fbpx

Blog

Det sker på Baby Instituttet / Min Baby - 1 måned til 1 år

NY bog “REFLUKS – hjælp din baby” udkommer i dag!!

NY bog “REFLUKS – hjælp din baby” udkommer i dag!!

Så skete det endelig….
Vores nye bog er UDKOMMET!!!

Bogen er til dig – og din baby!

Bogen kan læses af alle – og det håber vi at rigtig mange vil – både forældre til babyer med refluks, men også sundhedspersoner (selvom bogen ikke direkte er skrevet til dem).

Bogen er;

  • Til dig, der her en baby, der lider af refluks – i alle grader fra let til svær – som får eller ikke får medicin.
  • Til dig, der tror at din baby måske har refluks.
  • Til dig, der har en baby, der ikke har det særligt godt (da mange af bogens fif kan bruges til andre end refluks babyer).

Bogen er helt unik

Bogen er helt unik, da den er den første af sin slags i Danmark – og faktisk findes der i skrivende stund under 10 på det engelske marked om babyer med refluks. Så det er på sin plads med en bog som denne, især fordi det ser ud til at refluks hos babyer er et stigende problem – både herhjemme og på verdensplan.

Forfatterne til bogen

Det er vores super dygtige jordemoder Camilla Kristiansen, der er forfatter til bogen. Camilla er også forfatter til vores Ammeguide – 7 tjekpunkter til en god amning og arbejder til daglig med babyer og amning på Baby Instituttet. Hun har deltaget i tungebånds symposium og er i gang med en uddannelse som IBCLC ammekonsultent. Hun har skrevet den i samarbejde med journalist Maria Lyngsø Hougaard. Maria er ansat hos Producentforeningen, men er lige nu på barselsorlov med nummer 2. Der ud over driver hun sitet mor-skab.dk.

Du kan møde dem begge til vores bogreception d. 9 marts, læs mere om den her =>

Mathilde Falck er ambassadør for bogen

Sangerinde, sangskriver og ildsjæl Mathilde Falch, er ambassadør for bogen. Hun har selv startet sitet refluksfamilie.dk efter hun selv fik Leo, der har svær refluks.

Du kan møde Mathilde til vores bogreception d. 9 marts, læs mere om den her =>

Mathilde har også skrevet forordet til bogen. Mathilde Falch skriver blandt andet i forordet om bogen; Jeg er utrolig glad for det kæmpe store stykke arbejde, der er lagt i denne bog. Den sparer kommende forældre i at “lege detektiver” midt i deres reflukshelvede.

Fra bogens bagside

Er du blevet forælder, og er det ikke, som du forestillede dig, fordi din baby er ked af det og utilpas mere eller mindre konstant? Så kan det meget vel være refluks, din baby lider af. Refluks er tilbageløb af mavesækkens indhold op i spiserøret, hvilket giver halsbrand og sure opstød. Det er utrolig plagsomt og årsag til gråd, kolik, utilpashed, uro og søvnproblemer.

I “Refluks – hjælp din baby” har vi samlet den viden, vi har om babyer med refluks. Samt en masse praktiske tips til hvordan du imødekommer din babys basale behov på en måde, hvor der er taget højde for, at din baby har eller måske har refluks. Bogen er en hjæp til dig, der har en baby med refluks eller dig, der har en grædende, utilpas eller urolig baby, som hjælp til at få skabt den bedst mulige hverdag.

God læselyst!

Bogen kan købes her (MED RABAT FREM TIL TIRSDAG D. 5 KL 12) =>