fbpx

Den bedste start på livet!

Skræddersyet barselsophold nøje tilrettelagt efter din babys behov og udgangspunkt

Velkommen på barselsophold på Baby Instituttet.

Når I indlogerer jer hos os efter fødslen, vil du og din baby havne hos vores erfarne jordemødre og sygeplejersker og sammen med jer, vil vi kridte skoene og skabe rammerne for et sundt og trygt fundament for jeres lille familie. Lige der, i de første kritiske dage, hvor alt er helt nyt og skal tage sin spæde start. Lige der, hvor din baby (og du) har allermest brug for det.

 • Vi har mange års jordemoder-, og sygeplejerske erfaring – både fra fødegang og barselsgang
 • Vi har haft et hav af familier gennem hænderne på vores barselshotel.

Baby Instituttets barselshotel opstod i 2011 ud fra et ønske om at give nybagte forældre og deres babyer den bedst tænkelige støtte samt de nødvendige redskaber de første dage efter fødslen. Vi troede fuldt og fast på, at det ville have en positiv indflydelse på amning og familietrivsel, hvis vi gav familierne alt hvad de havde brug for af hjælp og støtte i den første sårbare tid, hvor alt føles lidt vildt og uoverskueligt. Efter at have hjulpet hundredevis af familier godt igennem de første dage med en lille baby er vi nu endnu mere overbevist om, at støtte og hjælp de første dage efter fødslen betyder uendelig meget.

På Baby Instituttets barselshotel går vi ikke på kompromis med fagligheden. Her giver vi nyfødte og forældre den start vi mener, de fortjener. Og vi tror på, at en god start har positiv indvirkning på resten af livet.

 • Vores barselsophold er spækket med undervisning, der fremmer dit barns trivsel og udvikling.

På Baby Instituttets barselshotel finder du den bedste service i de første sårbare dage efter fødslen. Hos os er målet, at du og din baby kommer i trivsel, overskud og i en positiv udvikling. Vi tager udgangspunkt i lige netop din unikke baby, jeres situation og ønsker for jer selv og jeres baby. 

Der er nemlig, for os, ingen tvivl om, at hvordan du og din baby kommer fra start sætter spor langt ind i fremtiden. Det er nemlig det, vi erfarer igen og igen .

Som en golfbold, der skydes afsted. Et perfekt slag vil give en perfekt landing. Hvorimod et dårligt slag vil sende dig og din baby i den gale retning, hvorefter du så må bruge et utal af slag (læs kræfter) på at få jer tilbage på sporet. Men endnu værre er det at blive sendt helt af banen. F.eks når amningen ikke fungerer eller din baby ikke tager tilstrækkeligt på. Hvis du og din baby bliver alt for pressede, vil relationen mellem dig og din baby blive påvirket,. Og det netop i en tid der allerhelst skulle være lykkelig.

 • Et Barselsophold hos os vil sende jer godt afsted og være en god investering, fordi selv bitte små optimeringer i starten af livet kan have en kæmpe betydning fremover.

Vi glæder os til at se jer på Baby Instituttets Barselshotel.

Er det luksus at være på barselsophold?

Mange tror, at det er ren luksus at komme på barselsophold på Baby Instituttet. Og selvfølgelig kan man godt sige, at det er luksus at have sin egen lille lejlighed i et nyt designbyggeri og ikke mindst at have adgang til erfaren ammehjælp hele døgnet, men så slutter luksussen også for dig som forælder. For det er altså hårdt arbejde at komme sig ovenpå en fødsel, at lave mælk og amme mange gange i døgnet. For slet ikke at tale om uvisheden og usikkerheden, der følger med forældreskabet. Din baby er også på hårdt arbejde, når han eller hun kommer til verden. Den omstilling, der sker de første dage efter fødslen, hvor din baby skal i gang med at spise selv og finde sig til rette i denne verden, kræver meget for et lille menneske.

Når der lander en familie på barselsophold hos os, så kridter vi skoene, fordi det er et udfordrende og krævende arbejde at sikre en nyfødt nok (rå)mælk ved brystet, starte brysterne op til en god mælkeproduktion og holde et vågent øje med baby- og kvindekroppen, så der ikke sker noget kritisk efter fødslen/kejsersnittet. Og oven i det tror vi også på, at gode rutiner er vigtige. Fordi det at komme godt fra start med en god døgnrytme er altafgørende for, at hverken mor, far eller baby udtrættes over smertegrænsen.

At blive forældre er den største og vigtigste opgave, vi får i livetEn opgave, som alle gerne vil løse til perfektion. Det er svært at løse en opgave til perfektion, når det er første gang, du prøver det, og på Baby Instituttet ved vi, at usikkerheden ofte er stor og spørgsmålene mange i de første sårbare dage efter fødslen.

