Blog

At blive Mor

Vi har bedt jer om at hjælpe os med at fjerne tabuet omkring, hvor forskelligt det kan opleves at blive mor, og I har været fantastiske til at dele jeres oplevelser med os og med alle de, der følger os på Facebook og Instagram. Her er det Pernille, der har valgt at dele sin historie med os og med alle jer, og det er vi både glade og taknemmelige over.

Daniel Stern – En mor bliver til? En bog du bliver klogere af at læse!

Det at blive forælder ændrer ikke bare ens verden fra den ene dag til den anden, men også ens tilgang til verden. Hvad man tænker, interesserer sig for, bekymrer en og glædes ved. Vil du gerne dykke dybere ned i den verden, så er Daniel N. Sterns bog: En mor bliver til ("The Birth of a Mother") et rigtig godt bud!

Når du skal være far, så har du afgørende indflydelse på amningen

Hvis du tror, at du som nybagt far, ikke har nogen rolle at spille i forhold til amningen, så tager du helt fejl. Du er nemlig meget vigtig!

Tips til at falde i søvn (igen)

Det kan være så svært at falde i søvn igen, når man bliver vækket brat midt om natten af en sulten baby - også selvom man bare er en mega-træt forælder, som bare burde sover i det sekund, som hovedet rammer puden!

Kender du det?

Det starter med, at to mennesker helt tilfældigt møder hinanden. Snakken går, og der opstår en god kemi....