Blog

Ny jordemoder på Baby Instituttet!

Hurra! Baby Instituttet har vokseværk, og lige om lidt byder vi jordemoder Cecilie Jarløv Kjær velkommen om bord. Cecilie er både jordemoder, akupunktør og kranio sakral terapeut, og det betyder at vi kommer til at udvide vores tilbud på Baby Instituttet betragteligt.

Fest og farver! – vi fejrer rundt på BLOGGEN!

Kæreste alle Både dig der har været med hele vejen, noget af vejen eller lige er kommet til! Det er i dag en helt særlig fredag, vi fejrer nemlig rundt her på bloggen, med blogindlæg nummer 100!! Bloggen her startede, før Baby Instituttet, med at jeg havde noget på hjertet, som ikke rigtigt var “stue-rent” nok til artikeldatabasen. Og inden jeg vidste af det, var jeg blevet blogger – eller det er vist pral, for det har jeg ikke forstand på, men jeg begyndte i hvert fald at skrive blogindlæg. Alle der har prøvet at blogge ved godt, at man i starten har planer om at skrive hyppigt, men som tiden går, kan det være svært at holde tempoet. Og sådan har det også været med bloggen her. Der har været perioder, hvor tiden ikke har været der, tider hvor inspirationen ikke har været...

Jeg har fået ørerne i maskinen, for at mene noget om amning!

Når man har fået ørerne i maskinen, så har man mest af alt lyst til at få sine ører tilbage (uanset hvor meget man mener, det man siger). Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg får lyst til ikke at skrive mere, ikke at sige mere, ikke at gøre mere, ikke at mene mere...

Kalvdans (kalvedans), en dessert lavet af råmælk!!!

Nogle gange dukker der ting op, som man ikke anede eksisterede! Som forleden, da jeg søgte et foto til hjemmesiden, men i stedet finder en dessert lavet af råmælk - colostrum. HVAD FOR NOGET? Jeg følte mig ikke lækkersulten, hvad med dig?

Jubii vores ammebog kan NU lånes på dit bibliotek!!!

Vi kan slet ikke få armene ned her - vi har nemlig fået en rigtig flot "anmeldelse" af vores ammebog; Amning Med ESA-Metoden fra bibliotekerne. Den gør at du NU kan finde vores ammebog på alle landets biblioteker. Det er et stort skridt for amningen - og for os på Baby Instituttet, så vi kan få udbredt budskabet om at amningen kan tilrettes, så den er smertefri!