KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Søg
Close this search box.

Bussemænd, sådan får du bussemanden ud af næsen!

Ligesom voksne kan små børn danne bussemænd. Bussemænd kan lukke næseboret mere eller mindre til og genere en baby under måltiderne, fordi barnet ikke så godt kan trække vejret samtidig med, at han eller hun sutter mælk.

Hvad jeg selv kan gøre ved min babys bussemænd

Hos babyer fjernes bussemænd bedst ved at trykke på ydersiden af næseborerne og bevæge fingeren i cirkelformede bevægelser mod spidsen og rundt. På den måde vil bussemanden komme længere ned, hvorfra den kan fjernes med hjørnet af en tynd stofble.

Hvis bussemændene er for tørre til at få i bevægelse, kan du dryppe lidt modermælk/MME eller lidt kogt afkølet vand i din babys næse. Enten direkte eller med en pipette. Pas på med at der ikke er for meget væske i næsen på en gang, da din baby skal kunne trække vejret.

Mælken løsner skorperne, som så efter nogen tid kan fjernes efter ovenstående metode.

Andre artikler om babyer

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din babys udvikling de første 100 dage efter fødslen.  Du får perler af viden om amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!