Aden + anais

Grundlæggeren af Aden + Anais.

Grundlæggeren af Aden + Anais er Raegan Moya-Jones. Hun er født og opvokset i Australien, hvor man igennem flere århundreder har svøbt babyer i bomuldssvøb. Igennem utallige generationer har australske forældre brugt  bløde og åndbare bomuldssvøb til deres babyer.

I 1997 flyttede Raegan Moya-Jones til New York City med hendes kommende mand. Her arbejdede hun i 10 år salgsafdelingen på det prestigefyldte ugentlige nyhedsmagasin The Economist.

I 2003 skete der det fantastiske, at hun blev gravid og skulle have sit første barn der skulle hedde Anais (udtales UH-nay)
Raegan Moya-Jones var langt væk hjemmefra, men ville videreføre den australske tradition med at svøbe sit barn i et tyndt bomuldssvøb. Det skulle dog vise sig, at blive svært opgave at finde et godt tyndt bomuldssvøb. Herfra opstod ideen til Aden + Anais.

I 2006 præsenterede Raegan Moya-Jones det første bomuldssvøb i USA, da det var en nødvendighed i hendes øjne. Med Aden + Anais alsidighed, kvalitet og moderne æstetik, vandt deres svøb øjeblikkeligt de amerikanske forældres hjerter. Siden da har Aden + Anais videreført den Australske tradition med bomuldssvøb.

Raegan Moya-Jones stod fast i sin tro på, at bomuldssvøbet var det bedste og mest beroligende at svøbe sit barn i. Hun er i dag mor til 4 piger, en succeshistorie i baby industrien, og forretningskvinde, der baner vejen for aden + anais til at blive et globalt livsstil mærke.

Idag er Aden + Anais’ produkter tilgængelige i 65 lande over hele verden, og den award-vindende kollektion består af svøb, hagesmække/savlesmække, tæpper, soveposer, sengetøj, tøj og meget mere..

Aden + Anais’ er kendetegnet ved..

Åndbarhed, naturlighed, blødhed og holdbarhed, er nogen af de mange fordele ved deres højkvalitets svøb. Aden + Anais’ moderne æstetiske og ikoniske mønstre er unikke for babyindustrien og gør dem til dem de er. Berørt af historier de hører, scener de ser eller inspirerende farver, er der en historie bag hvert enkelt af deres mønstrene.

Aden and Anais' logo