Blog

Dit babytøj valg kan fremme din babys udvikling

Hvordan du klæder din baby er en super nem måde at stimulere og fremme din babys udvikling på, for din baby skal jo have tøj på uanset. Det er selvfølgelig ikke det enkelte stykke tøj, der gør en forskel for din babys udvikling, men hvordan dine baby mest har det.

Hvor meget tøj skal min baby have på i varmen?

Hvis du er i tvivl om, hvor meget tøj din baby skal have på i sommervarmen, så læs med her. Her får du en række gode råd, som kan hjælpe dig til at klæde din baby tilpas på, når det er varmt.

Symposium om kort tungebånd (PTT) – måske er der håb forude

Jeg har været til symposiet "Mouth-based problems leading to dental issues, speech difficulties, failure to thrive and/or feeding and eating difficulties". Hvor fokus især var på de skjulte korte tungebånd eller posterior tongue tie (PTT).

Sut eller ikke sut når du gerne vil amme?

Man har traditionelt anbefalet at være tilbageholdende med at give sut til amme-babyer, fordi man er bange for "sutte-forvirring". Altså at baby bliver dårligere til at sutte ved brystet på grund af sutten.

Pas på for stort vægttab hos din nyfødte baby efter fødslen

Det er normalt at nyfødte babyer taber sig efter fødslen, det har sine helt naturlige årsager. Men hvornår har en baby så tabt sig FOR meget?