Blog

Vi ses da til bogreception, hos os d. 9 marts, ikke?

JUBII vores nye bog “Refluks – hjælp din baby” udkommer til marts!! Det vil vi gerne fejre sammen med dig! Det vil derfor glæde os at se dig på Baby Instituttet (Gentofte Hotel) Lørdag den 9. marts mellem klokken 10 og 14 Til hygge, snack og bobler  * * * Det er så slemt at have refluks – og endnu mere for et helt lille barn. Det er derfor VILDT frustrerende, at det opleves som om at antallet af babyer, der har refluks stiger. OG at de babyer, der har refluks virker til at have det værre end før i tiden, også bare i løbet af de sidste 5 år. Har du gået rundt med en grædende baby i armene, og følt du hverken kunne gøre fra eller til, så ved du hvor ondt i hjertet det gør. Og det er lige netop sådan at babyer, der er plaget af refluks (halsbrand og sure opstød) og der...

Symposium om kort tungebånd (PTT) – måske er der håb forude

Jeg har været til symposiet "Mouth-based problems leading to dental issues, speech difficulties, failure to thrive and/or feeding and eating difficulties". Hvor fokus især var på de skjulte korte tungebånd eller posterior tongue tie (PTT).

Varme bryster gør en kæmpe forskel, når du ammer!

Den kolde tid er over os. Og hvis du ammer, så er det (især) nu, du skal være særligt opmærksom på at holde dine bryster varme. Det er faktisk vigtigere, end man lige skulle forestille sig... Derfor kan du også købe de eneste brystvarmere på markedet ved os.

Hvornår lærer man egentlig at gå i seng til tiden???

Jeg har indset, at det der med bare at kunne mærke, at nu er det tid til at gå i seng, det er altså noget som skal læres.

Godt gået, nyd sejrens sødme og glædelig jul

Den 24 December, så er det juleaften - igen. Vi vil gerne sige tak for... det er dig der har skabt betingelsene for..