Midt i alt usikkerheden og sårbarheden, skal du tage dig af et lille nyt liv og sørge for at der er mad nok, kærlighed nok, søvn nok etc. Instinktivt ved du godt, at din baby er fuldstændig afhængig af dig. Omstilling fra livet i livmoderen til livet udenfor livmoderen er helt naturlig, men samtidig en kæmpe opgave for det lille barn, og vores erfaring er, at der ikke skal så meget til at forstyrre processen. Der er ikke noget forældre hellere vil, end at styre sin baby trygt og sikkert igennem denne proces. Vi hjælper dig igennem hele processen.

Alle kommende forældre forbereder sig på at blive forældre og alle ved, at man skal tage sig godt af det lille barn. Alle ved, hvad man skal gøre, vi viser dig hvordan. Vi viser dig, hvad du gør, hvis din baby græder, og trøst ikke hjælper. Vi viser dig, hvad du gør, når din baby ikke vil eller kan tage fat om brystvorten. Vi hjælper dig med at vurdere om din baby spiser for kort eller for lang tid, eller om din baby sover for meget eller for lidt.

Det er vores erfaring, at viden om alt det lavpraktiske i forhold til, hvordan vi får vores børn i vækst, trivsel og udvikling kan kick-starte dit forældreinstinkt. Hvis du ved HVAD du kan gøre, Kan du bedre mærke HVORDAN du vil være forældre.

Noget af det kan vi læse os til i bøger eller google os frem til – men selv den, der har læst så godt som alt, vil have brug for at viden og handlekompetencer. Det var det, vi før i tiden lærte i stammen eller familien, viden der gik videre fra generation til generation. Nu bor vi oftest alene i små familier og har ikke adgang til at stille spørgsmål på sammen måde, når vi er i tvivl.

Her er en lille liste over eksempler på det vi hjælper med på Baby Instituttets barselsophold:

 • Vi hjælper dig med lytte efter synk, da hørbare synkelyde er den eneste sikkerhed du har for at din baby får mad ved brystet.
 • Vi hjælper dig med at vurdere om din baby synker nok på 1. dag, 2. dag, 3. dag efter fødslen
 • Vi hjælper dig med at vurdere om der afføring nok og om indholdet i bleen er som forventeligt.
 • Vi hjælper dig med at vurdere, hvor meget afføring din baby skal levere for ikke at blive for gul.
 • Vi hjælper dig med at vurdere om din baby sover nok, eller om din baby sover for meget.
 • Vi hjælper dig med at vurdere de røde knopper på numsen: Er det bare normale hormonknopper, eller er det noget bekymrende eksempelvis infektionstegn.
 • Vi hjælper dig med at vurdere om navlestumpen er som den skal være og viser dig hvordan du sætter bleen, så den ikke irriterer navlen
 • Og ikke mindst: Vi viser dig, hvad du gør i de givne situationer

Kort sagt, vi hjælper med alt imellem himmel jord lige der hvor himmel og jord står i et.

Vi er 11 jordemødre på Baby Instituttet, der ikke beskæftiger os med andet og tilmed har tiden til det. Og vi lærer nyt og udvikler os hele tiden.

Og hos os får du selvfølgelig svar på alle ovenstående spørgsmål – og på alle dem du ikke selv kommer i tanke om, når du står med din baby i armene.

Med et barselsophold hos os bliver du klædt på til den opgave, der venter dig derhjemme, så det bliver dejligt at komme hjem med din baby, fordi du har redskaberne til at kunne få tingene til at fungere for og med din baby. Trygt for dig – men endnu mere trygt og godt for din baby.

Til dig, der skal være mor

Når man bliver mor, sker det altid i kølevandet på en fysisk og følelsesmæssig kraftanstrengelse, nemlig en fødsel eller et kejsersnit. Efter alt det tager du hul på en helt ny og enormt vigtig opgave. Du vil ikke være dig selv efter fødslen, og der vil derfor ikke være noget andet tidspunkt i livet, hvor det kan være mere dejligt at lande i erfarne og kompetente hænder, end når du står med din nyfødte baby i armene.

 • Barselsophold skaber en oase, hvor du kan komme dig efter fødslen. Hvor du kan finde dig selv igen, og hvor du kan vokse som mor og du kan lære din baby at kende i et kærligt og varmt miljø.
 • Hos os kan du slippe nervøsiteten for at overse noget vigtigt omkring din baby, mens du og din baby kommer jer over fødslen og omstiller jer til det nye liv.
 • Med barselsophold hos os får din amning de bedste betingelser, blandt andet ved at du lærer simple håndgreb til, hvordan du kan lægge din baby smertefrit til brystet. Og dermed sikre dig, at din baby får mælk nok ved brystet, og at brysterne kommer godt i gang.
 • Med vores undervisning bliver du klædt på til at mestre opgaven, inden du står alene derhjemme med ansvaret for din baby og for, at alt fungerer perfekt. Så guldklumpen kan fortsætte det trygge liv, der var i livmoderen.
 • Hvis du gerne vil kunne nyde din baby og din barsel, så skal hverdagen fungere. Hos os får du den viden og de redskaber, du har brug for.
 • Du vil, med barselsophold hos os, slippe for at skulle prøve dig frem.

