fbpx

Blog

Amning & flaske

Tør jeg skrive, at vi har en bog om amning på trapperne?

Noter på papir og ammebog på vej

Skal jeg, skal jeg ikke? Tør jeg, tør jeg ikke?

Måske kommer Janteloven efter mig? – Og det er aldrig rart.

Nej, jeg gør det! Jeg siger det…

Med tænderbævende frygt for at et eller andet går galt her til allersidst, her på falderebet, her lige før dagen før dagen du ved, så siger jeg det alligevel.

For år tilbage begyndte jeg at skrive på en ammebog.

Den har tekstmæssigt været næsten færdig længe, som i virkelig længe, men nu er resten så langt, at jeg godt tør love, (dog med en vis portion frygt for at Janteloven kommer efter mig) at vi har en bog om amning på trapperne.

Faktisk så meget på trapperne at jeg satser på, at den udkommer her før jul!

– Og jeg glæder mig som et lille barn.

Jeg glæder mig selvfølgelig til at stå med den i hånden!

Men mest af alt glæder jeg mig til, at den kan komme til glæde rundt omkring i det danske land. At rigtig mange babyer, med bogens teknikker og håndgreb, kommer til at slippe brysterne mætte og tilfredse, som vi oplever det på Det Private Barselshotel.

Noter på papir og ammebog på vej

Er bogen for dig?

Ja, hvis du gerne vil lykkes med amningen – så du kan nyde din amning, din baby og så din baby kan nyde livet mæt og tilfreds.

Ja, hvis du er fagperson og gerne vil kunne hjælpe nybagte mødre bedre med at få amningen til at lykkes.

Bogen er en praksisbog – altså en: “Hvordan gør jeg i praksis med min baby og mine bryster” og “Hvordan sikrer jeg, at min baby har en god teknik ved brystet, forebygger problemer og undgår dyrt købte erfaringer” type bog

Bogen giver dig redskaber til etablere en amning der fungerer optimalt og til at løse eventuelle udfordringer, som du og din baby er havnet i med amningen. På den måde er bogen helt unik – og adskiller sig markant fra de få andre ammebøger, der er på markedet.

Man kan sige, at bogen er lige så “Hands On” og praksisorienteret, som vi er på Det Private Barselshotel.

Uhh, jeg kan næsten ikke vente, kan du?

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.