LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

bolde til leg og udvikling

En bold er god underholdning

Der er ikke meget legetøj, der kan underholde så godt som en bold. Den kan leges med helt fra din baby er lille, hvor den helt fra starten er sjov at ligge med, hvis den ikke er for stor eller tung. Senere er den sjov at kravle efter, for så at stavre efter den med sine første skridt. Den kan dermed motivere både til træning af gang og gå-færdigheder. Når din baby bliver gå-erfaren, så vil en bold appellere til at løbe efter. Og her kan der bruges lige så mange timers leg med en bold.

Derudover kan man gribe ud efter bolde, der jo har det med at være i hænderne for pludselig at være trillet deres vej. De træner grebet og det at gribe. I starten vil det være nemmest at gribe en bold man kan gribe med begge arme, men senere vil barnet blive så godt til det, at han eller hun vil gribe med hænderne. Afstanden mellem griberen og kasteren vil med tiden kunne blive længere, og dermed også både sværere både at kaste og gribe. For til sidst at kunne gribe mindre bolde med hænderne og fra store afstande.

Kun fantasien sætter grænsen

Selvom en bold er så simpel, så er der som sagt mange timers leg i bolde. Og måske netop fordi den er så simpel, så appellerer den til at barnet bruger sin fantasi. Den kan bruges til at sidde på, til at trille ned af ramper barnet selv har bygge eller bygget sammen med en ven – og meget meget mere. Man går aldrig galt i byen med en bold.

Bolde i alle størrelser og vægtklasser

Her finde du forskellige bolde. Nogle er i trådnet, der gør dem nemme at gribe fat i, hvor andre er mere som vi kender dem. De fleste bolde vi har er nogle der både kan tåle at være udenfor men også kan leges med inde, uden at smadre noget. Især de lette bolde er egnede til det, da tingene ofte vil blive stående og ikke falde på gulvet, hvis man skulle være så uheldig at ramme nogen i bold-legen.

Herudover finder du selvfølgelig også bolde i forskellig størrelser. Der er helt små bolde, der lettere kan være i en lille barnhånd og større bolde, der er nemmere af fange med to arme og nemmere at sparke til,

Grib bolden!

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!