Blog

Symposium om kort tungebånd (PTT) – måske er der håb forude

Jeg har været til symposiet "Mouth-based problems leading to dental issues, speech difficulties, failure to thrive and/or feeding and eating difficulties". Hvor fokus især var på de skjulte korte tungebånd eller posterior tongue tie (PTT).

Hjælp!! – og et rigtigt godt (tidsbegrænset) tilbud!

Jeg ved ikke, om du kan se, hvad der her er…? …men det er et kæmpe læs helt nyt ammebøger, der er landet lige udenfor min dør!! HJÆLP!! Det var meningen at den store palle skulle have været sendt direkte til DBK (den central hvorfra boghandlerne køber deres bøger) MEN fordi alting pludselig gik (for) hurtigt er de landet på min kantsten. Det betyder – som du nok kan regne ud – en masse slæbearbejde. Og det er derfor jeg har brug for din HJÆLP! Derfor kan du LIGE NU købe vores Ammebog i vores webshop til en reduceret pris, så du sparer 100 kr. Så bliver der nemlig mindre slæbearbejde for mig – og en mere glad og mæt baby til dig. Kan det blive bedre, NEJ VEL. => Din Pris for Amning med ESA-metoden er LIGE NU KUN 199,95 kr. <= Men tilbuddet gælder kun til ...

Uh ha det er spændende, 2. oplag af vores ammebog er sendt i trykken!

Det er gået over alt forventning med vores ammebog – tænkt engang første oplag er allerede næsten væk på bare 2 måneder! For en uge siden kørte min onkel til Køge til DBK (den central hvorfra bøger bliver sendt til boghandlerne) med en kasse mere af vores ammebøger. Allerede en uge efter var den væk. Mig afsted til Køge med en kasse bøger mere, og så tilbage på hotellet… Næste dag lå der en mail i min indbakke om at Ammebogen var vel modtaget hos DBK, fint tænkte jeg, så er der styr på det! For allerede NÆSTE DAG at finde ud af, at den stak bøger jeg lige havde været i Køge med nu var solgt – og den igen var i restordre hos DBK. Gisp! Så nu er det S L U T med første oplag af Amning med ESA-metoden. Vores ammebog, der TRIN for TRIN viser dig, hvordan du gør med din baby ve...

Debat i Politiken med vores jordemoder Ditte Bach

Så har vi en debat i Politiken, om et top relevant emne, nemlig amning. Herunder at de betingelser, vi som samfund giver amningen, er alt for dårlige med tidlig hjemsendelse og en oplevelse af at amningen opstår mere eller mindre af sig selv. Der er ikke noget der kan glæde os mere end at det har fået over 1000 synes godt om på facebook, 216 delinger og 117 kommentere – FEDT! Du kan læse hele indlægget her, men kun hvis du har et abonnement til Politiken. 

Undgå at din amning går i vasken, fordi du falder i den her fælde!

Mælkeproduktionen er en finurlig størrelse, og det kræver et meget fint samspil af forskellige faktorer, når du skal opretholde en god mælkeproduktion til din baby.