fbpx

Aykasa

Viser alle 20 resultater

AYKASA

Ay-kasa er en succesfuld dansk virksomhed, men kan kan finde deres  populære farverige foldekasser i næsten hele verden.

De populære foldekasser fra Aykasa er perfekte til opbevaring i hele hjemmet. De kan med deres enkle og funktionelle design anvendes til mange formål. Blandt andet til sortering i gaderoben, opbevaring på badeværelset eller bryggerset. De egner sig lige så godt til organisering af lejetøjet på børneværelset, og så synes vi de er perfekte til at skabe orden på puslebordet. Eller du kan derfor få orden på alt fra sutter og stofbleer til legetøj, bamser, dukker m.v.

Du kan med fordel vælge flere forskellige foldekasser da de er skabt til at kunne kombineres både i forhold til farver og størrelser.

Kasser i flotte farver til enhver smag

De funktionelle kasser findes i mange forskellige farver og størrelser. De er nemme at folde ud og tage i brug. Kasserne kan når de er foldet ud stables oven på hinanden, så de kommer til at skabe en farverigt udtryk.

Når kasserne ikke er i brug, så kan de let folders sammen og stables, og  fylder derved så godt som ingenting. Super pladsbesparende!

Kasserne er fødevaregodkendt, kan vaskes af med vand og sæbe og tåler at gå i opvaskemaskinen.