Til dig, der skal være far

Som far er man familiens sikkerhedsrepræsentant, der har det overordnede ansvar for, at mor og baby har det godt. Udover det, er man, som moderne far i dag, også primær omsorgsperson, ammevejleder, babysagkyndig og praktisk gris. Det er altså ikke nogen lille opgave, som moderne fædre står med.

 • Med et barselsophold hos os kan du få hvilet ud efter fødslen/kejsersnit, der sagtens kan have stjålet både en, to eller tre nætter.
 • Barselsophold klæder dig og din kone/kæreste på til opgaven.
 • Hos os får du serveret masser af how-to viden i situationerne med jeres baby. Løsninger der virker på både den korte og lange bane. Du slipper for at opfinde den dybe tallerken.
 • Du vil lære alt, hvad du har brug for at vide om nyfødte. Du får viden om alt det praktiske omkring baby, bleskift, badning, hygiejne, søvn, bøvsning og meget mere.
 • Der vil selvfølgelig være meget fokus på amningen, som du kan glæde dig over ikke at have ansvar for. Jo bedre amningen fungerer, jo bedre for din baby og dig. Vi viser dig, hvordan du kan hjælpe din baby med at få mere mælk ved brystet. Det kan nemlig være afgørende med et par ekstra hænder til amningen i starten derhjemme.
 • Du vil lære din baby at kende og lære, hvordan du bedst imødekommer din baby og din babys behov. Det vil give dig ro og sikkerhed i det nye, så din baby tydeligt kan mærke, at der er styr på det, og så I bliver et velfungerende team derhjemme.

Til dig, der venter dit første barn

Venter du dit første barn, har du sikkert allerede opdaget, at du bevæger dig ind i en helt ny (spændende, ukendt, ansvarskrævende og en smule skræmmende) verden. Der er meget ny viden og meget nyt, du skal have styr på. Med barselsophold vil du få den del, du ikke kan købe dig til i udstyr eller læse dig til i bøger eller på nettet, undervist af kompetente og dygtige jordemødre. Jordemødre der har haft 1000-vis af babyer og deres forældre i hænderne før dig  – og din baby.

 • Du skal amme for første gang, og dine bryster skal som noget nyt, til at producere mælk. En proces der let kan gå galt, med sår på brysterne, brystbetændelse eller en baby, der får for lidt brystmælk.
 • Amning er ikke altid så let, som man tror. Måske baby ikke har forstået teknikken, måske baby ikke kan få fat på brystet. Barselsophold hos os sikrer dig, at der bliver taget hånd om din amning.
 • Hos os vil du kunne nyde den første tid med din baby meget bedre. Det giver ro og sikkerhed at være i kompetente hænder, og du får undervisning og vejledning – og indsigt i alle faldgrupperne, så de kan undgåes.

Til dig, der venter barn igen

Mange vælger barselsophold med deres andet eller tredje eller fjerde barn, fordi de ved, hvad de går ind til. Med et barn eller flere derhjemme er det desuden særligt vigtigt, hvordan du og din baby kommer fra start, så storebror eller storesøster oplever det som en god ting.

 • Med ophold hos os kommer du og din baby i hænderne på top professionelle og smilende fagpersoner, der sikrer, at intet vigtigt overses i de første afgørende dage efter fødslen, hvor din nyfødte skal omstille sig til livet udenfor livmoderen, og amningen skal etableres.
 • Hos os får du barselshvile og tid til at restituere efter fødslen, inden du skal hjem og være forælder for en mere (barselsgæster er selvfølgelig velkomne hos os). Ro og hvile er godt for kroppen, hormonerne og ikke mindst mælkeproduktionen.
 • Ved at få ro på amningen og på den lille, vil du få en bedre fungerende hverdag derhjemme og mindske risikoen for, at dit store barn føler sig overset.
 • Du vil have mulighed for at tilkalde hjælp til amningen 24 timer i døgnet, så du er sikret, at din amning får de bedste betingelser for at lykkes, og at du IKKE skal hjem og amme i smerte.
 • Du vil kunne bruge tiden på at se ind i din nyfødte babys intense blik og vide, at du har givet dig selv og din baby en uvurderlig tidslomme til at mødes og lære hinanden at kende, inden hverdagen derhjemme sætter ind, med ting der skal ordnes, vasketøj og madpakker.
 • Du vil vide, at du har givet din nye baby de bedste betingelser for en god start på et nyt liv – og det samme gælder for dig selv og resten af din familie.

