Matchstick Monkey

Viser et enkelt resultat

 • Dansende abe i grå fra Matchstick Monkey Dansende abe i grå fra Matchstick Monkey
  Dansende abe i grå fra Matchstick Monkey

  Dansende abe i grå fra Matchstick Monkey

  179,95 DKK

  Den fine dansende abe er både en bidering, men også super velegnet til som “babys første legetøj”. Det ergonomiske design gør den perfekt, da den er så nem at holde om for en lille babyhånd. Den er designet, så der er mange steder, man lige kan få fat om den. Som bidering er den sjov og anderledes med forskellig strukturer på forskellige steder af abens krop. Dette stimulerer udviklingen samtidig med, at det er muligt at finde et godt sted at klø gummerne, når tænderne begynder at skabe uro. Abens baghoved er designet med små bløde knopper, som kan lindre irriterede og kløende gummer. Den er lavet i 100% BPA-fri silikone, der er blødt mod din babys gummer. Den kan puttes i fryseren, så den er kold og dejlig at bide i, hvis gummer med voksende tænder skaber ubehag i munden. Kan let vaskes af i vand og sæbe eller puttes i opvaskemaskinen og steriliseres.

  På lager

  Varenummer (SKU): 0659436975521 Kategorier: , ,

Matchstick Monkey startede med nogle kløene gummer

Matchstick Monkey blev til dag mor til 3 Katie Windridge søgte en god bidering til hendes datter tilbage december 2016. Som mange andre mødre havde Katie prøvet alt andet der kunne afhjælpe de kløende og smertefulde gummer fra tænder der var på vej.

Der ud over havde Katie’s anden datter altid været vild med aber – ligesom mange andre børn. Sikkert på grund af deres søde udtryk.

Da Katie fik ideen til at skabe sin egen bidering var det en vigtig ting for hende at den skulle være let at holde fast i for det helt lille barn. Det var med den tanke at den tynde – tændstik /  Matchstick del af Matchstick Monkey blev til.

Matchstick Monkey sælges i over 35 lande

Med hjælp fra Touker Suleyman from BBC’s Dragon’s Den bliver Matchstick Monkey nu solgt I mere end 35 forskellige lande. I starten var det kun bide-aben men kunne købe, men nu sælger Matchstick Monkey også andet legetøj, stofbleer med mere.