HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Bidering

En af de allerførste typer legetøj en baby har glæde af – ud over dem til at se på, er bideringe. En bidering er et stykke legetøj, der er nemt selv at holde og særligt egnet til at “klø” gummerne med, når barnet putter den i munden og bidder i den. Hvor en rangle har en lyd når den rystes. Nogle gange er de to fint kombineret, så baby både kan holde den, gnubbe gummer og får den til at sige en sjov lyd, når den bevæges.

Det hele skal i munden…

Baby’er putter hurtigt ting i munden konstant og hele tiden!  Alt skal undersøges og det gøres primært med munden, fordi den simpelthen er bedre til det. Bideringe eller gummidyr kan være dejlige at bide i når gummerne klør og tænderne er på vej. De kan dog også være rigtig gode bare at undersøge med læberne og munden (der er super til netop det) og smage på, når man gerne bare vil have noget i munden.

God fornøjelse med at finde en fin rangle eller bidering til din baby.

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!