fbpx

PlanToys

Viser alle 7 resultater

PlanToys vil være kendt for bæredygtighed

PlanToys har udviklet sig med rødder i bæredygtig leg fra at være grøn til bæredygtig. PlanToys mener at bæredygtig leg udgør det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. De vil gerne at  børn vokser op med større viden og forståelse for, at respektere og bevare naturen. Så naturen vil står ubeskadiget til fremtidige generationer.

PlanToys har opnået anerkendelse i hele verden for deres værn om naturen og har samarbejdspartnere i Amerika, Europa, Asien og Australien.

PlanToys er lavet af naturligt gummitræ, der ikke længere producerer naturgummi (latex). For at holde træet naturligt og rent bliver der ikke tilsat gødning til jorden i de sidste 3 år, før træet skæres ned til produktion. De hævder selv at de var den første virksomhed, der fremstillede trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet. I stedet bruger de kemikalie-fri ovn-tørring for at forstærke træet. Legetøj samles ved hjælp af en certificeret E-Zero, formaldehyd-fri lim i stedet for den traditionelle trælim og farves med de mest miljøvenlige materialer og organiske farver. PlanToys bruger ikke kemiske farvestoffer, der indeholder bly eller andre tungmetaller.

I bestræbelserne på fortsat at arbejde ansvarligt i forhold til en bæredygtig fremtid, har PlanToys introduceret produktet PlanWood. PlanWood er et andet sikkert og bæredygtigt materiale, der lever op til høj kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed i processen med at fremstille legetøj. PlanWood er et øko-venligt materiale, fordi affald ved produktionen er minimeret og mindre træ er påkrævet. Den reducerede brug af energi i fremstillingen af PlanWood mindsker i den sidste ende miljøbelastningen.

PlanWood bruges i fin balance med træ fra det robuste gummitræ.

PlanToys har ligeledes et mål om, ud over at være førende i at skabe nye materialer, at skabe arbejdsprocesser mod en nul-affalds-politik.