LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Bodystocking / bluser / trøjer

Bodystocking & bluse til din baby
Her har vi samlet alt det tøj, du kan give din baby på overkroppen: Bluser med lange og korte ærmer samt bodystockings. Det vi sige indetøj. Den varmere del såsom varme trøjer, som din baby kan have på udenfor på en varm forårsdag, sommerdage eller en varm sensommerdag, finder du under kategorien jakker og trøjer. 
Vi er vilde med bodystockings
Du kan lige så godt få det at vide med det samme: Vi er vilde med bodystockings. Det er vi af den simple grund, at de er SUPER praktiske. En baby bliver løftet meget – ja, jo faktisk helt til han eller hun selv kan gå og også længe efter det. Når man bliver løftet op, har bluser det med at skille fra bukserne – så titter den lille babymave frem – og det bliver sværere for din baby at holde på kropsvarmen. Hvis det skete for dig selv, kunne du bare selv tage en trøje mere på. Din baby kan ikke lige gøre dig opmærksom på, at han eller hun fryser på maven, så det er dit ansvar at sørge for en dejlig varm baby mave.

En bodystocking er knappet mellem benene, og det er ikke ubehageligt fordi der sidder bleen og beskytter. Det at den er knappet imellem benene gør, at trøjen ikke kan skille fra bukserne, og på den måde holdes din baby dejlig varm. Du undgår også, at din babys bluse sidder oppe under hagen på din baby. Køb masser af bodystockings, så er der garanti for dejlig varm babymave:-)
Vi har mest basis bluser og bodies
Som du kan se, når du ser dig omkring, så finder du mest basistrøjer her i webshoppen. Vi er primært gået efter, at tøjet er blødt og rart at have på samt praktisk for dig at arbejde med. Vores tøjkollektion er nok det, man vil kalde hverdagstøj. Skal du have din baby med til fest, eller er dagen helt særlig, skal der måske lidt ekstra til, end det du lige kan finde hos os.

God fornøjelse med at finde bluser og bodies til hverdagen

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!