5 fejlantagelser om delte mavemuskler

Delte mavemuskler kan bringe mange udfordringer med sig. Derfor har vi samlet 6 udfordringer, du skal være opmærksom på, for at komme godt videre.

Aflast dit bækken i løbet af dagen

Rigtig mange gravide får problemer med sit bækken under graviditeten. Træning kan forebygge og behandle. Men det er ikke al træning der er lige gavnligt.

5 gode øvelser med din BBhugme!

Graviditetspude, ammepude, pølsen – kært barn har mange navne, og mange anvendelsesmuligheder. Her er 5 øvelser, Maria har brugt sin bbhugme til, som måske også kan være noget for dig?

Træn dig til en bedre fødsel og fødselsoplevelse

Kan man virkelig træne for at få en god fødsel? Flere og flere studier viser, at kvinder som dyrker motion under graviditeten har færre komplikationer og lettere fødsler. Men hvad skal man træne? Læs med her!

Sådan balancerer du træning og familieliv

For os er det vigtigt at være funktionel i hverdagen som småbørns familie. Derfor har vi tilpasset træningen ud fra de problematikker vi oftest ser hos familier med små børn.

Pas på med mavebøjninger efter fødslen!

Det er normalt at have afstand mellem de lige mavemuskler efter 9 måneders graviditet med en baby, der sidst i graviditeten har fyldt godt til.  Du vil kunne se, når du rejser dig fra sengen, at det buler ud mellem de lige mavemuskler – som en bjergkæde på langs af maven. Og her er det […]

9 gode råd til hvordan du holder dit barn sund og rask – og mindsker sygdom

Så går vi ind i efteråret – og alle børn (og voksne) er begyndt at få snotnæser…. Det gælder både voksne, skolebørn, børnehavebørn og babyer (især hvis man har en storesøster eller storebror, der har sin daglige gang i institution blandt en masse andre børn). Her får du 9 gode råd ti,l hvordan du holder […]

“Godnat og sov godt” versus “Søvn i babysteps”

I den seneste tid har der hersket stor debat om søvntræningsmetoden “Godnat og sov godt“. Metoden går i alt sin enkelthed ud på, at barnet lægges i seng og forventes efter nogle aftener at acceptere at skulle falde i søvn, uden at forældrene er tilstede. Tiden forældrene er væk fra barnet, men hvor barnet givet […]