fbpx

Haps Nordic

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Haps Nordic – en ny spiller på markedet

Haps Nordic er en nyere dansk virksomhed, stiftet i 2016. Haps Nordic producerer bæredygtige produkter af høj kvalitet med fokus på genanvendelse og på at skåne miljøet for unødig emballage og madspild.

Melis Wilkenschildtder har skabt og designet Haps Nordic. Ideen kom da hun selv var på barsel og manglede muligheden for at have sund og nem snack med på tur i stedet for “de prefabrikerede-frugtsukker-bomber der allerede fandtes på markedet”.

Der ud over kom ønsket om at skabe et univers hvor æstetisk og bæredygtighed går hånd i hånd.

Bæredygtige produkter af høj kvalitet

Haps Nordic grundfilosofi er at værne om og passe på den verden; mindske mad- og emballagespild. De synes at det skal være nemt og bekvemt og pænt at benytte bæredygtige alternativer.

Omdrejningspunktet for deres produktsortiment er, et ønske om at hjælpe forbrugeren til at mindske overforbrug af engangsprodukter som engangssmoothieposer, fryseposer, sølvpapir, plastikposer, engangsservietter med mere.

Økologiske bomuld og GOTS certificeret

Haps Nordics tekstilprodukter er ud over smukke, produceret i økologisk bomuld og alle fremstillet på en GOTS-certificeret fabrik med ordenlige arbejdsforhold.