fbpx

Blog

Tanker fra en flaskemor

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke sår tvivl om min egen beslutning. Kunne jeg have kæmpet hårdere og længere, eller kunne jeg have søgt mere hjælp? Var det mig, der var svag, fordi jeg gav op?

World Breastfeeding Week 2019

Fra d 1 - 7. august er det World Breastfeeding Week - altså lige netop nu. World Breastfeeding Week er arrangeret og organiseret af World Alliance for Breastfeeding Action (WABA) og blev afholdt første gang i 2016. Kampagnen har til formål at støtte og fremme amning og årets slogan er "Empower parents, Enable breastfeeding".

Mad på det rigtige tidspunkt styrker kropsfornemmelsen, selvværdet og udviklingen

Baby er sulten, og kalder på mad. Læs her hvorfor det giver god mening at din baby når at mærke sult inden du tilbyder ham eller hende bryst eller flaske, og hvorfor der på den anden side heller ikke skal gå alt for længe fra din baby er sulten til behovet imødekommes.

Jeg har fået ørerne i maskinen, for at mene noget om amning!

Når man har fået ørerne i maskinen, så har man mest af alt lyst til at få sine ører tilbage (uanset hvor meget man mener, det man siger). Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg får lyst til ikke at skrive mere, ikke at sige mere, ikke at gøre mere, ikke at mene mere...

3 gode grunde til købe en amme-BH

AmmeBH er noget der er kommet til udstyrspakken, når man gerne vil amme. Her får du 3 gode grunde til hvorfor det måske er meget smart at investere i nogle gode ammeBHer.