fbpx

Har i plads til os nu?

Det sker ofte, at vi bliver ringet op af nybagte forældre, der ligger på hospitalet og ikke har booket på forhånd eller er kommet hjem og ønsker at komme til os på barselsophold, fordi intet er gået som de havde håbet på. Forældre som vil vide, om vi har plads til dem på vores barselshotel lige nu. Det kan være, hvis amningen er svær, eller mor og/eller barn ikke har det så godt som ønsket – eller bare et ønske om mere eller bedre hjælp.

Er det sådan, du har det, er du velkommen til at ringe til os og høre om vi har plads.

Hos os har vi maks 3 familier pr jordemoder. Det er sådan hos os, fordi vil vil sikre, at der er god tid til dig og din baby. Vi kan derfor ikke love jer, at vi har en plads, men det er så godt som altid muligt at få en plads hurtigt, så den situation, som du og din baby er lige nu, snart kan blive så meget bedre.

Ring endelig og hør, hvordan det står til med pladserne. Du kan også sende os en sms med teksten “hvordan ser det ud med plads til os?” så ringer den jordemoder, der er i vagt, dig op, så snart hun har en ledig stund, hvor der er tid til at høre om jeres situation, og forklare hvordan vi kan hjælpe jer.