HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Bidering, bidedyr & ømme gummer

En af de allerførste typer af legetøj en baby har glæde af – ud over dem til at se på, er bideringe også kaldet bidedyr. En bidering er et stykke legetøj, der er nemt selv at holde og særligt egnet til at “klø” gummerne, når barnet putter den i munden og klemmer gummerne sammen om i den. Modsat et bidedyr har en rangle en lyd, når den rystes. Nogle gange er de to kombineret, så baby både kan holde den, gnubbe gummer og får den til at sige en sjov lyd, når den bevæges.

Det hele skal i munden…

Babyer putter hurtigt ting i munden konstant og hele tiden! Det gør de fordi alt skal undersøges og det gøres primært med munden, fordi den simpelthen er bedre til det. Munden er mere sensitiv og man kan faktisk bedre mærke med læberne end med fingrene, ligesom hænderne og fingrene heller ikke giver oplysninger om hvilken smag genstanden har. Så i munden med den, er simpelthen en måde at få flere oplysninger om tingene på.

Bideringe eller bidedyr er særlige dejlige at bide i når gummerne klør og tænderne er på vej. De kan dog også bare undersøges med læberne og munden og smages på, når man gerne vil lære verden at kende.

Bideringe kan komme i køleskabet til ømme gummer

De perioder hvor gummerne er meget generende for barnet, er et godt tip at putte gummi legetøjet i køleskabet i nogle timer. Det vil gøre at barnet ud over at bide i legetøjet også kan få gummerne kølet ned. Det skal bare være i køleskabet, så bideringen ikke bliver for kold for gummerne eller for fingrene.

Hvilke bideringe har vi udvalgt & hvorfor

Vi har faktisk ikke rigtige bideringe og bidedyr i webshoppen, fordi de helt normale bideringe og bidedyr hurtigt bliver SUPER kedelige at lege med. Vi har i stedet bideboldte, der er lette for de små fingre at holde om. Hvilket gør, at de også egner sig som “babys første legetøj” – tænder på vej eller ej.

Dertil er de nemme at få op til munden, og også meget lette, så barnet, der ligger ned på ryggen og leger ikke slår sig, når den tabes (ned i hovedet), hvad den tingene gør ret meget i starten.

Der er mange timers leg i en bold, der senere kan trilles og kastes med – og denne uden at ting går i stykker, fordi den er så elastisk og let.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!