fbpx

Teddykompaniet

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

teddykompaniets logoTeddykompaniet, kan man andet end at holde af dem

Teddykompaniet er et svensk firma, der har huse i Båsted, der ligger ud til vandet 50 km nord for Helsingborg. Teddykompainet startede for næsten 30 år siden med Raili Norling og hendes datter Anna, der slog de første streger til de første bamser og rejste afsted for at finde nogle der kunne producere dem. Senere kom også sønnen Dennis til. Sammen har familien drevet virksomheden og tegnet de bamser vi kender så godt – og som alle børn (stadig) elsker og mange andre ting.

Teddykompaniet kvalitet til dit barn

Teddykompaniet er kendetegnet ved svensk kvalitet og de stiller høje krav til deres leverandører, som de har tæt kontakt med. Her udvælger de den bedste kvalitet, så at de kan garantere at deres bamser og produkter både er lækre og har en lang levetid.

Teddykompaniet følger selvfølgelig også alle regler der gælder legesager og legetøj til babyer. Deres produkter er CE-mærket og testet i henhold til EN71. Bamser, sutteklude og andet stof er lavet af  100 % polyester – og hvis de har fyld er fyldet PP plast kugler. Så du trygt kan lade din baby både lege med, kramme og sutte på tingene fra Teddykompaniet.

Teddykompaniets produkter kan gives til din baby helt fra fødslen, med mindre andet fremgår på det enkelte produkt. Alle produkter kan maskinvaskes på 40 grader.

Vil børnene det godt

På deres hjemmeside står: Vi vill göra skillnad för barn – de är vår framtid! hvilket oversat betyder at Teddykompanier vil gøre en forskel for børn – de er vores fremtid. Og her kan vi ikke være mere enige, selvom vi har hvert vores speciale.

Teddykompanier har i den ånd de sidste par år samarbejdet med Stiftelsen for Astrid Lindgrens Børnesygehus. Ligesom de har skabt Friends af Alfons Åberg, der arbejder med at stoppe mobning. Ved alle salg af Alfons Åberg sager går 5 kroner til Friends, der er en none-profit organisation.