KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Blespand til puslestationen

Så længe din baby bruger ble, vil den skulle skiftes. Det er derfor en masse brugte bleer du får brug for at komme af med. Dem kan du komme i den almindelige skraldespand, men du kan også komme af med dem i en dertil specialdesignet spand. En blespand. En blespand er designet til at opbevare brugte bleer på en hygiejnisk og lugtfri måde, hvilket bidrager til et rent og sundt miljø. En blespand har til hovedformål at du kan smide bleen ud, UDEN at den ikke ligger og lugter, som den vil gøre i en almindelig skraldespand.

Når man taler blespande, så er det selvfølgelig til bleer med tis i, men primært rettet til bleer med afføring i. I starten vil baby afføring ikke lugte så meget, men det har alligevel en speciel sødlig lugt, der ikke skaber hygge i rummet. Senere når din baby kommer på overgangskost og almindelig mad, kommer de virkelig skrappe bleer, der lugter. Dem vil du virkelig have brug for at putte væk, og hvis du ikke har en blespand, så i en plastikpose, der lukker tæt og måske også hele vejen ud i skraldespanden.

Hvordan fungerer en blespand

Blespanden fungerer ved at indeholde brugte bleer i en lufttæt beholder, hvilket forhindrer lugtspredning. Moderne blespande er ofte udstyret med specielle mekanismer, såsom drejelåg eller indbyggede lugtfilter, der fjerner lugtgener.

Der findes flere forskellige slags blespande, hvor mange af dem bruger en helt masse plastik ved at de pakker hver enkelt ble ind i plastik. Også findes der blespande der er “billige i drift” hvad angår plastforbrug, da de holder lugten ud på anden vis.

Se dig omkring på markedet, hvis du tænker at din pusleplads skal ekviperes med en blespand.

 

 

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!