Blog

Mad på det rigtige tidspunkt styrker kropsfornemmelsen, selvværdet og udviklingen

Baby er sulten, og kalder på mad. Læs her hvorfor det giver god mening at din baby når at mærke sult inden du tilbyder ham eller hende bryst eller flaske, og hvorfor der på den anden side heller ikke skal gå alt for længe fra din baby er sulten til behovet imødekommes.

Jeg har fået ørerne i maskinen, for at mene noget om amning!

Når man har fået ørerne i maskinen, så har man mest af alt lyst til at få sine ører tilbage (uanset hvor meget man mener, det man siger). Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg får lyst til ikke at skrive mere, ikke at sige mere, ikke at gøre mere, ikke at mene mere...

3 gode grunde til købe en amme-BH

AmmeBH er noget der er kommet til udstyrspakken, når man gerne vil amme. Her får du 3 gode grunde til hvorfor det måske er meget smart at investere i nogle gode ammeBHer.

Kalvdans (kalvedans), en dessert lavet af råmælk!!!

Nogle gange dukker der ting op, som man ikke anede eksisterede! Som forleden, da jeg søgte et foto til hjemmesiden, men i stedet finder en dessert lavet af råmælk - colostrum. HVAD FOR NOGET? Jeg følte mig ikke lækkersulten, hvad med dig?

Gæt hvor det eneste sted ammefrekvensen er steget (tilfældigvis) er

Her sidder jeg i min frokostpause og får næsten maden galt i halsen, da jeg til min store ærgrelse og frustration hører, at antallet af dage hvor mødre fuldammer deres baby er faldet - og ikke bare faldet, men faldet skræmmende meget.