HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Bukser og leggings til baby

Bukser og leggings er en del af standard garderoben til en baby. De går sammen med en body og evt. en lille vest. Forskellen på bukser og leggings  er, at bukserne er mere løse i benene, hvor leggings er mere stramme. Begge dele vil fungere lige godt for din baby.

Bukser med eller uden fod?

Bukser findes med eller uden fod. Vores erfaring er, at fødder lyder smarte, fordi babyer let sparker deres strømper af. I praksis er det dog ofte noget besværligt med fødder, da fødderne i meget af det tøj, man køber, har en dum pasform. Det betyder, at babyen i stedet får trukket sine fødder op i buksebenet, så fødderne kommer til at sidde på tværs deroppe. Det er selvsagt ikke særlig rart – og kan nogle gange være årsagen til gråd. Du finder derfor flest bukser uden fødder her hos os.

De bukser, vi har med fødder, udmærker sig ved at være meget “stramme” i benene. Det vil sige babymæssigt at have en god pasform, der hindrer at fødderne kan sætte sig på tværs.

Bukser og leggings i forskellige materialer

Af materialer vil du kunne finde bukser/leggings i både uld og bomuld, men også bambus og silke. De to sidste materialer gør det ekstra blødt for din baby at have på. Som du vil se, er vi meget glade for leggings og bukser i uld, til babyer. Så det vil du finde mest af. Til de helt små baby elsker vi uld, da det holder godt på varmen. Til de store babyer, der leger meget i gulvhøjde, er det smart fordi det isolerer for kulden. Desuden er uld let at ånde i for de børn, der er meget aktive og dermed meget varme.

God fornøjelse med at finde nogle bløde og dejlige bukser til din baby.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!