Baby Instituttet

Viser alle 28 resultater

babyinstituttets logo på hvid baggrundBaby Instituttet

Baby Instituttet er stedet, hvor du kan købe dig til undervisning i form af private jordemoderkonsultationer, ammekonsultationer, babykonsultationer samt privat fødselsforberedelse. Du har endda også den unikke mulighed at få undervisning på døgnbasis i form af et barselsdøgn eller barselsophold. Det kan enten være lige efter fødslen eller senere, hvis der opstår problematikker, som du har svært ved selv at få has på. Alle former for konsultationer varetages af specialuddannede jordemødre med stor erfaring på området.

Vidensunivers

Derudover er Baby Instituttet et univers af viden omhandlende alt fra fertilitet, graviditet, fødsel og kejsersnit til amning, nyfødt og baby. På babyinstituttet.dk kan du finde al den viden og information, du har brug for. Baby Instituttets vidensunivers består af en lang række af lærerige og informative artikler, der alle skrevet af fagpersoner på området. Baby Instituttet er grundlagt i 2013 af jordemoder og direktør for Det Private Barselshotel Ditte Bach.

Baby Instituttes formål

Baby Instituttets formål er at formidle viden, som ruster alle (kommende) forældre til at imødekomme og varetage deres egne og især deres babyers behov. Viden som gør, at familier kommer godt fra start og undgår dyrtkøbte erfaringer, som kunne have været undgået. Og på den måde, i sidste ende, medvirke til at nedsætte antallet af børn (og forældre), som oplever uoverstigelige vanskeligheder – ofte med manglende trivsel hos både forældre og babyer som resultat. Gennem formidling af viden samt praktisk vejledning, øge mulighederne for det gode babyliv med masser af energi og overskud til hygge, kærlighed og udvikling.