Blog

NY bog “REFLUKS – hjælp din baby” udkommer i dag!!

Så skete det endelig.... Vores nye bog er UDKOMMET!!! Bogen kan læses af alle - og det håber vi at rigtig mange vil, både forældre til babyer med refluks (som den allermest er til), men også sundhedspersoner (selvom bogen ikke direkte er skrevet til dem). Den indeholder et væld at brugbar praksisviden. God læselyst!

Vi ses da til bogreception, hos os d. 9 marts, ikke?

JUBII vores nye bog “Refluks – hjælp din baby” udkommer til marts!! Det vil vi gerne fejre sammen med dig! Det vil derfor glæde os at se dig på Baby Instituttet (Gentofte Hotel) Lørdag den 9. marts mellem klokken 10 og 14 Til hygge, snack og bobler  * * * Det er så slemt at have refluks – og endnu mere for et helt lille barn. Det er derfor VILDT frustrerende, at det opleves som om at antallet af babyer, der har refluks stiger. OG at de babyer, der har refluks virker til at have det værre end før i tiden, også bare i løbet af de sidste 5 år. Har du gået rundt med en grædende baby i armene, og følt du hverken kunne gøre fra eller til, så ved du hvor ondt i hjertet det gør. Og det er lige netop sådan at babyer, der er plaget af refluks (halsbrand og sure opstød) og der...

Se hvordan jeg så ud, da jeg modtog den sidste sending Bibs sutter

Jeg ved ikke, om du kender det? At man kan spare nogle penge – hvis man slår til nu og her – ikke i morgen eller en anden dag. Det var sådan, jeg havde det, da jeg fik en SMS fra Henrik fra Bibs sutter, da han meddelte at Bibs sutterne ville stige i pris den 1/12 2018 – faktisk en helt del. Så mens alle andre handlede ind til jul, så handlede jeg sutter. Måske var det julestemningen, der greb mig. Eller måske nærmere jyden i mig, der øjnede chancen for at spare en god sjat penge… I hvert fald så jeg sådan her ud, da jeg modtog de sutter jeg endte med at have bestilt Fordi der var MANGE Som i RIGTIG MANGE. Du kan se den ene af de kasser jeg fik her – som jeg forsøger at få overblik over. Prisen hos forhandleren er steget, men nu hvor jeg har hamstret (jeg troed...

Så smart er kroppen! Hvordan kroppens forsvarssystem beskytter din baby!

Din lille baby ligger der så lille og helt ubeskyttet, men så alligevel ikke. For en masse absolut effektive systemer beskytter din baby mod alskens påvirkninger. Her blandt alle de viruser og bakterier efteråret og vinteren ofte byder på.

Mad på det rigtige tidspunkt styrker kropsfornemmelsen, selvværdet og udviklingen

Baby er sulten, og kalder på mad. Læs her hvorfor det giver god mening at din baby når at mærke sult inden du tilbyder ham eller hende bryst eller flaske, og hvorfor der på den anden side heller ikke skal gå alt for længe fra din baby er sulten til behovet imødekommes.