Blog

At blive Mor

Vi har bedt jer om at hjælpe os med at fjerne tabuet omkring, hvor forskelligt det kan opleves at blive mor, og I har været fantastiske til at dele jeres oplevelser med os og med alle de, der følger os på Facebook og Instagram. Her er det Pernille, der har valgt at dele sin historie med os og med alle jer, og det er vi både glade og taknemmelige over.

NY bog “REFLUKS – hjælp din baby” udkommer i dag!!

Så skete det endelig.... Vores nye bog er UDKOMMET!!! Bogen kan læses af alle - og det håber vi at rigtig mange vil, både forældre til babyer med refluks (som den allermest er til), men også sundhedspersoner (selvom bogen ikke direkte er skrevet til dem). Den indeholder et væld at brugbar praksisviden. God læselyst!

Vi ses da til bogreception, hos os d. 9 marts, ikke?

Vi har været med hele vejen, gennem alle frustrationerne, babyer der har det træls i deres krop, alt for meget gråd, modstand mod at bøvse, forstyrret søvn, forværring ved indtag af bestemte fødevarer og meget meget mere. Alt den viden vi har, er endelig blevet samlet, og er blevet til vores NYE bog: Refluks - hjælp din baby.

Se hvordan jeg så ud, da jeg modtog den sidste sending Bibs sutter

Jeg ved ikke, om du kender det? At man kan spare nogle penge - hvis man slår til nu og her - ikke i morgen eller en anden dag. Det var sådan, jeg havde det, da jeg fik en SMS fra Henrik fra Bibs sutter, da han meddelte at Bibs sutterne ville stige i pris den 1/12 2018 - faktisk en helt del. Så mens alle andre handlede ind til jul, så handlede jeg sutter.

Så smart er kroppen! Hvordan kroppens forsvarssystem beskytter din baby!

Din lille baby ligger der så lille og helt ubeskyttet, men så alligevel ikke. For en masse absolut effektive systemer beskytter din baby mod alskens påvirkninger. Her blandt alle de viruser og bakterier efteråret og vinteren ofte byder på.