Blog

Mad på det rigtige tidspunkt styrker kropsfornemmelsen, selvværdet og udviklingen

Baby er sulten, og kalder på mad. Læs her hvorfor det giver god mening at din baby når at mærke sult inden du tilbyder ham eller hende bryst eller flaske, og hvorfor der på den anden side heller ikke skal gå alt for længe fra din baby er sulten til behovet imødekommes.

Daniel Stern – En mor bliver til? En bog du bliver klogere af at læse!

Det at blive forælder ændrer ikke bare ens verden fra den ene dag til den anden, men også ens tilgang til verden. Hvad man tænker, interesserer sig for, bekymrer en og glædes ved. Vil du gerne dykke dybere ned i den verden, så er Daniel N. Sterns bog: En mor bliver til ("The Birth of a Mother") et rigtig godt bud!

Ny jordemoder på Baby Instituttet!

Hurra! Baby Instituttet har vokseværk, og lige om lidt byder vi jordemoder Cecilie Jarløv Kjær velkommen om bord. Cecilie er både jordemoder, akupunktør og kranio sakral terapeut, og det betyder at vi kommer til at udvide vores tilbud på Baby Instituttet betragteligt.

Fest og farver! – vi fejrer rundt på BLOGGEN!

Kæreste alle Både dig der har været med hele vejen, noget af vejen eller lige er kommet til! Det er i dag en helt særlig fredag, vi fejrer nemlig rundt her på bloggen, med blogindlæg nummer 100!! Bloggen her startede, før Baby Instituttet, med at jeg havde noget på hjertet, som ikke rigtigt var “stue-rent” nok til artikeldatabasen. Og inden jeg vidste af det, var jeg blevet blogger – eller det er vist pral, for det har jeg ikke forstand på, men jeg begyndte i hvert fald at skrive blogindlæg. Alle der har prøvet at blogge ved godt, at man i starten har planer om at skrive hyppigt, men som tiden går, kan det være svært at holde tempoet. Og sådan har det også været med bloggen her. Der har været perioder, hvor tiden ikke har været der, tider hvor inspirationen ikke har været...

9 gode råd til hvordan du holder dit barn sund og rask – og mindsker sygdom

Her får du nogle simple råd til hvordan du holder dit barn sund og rask, der er nemlig på ingen måder grund til at rage alt muligt til sig - og slet ikke hvis dit barn ikke er særlig gammel. Det er nemlig bedre (og sjovere) at være sund og rask end syg. Her får du 9 gode råd til hvordan du holder dit barn sund og rask - og mindsker sygdom