deres liv. Derfor ligger det mig meget på sinde, at hele familien kommer igennem graviditet, fødsel og ikke mindst barselstid på en værdig måde og med følelsen af at kunne håndtere og tage ansvar for deres nyfødte barns velbefindende og trivsel.

Jeg arbejder til dagligt på Baby Instituttets klinik i Kgs Lyngby, hvor jeg især arbejder med amme- / og babykonsultationer både i klinikken og på hjemmebesøg. Her hjælper jeg familier godt fra start med amningen og hjælper dem tilbage på ret kurs, hvis amningen er gået skævt. Jeg har stor erfaring med alle typer af amme-udfordringer som smertefuld amning, brystbetændelse, for lille mælkeproduktion, for stor mælkeproduktion, stramt tungebånd mm. Jeg er forfatter til bogen “Refluks – Hjælp din baby” og ser også mange babyer med refluks i klinikken.

Jeg er desuden forfatter til Baby Instituttets Ammeguide samt underviser på onlinekurserne: Ammekursus, Pumpekursus, SNS-kursus og Kursus i brug af sut.

Tidligere i mit jordemoderliv har jeg arbejdet på både fødegangen, barselsgangen, fødemodtagelsen og akut svangreafdeling, jordemoderkonsultationen og efterfødselsambulatorium. Jeg har arbejdet på Ålborg Sygehus Nord, Gentofte Amtssygehus og Herlev Hospital.

Jeg har selv to dejlige børn Andreas (1999) og Freja (2005). Jeg har været heldig at føde begge mine børn, dengang der endnu fandtes mindre fødesteder. Jeg har født helt normalt begge gange og har også været heldig at have gode og uproblematiske ammeforløb.

Camilla Kristiansen, jordemoder, ESA-ammevejleder og IBCLC