fbpx

Baby Einstein

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Baby Einstein – et navn der klinger dejligt i vores øre

Baby Einstein, det er da ikke til at stå for. Baby Einstein begyndte 1996 som en video-serie med det formå at introducere musik, historier, tal og sprog til småbørn.

Målet for Baby Einstein i dag er at hjælpe børn med at at forblive nysgerrige gennem erfaringer, opdagelse og kreativitet. Fordi de mener at nysgerrighed motivere os til at lære og forstå ting. Folkene bag baby Einstein mener at nysgerrighed er essentielt for at kunne klare os i den omskiftelige verden vi er omgivet af og til at skabe en bedre verden ud i fremtiden.

Baby Einstein har fokus på at det lille barn starter med at forstå deres verden fra dag ét gennem de 5 sanser; synssansen, høresansen, smagssansen, følesansen, lugtesanden. Derfor spiller udtryk (hvordan noget ser ud), lyd, smag, tekstur og lugt en afgørende rolle i den tidlige kognitive udvikling.

Legetøj med farver lyd og lys

Baby Einsteins legetøj er kendtegnet ved at der er fuld skrald på alle sanser. Hvert legetøj er lidt som en tivolitur for en større barn. Der sker noget for synssansen, følestansen – også kan de fleste også sige noget. Det er underholdning for en baby – og rigtig mange babyer synes også super godt om de mange sansestimuli og finurligheder Baby Einstien byder på. Og når baby er glad – så er mor og far glade.