Carriwell

Viser alle 4 resultater

carriwell's logo
Carriwell – producent af kvalitets amme bh’er.

Det kan være svært at finde en god og støttende amme bh i en tilfredsstillende kvalitet, som samtidig er til at betale. På Baby Instituttet har vi set og afprøvet et utal af amme bh’er. Og guderne må vide, at der findes mange amme-bh’er i dårlig kvalitet. Der er brugt meget energi på at finde noget flot og moderigtigt stof og designet er lavet til kvinder med små faste (og ikke mælktunge) bryster. Så hører du til den kategori er det måske ikke så vigtigt med støtten. Men har du som de fleste nybagte mødre fået en betragtelig barm med en vis tyngde, kan det virkelig betale sig at bruge bare en lille smule ekstra og få den bedste kvalitet.

Denne gode kvalitet finder du hos Carriwells bh’er.

Amme bh’erne fra Carriwell har brede stropper i en god elastik kvalitet, som holder elasticiteten vask efter vask. Lukkemekanismen er kraftig, så den ikke knækker, eller går op i tide og i utide. En del af bh’erne er sømløse, hvorfor de er bløde og behagelige at have på. Lukningen på ryggen er kraftigere end på de billige bh’er, hvorfor bh’erne har en supergod pasform. Carriwell har selvfølgelig også lavet bh’er til dig med meget store bryster.

Carriwell har designet, udviklet og produceret bh’er siden 1996, så de ved, hvad de laver. Og på Baby Instituttet kan vi lide og anbefaler deres produkter.

Held og lykke med at finde en bh, der passer lige netop dig.