LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

blespand

Blespande holder lugten af … væk fra omgivelserne

Så længe din baby bruger ble vil den skulle skiftes. Det gør selvsagt at du vil have brug for at komme af med de brugte bleer. Dem kan du komme i den almindelige skraldespand, men du kan også komme af med dem i en dertil specialdesignet spand. En blespand, der har til hovedformål at du kan smide bleen ud, men også at den ikke ligger og lugter, på samme måde som den vil gøre i en almindelig skraldespand.

Når man taler blespande, så er det selvfølgelig til bleer med tis i, men primært rettet til bleer med lort i. I starten vil babylort ikke lugte så meget igen, men det har dog alligevel en speciel sødlig lugt, der ikke skaber hygge i rummet. Senere når din baby kommer på overgangskost og almindelig mad, så kommer de virkelig skrappe bleer. De du virkelig har brug for at putte i en blespand – og hvis du ikke har en blespand, så put bleen i en plastikpose, der lukker tæt og måske også hele vejen ud i skraldespanden.

En blespand, der er miljøbevidst

Der findes fire forskellige slags blespande, hvor mange af dem sluger en helt masse plastik ved at de pakker hver enkelt ble ind i plastik. Dem har vi fravalgt at have her i webshoppen af miljømæssige årsager. De blespande du finder her i webshoppen er “billige i drift” hvad angår plastiskforbrug – og det synes vi er vigtigt at have med.

God fornøjelse med at regulere duften i luften

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!