Blog

Hvilken måned, tror du, der bliver født flest børn?

Synes du også, at det virker som om, der bare bliver født flest børn om sommeren? Så er der faktisk noget om snakken. Sommermånederne byder nemlig på flere fødsler end vintermånederne, og det kan der være flere forklaringer på.

Hvor meget tøj skal min baby have på i varmen?

Hvis du er i tvivl om, hvor meget tøj din baby skal have på i sommervarmen, så læs med her. Her får du en række gode råd, som kan hjælpe dig til at klæde din baby tilpas på, når det er varmt.

Gæt hvor det eneste sted ammefrekvensen er steget (tilfældigvis) er.

Her sidder jeg i min frokostpause og får næsten maden galt i halsen, da jeg til min store ærgrelse og frustration hører, at antallet af dage hvor mødre fuldammer deres baby er faldet - og ikke bare faldet, men faldet skræmmende meget.

Symposium om kort tungebånd (PTT) – måske er der håb forude

Jeg har været til symposiet "Mouth-based problems leading to dental issues, speech difficulties, failure to thrive and/or feeding and eating difficulties". Hvor fokus især var på de skjulte korte tungebånd eller posterior tongue tie (PTT).

Jubii vores ammebog kan NU lånes på dit bibliotek!!!

Vi kan slet ikke få armene ned her - vi har nemlig fået en rigtig flot "anmeldelse" af vores ammebog; Amning Med ESA-Metoden fra bibliotekerne. Den gør at du NU kan finde vores ammebog på alle landets biblioteker. Det er et stort skridt for amningen - og for os på Baby Instituttet, så vi kan få udbredt budskabet om at amningen kan tilrettes, så den er smertefri!