Blog

NY bog “REFLUKS – hjælp din baby” udkommer i dag!!

Så skete det endelig.... Vores nye bog er UDKOMMET!!! Bogen kan læses af alle - og det håber vi at rigtig mange vil, både forældre til babyer med refluks (som den allermest er til), men også sundhedspersoner (selvom bogen ikke direkte er skrevet til dem). Den indeholder et væld at brugbar praksisviden. God læselyst!

Se hvordan jeg så ud, da jeg modtog den sidste sending Bibs sutter

Jeg ved ikke, om du kender det? At man kan spare nogle penge - hvis man slår til nu og her - ikke i morgen eller en anden dag. Det var sådan, jeg havde det, da jeg fik en SMS fra Henrik fra Bibs sutter, da han meddelte at Bibs sutterne ville stige i pris den 1/12 2018 - faktisk en helt del. Så mens alle andre handlede ind til jul, så handlede jeg sutter.

Ny jordemoder på Baby Instituttet!

Hurra! Baby Instituttet har vokseværk, og lige om lidt byder vi jordemoder Cecilie Jarløv Kjær velkommen om bord. Cecilie er både jordemoder, akupunktør og kranio sakral terapeut, og det betyder at vi kommer til at udvide vores tilbud på Baby Instituttet betragteligt.

Fest og farver! – vi fejrer rundt på BLOGGEN!

Bloggen her startede, før Baby Instituttet, med at jeg havde noget på hjertet, som ikke rigtigt var "stue-rent" nok til artikeldatabasen. Og inden jeg vidste af det, var jeg blevet blogger - eller det er vist pral, for det har jeg ikke forstand på, men jeg begyndte i hvert fald at skrive blogindlæg.

Jeg har fået ørerne i maskinen, for at mene noget om amning!

Når man har fået ørerne i maskinen, så har man mest af alt lyst til at få sine ører tilbage (uanset hvor meget man mener, det man siger). Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg får lyst til ikke at skrive mere, ikke at sige mere, ikke at gøre mere, ikke at mene mere...