Disana

Viser alle 2 resultater

 • Puslestykker fra Disana, 80x80cm (2 stk) Puslestykker fra Disana, 80x80cm (2 stk)
  Puslestykker fra Disana, 80x80cm (2 stk)

  Puslestykker fra Disana, 80x80cm (2 stk)

  169,00 DKK

  Vores bomuldstykker, fra Disana, er en helt fantastisk og essentiel del af din babys første udstyr. Stykkerne er lavet af 100% organisk bomuld, som er blevet børstet. Dét får stykkerne til at føles bløde og fløjlsagtige mod huden og det gør overfladen meget mere absorberende. Det gør dem perfekt til bla. bleskift og som hyggetæppe på farten. Bomuldsstykkerne kan vaskes i vaskemaskinen ved 95°C.

  På lager

  Varenummer (SKU): 4250021600147 Varekategorier: ,
 • Se ønskelisten
  Puslsestykker fra Disana 40×40 (3 stk eller 10 stk) Puslsestykker fra Disana 40×40 (3 stk eller 10 stk)
  Puslsestykker fra Disana 40×40 (3 stk eller 10 stk)

  Puslsestykker fra Disana 40×40 (3 stk eller 10 stk)

  99,00 DKK299,00 DKK

  Vores bomuldsstykker fra Disana er i 100% organisk bomuld og er blevet børstet inden brug. Dét gør at stykkerne føles fløjlsbløde og dejlige mod huden, og overfladen bliver mere absorberende end ellers. Dette gør dem optimale til brug på puslebordet, som ansigtsklude og som klude til gylp og meget mere. Hvis man folder dem sammen til en strimmel, kan de også bruges, som absorberende liner, i kanten af strikkede bleer og blebukser. Bomuldsstykkerne kan vaskes i maskine ved 95°C. De fåes også i en større udgave⇒ Bomuldsstykker fra Disana, 80x80cm.

  Ryd
  Varenummer (SKU): 4250021600130 Varekategorier: ,

Disana's logo på hvid baggrundDisana’s forhistorie.

Det hele startede helt tilbage i 1967, da to familier var på ferie i Italien og stødte på verdens måske første slå-om ble. Da de selv var i tekstil industrien, øjnede de hurtigt store muligheder i bleen, specielt fordi den amerikanske engangsble endnu ikke var kommet til Europa endnu.

Da de kom hjem til Tyskland igen, fandt de dog hurtigt ud af, at det var sværere at strikke slå-om bleerne på deres maskiner end først antaget, og defor søgte de nu med lys og lygte efter en specialist, der kunne finde ud af at strikke bleerne for dem.
Og de fandt ham. Hans navn var Dietrich Sautter, og han fandt en måde at strikke bleerne på efter flere test forsøg.

Dietrich og hans kone Imma så hurtigt et andet problem, der måtte løses. Indtil nu havde man kun haft plastikbukser at trække udover bleen, når man fx skulle ud på lange køreture, hvilket gav mange børn udslæt og rødme. Imma og Dietrich begyndte at lede efter en mere åndbar løsning og uld var svaret.
Heldigvis havde de lidt udenfor deres hjemby en kollega der lavede uldbukser, og da de begyndte et samarbejde, skulle det vise sig at slå-om bleen og de vandtætte og åndbare uldbukser blev et perfekt match.

Disana startede i garagen.

Et par år gik, hvor familien Sautter arbejdede for familien, der opdagede bleen i Italien, indtil Pamper kom til Tyskland i de tidlige 1970’ere. Forretningen var nødt til at lukke og Dietrich mistede sin eneste kune til strikbleen.

Og herfra startede garage-biks-historien for familien Sautter. Imma fandt på at lave deres eget mærke, der skulle hedde Disana, som stod for “Dieter and Imma Sautter Naturtextilien.” Det var også Imma der fandt på at buge organisk bomuld og uld, for at have et hudvenligt og pesticide frit produkt. De var nogle af de første i verden til at tænke i de baner.

Disana blev hurtigt et meget populært mærke blandt jordemødre og læger, som så ideen med de åndbare bleer, og spredte budskabet vidt og bredt. Som tiden gik blev babytæpper, soveposer og andre strikprodukter tilføjet til sortimentet. Og på trods af at de voksede og voksede, så forblev slå-om bleens design det samme… helt frem til idag.

Idag bliver Disana’s produkter solgt i mere end 1000 shop i 48 lande over hele verden, og de arbejder fortsat på at udvikle sig bla ved hele tiden at være i dialog med dem der sælger deres produkter.

Vi på Baby Instituttet og Det Private Barselshotel anbefaler klart Disana, da vi bla selv bruger deres puslestykker på hotellet. Nu kan du købe puslestykkerne hjem til din babys puslebord her i shoppen.