fbpx

Done By Deer

Viser alle 14 resultater

Dansk stærkt og stilrent design

Done By Deer har siden 2014 designet og leveret moderne interiør og legetøj til familier med helt små babyer og småbørn.

Deres design er enkelt, klassisk, sødt, eventyrfyldt og med farver, der matcher vores skandinaviske stil.

Done By Deer formår at lave produkter, der både rammer børnene på deres fantasi, men som også pynter og opretholder en balance med enkeltheden i det danske design, og der let matcher resten af vores skandinaviske indretning i hjemmet.   

Høj kvalitet og standard

Alle produkterne fra Done By Deer er designet internt i Danmark. Det sikrer dig som forbruger, at arbejdsforholdene bag det produkt, du køber er i orden. Deres produkter er også grundigt testet, så de overholder de strenge europæiske sikkerhedsstandarder.

Done By Deer er et firma der er meget bevidst om, at de produkter de skaber, skal de selv kunne stå 100% inde for. De samarbejder derfor også kun med leverandører der lever op til deres egne værdier.

Designeren bag Done By Deer

Skaberen bag de søde og fantasifulde dyr, der kendetegner produkterne i Done By Deer, er den danske designer Helene Hjorth. Og det er da også hendes efternavn, der har inspireret til hjorte-vennerne, der stilfuldt går igen i mange af produkterne.

Når du stifter bekendtskab med produkterne fra Done By Deer, stifter du også hurtigt bekendtskab med en stor flok deer-venner bestående af elefanten Elphee, giraffen Raffi, krokodillen Croco, næsehornet Nozo, myreslugeren Antee, zebraen Zebee og flodhesten Ozzo.

Med disse hjortevenner har designeren formået at skabe et fantasifuldt design, der sætter fantasi og smil i gang, og som både er innovativ i deres farver og et moderne designstykke til hjemmet. Og så er hjorte-vennerne bare ikke til at stå for!!!

Derfor sælger vi Done By Deer på babyinstituttet.dk

For os på Baby Instituttet er det vigtigt, at vi udelukkende sælger produkter,  vi har afprøvet og kan se virker efter hensigten. Vi vælger kun at samarbejde med virksomheder, der leverer kvalitetsprodukter, der overholder alle de sikkerhedsstandarder man som producent er underlagt, og som er med til at give dig og dit barn som forbruger den rette tryghed.

Produkterne fra Done By Deer er alle produceret med tanke for barnet. Det er dansk produceret og af høj kvalitet, arbejdsforholdene er i orden og så er deres design med hjorte-vennerne, de magiske prikker, smukke skandinaviske farver bare ikke til at stå for.