HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Blespand til puslestationen?

Så længe din baby bruger ble, vil den skulle skiftes. Det gør selvsagt, at du vil have brug for at komme af med de brugte bleer. Dem kan du komme i den almindelige skraldespand, men du kan også komme af med dem i en dertil specialdesignet spand. En blespand. En blespand har til hovedformål at du kan smide bleen ud, men også at den ikke ligger og lugter, på samme måde som den vil gøre i en almindelig skraldespand.

Når man taler blespande, så er det selvfølgelig til bleer med tis i, men primært rettet til bleer med afføring i. I starten vil babyafføring ikke lugte så meget, men det har dog alligevel en speciel sødlig lugt, der ikke skaber hygge i rummet. Senere når din baby kommer på overgangskost og almindelig mad, kommer de virkelig skrappe bleer, der lugter. Dem har du virkelig brug for at putte væk – og hvis du ikke har en blespand, så i en plastikpose, der lukker tæt og måske også hele vejen ud i skraldespanden.

Der findes flere forskellige slags blespande, hvor mange af dem bruger en helt masse plastik ved at de pakker hver enkelt ble ind i plastik. Også findes der blespande der er “billige i drift” hvad angår plastforbrug, da de holder lugten ud på anden vis.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!