Til dig, der venter tvillinger

Med tvillinger vil der selvfølgelig komme et utal af gyldne stunder, men det er også (på alle planer) et stort og hårdt arbejde at få to børn på en gang. Oven i det fødes mange tvillinger også ofte for tidligt og er mindre modne, end hvis de havde ligget alene i livmoderen. Så man er som tvillingeforælder virkelig spændt op.

 • Vi hjælper dig med at skabe en velfungerende døgnrytme med udgangspunkt i lige netop dine babyer. En døgnrytme, du kan fortsætte derhjemme. Du og dine babyer vil komme lettere gennem den første tid og får helt fra starten skabt nogle gode vaner.
 • Hvis dine babyer har sonde ved udskrivelsen, har vi stor erfaring og kan hjælpe dine babyer til at blive bedre til at kunne mere selv (altid i samarbejde med hospitalet).
 • Det er vores erfaring, at suttebrikker ofte er den løsning, hospitalet bruger ved amning af for tidligt fødte og tvillinger. Det kan være nødvendigt for at komme i gang med amningen, og så længe der suppleres med mad på sonde også brugbart. Men hvis man ønsker at amme – især for tidlig født og/eller vægtmæssigt ikke så store babyer, så kan suttebrikker gøre det svært at lykkes. Vi kan hjælpe med amningen – også uden suttebrikker.
 • På baggrund af vores store erfaring med babyer, kan vi hjælpe dig til at se, hvordan dine tvillinger er forskellige, og hvordan du møder dem hver især i deres behov. Ofte er den ene tvilling større og stærkere end sin bror/søster, der vil have brug for mere for at komme efter det og ikke skulle stå i skyggen af sin bror/søster.
 • Søvn er vigtig for alle – også for tvillinger. Nogle babyer sover godt, andre “for meget” og andre igen har svært ved at finde ro og sove eller kan det måske nærmest ikke. Vi hjælper dig til at skabe god vågentid og god sovetid og synkronisere dine tvillinger.

Uden sammenligning med, hvad du møder andre steder 

Barselsophold hos os er spækket med how-to viden, som er svær at google eller læse sig til i bøger. Selvfølgelig ved du allerede en masse, og du har sikkert også fundet en masse fragmenteret viden på nettet eller på sociale medier. På Baby instituttets barslesophold samler vi vi brikkerne i hele puslespillet, vi giver dig ny viden og hjælper dig med at sortere i den viden du allerede har. Både hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Hvad som passer på din baby, og hvad som slet ikke gør.

Vores barselsophold er spækket med undervisning, der på en rolig, men intens og kærlig måde klæder dig på til, allerede helt fra start, at finde dig tilpas i din nye forældrerolle. Også selvom du ingen (eller næsten ingen) erfaring har med nyfødte.

Vi træder til ved akut behov for hjælp

 • Barselsophold er for dig, der ønsker, at du og din baby får en tryg og rolig start

Vi træder øjeblikkeligt til med vores faglighed, hvis du eller din baby har brug for det. Det kan være spørgsmål eller i situationer, der gør dig utryg.

Du skal vide, at vi har udstyr til at skabe frie luftveje hos baby og baby-genoplivningsudstyr. Udstyr, som vi er uddannet til at kunne bruge, men som vi heldigvis utrolig sjældent har brug for.

Vi er også uddannet til at kunne håndtere, hvis livmoderen i dagene efter fødslen pludselig reagerer uhensigtsmæssigt med voldsom, kraftig blødning.

Vi giver undervisning og “hands on” hjælp, så du kommer godt fra start med amningen og kommer hjem og kan nyde din baby ved brystet. 

 • Mælk er livs-eliksir for en baby. Jo bedre amningen fungerer, jo bedre kan du regne med, at din baby har det, og jo bedre kan du nyde din baby.

Du vil få vist og få hjælp til, hvordan du lægger din baby korrekt til brystet og undgår sår, hvordan du  stimulerer mælkeproduktionen og forebygger brystbetændelse, så din baby sikres nok mælk ved brystet. Og får nok af den fede, mættende og nærende mælk, når mælken løber til.

Ønske du ikke at amme, så er det helt fint med os. Du vil i stedet blive undervist og oplært i alt, hvad du har brug for at vide om at give flaske, bøvse mv.

Vi giver konkret og direkte brugbar undervisning. Vejleder jer til en god døgnrytme, så du ved, hvordan du gør med baby, og I sammen får startet på en god hverdag, som I kan fortsætte derhjemme. 

 • Barselsophold er spækket med viden, der giver din baby en tryg start, mens alt er helt nyt, og din baby skal omstille sig til livet udenfor livmoderen.

Du vil primært i dagtiden få vist og blive undervist i, hvordan du allerede fra start kan skabe gode rutiner og en god døgnrytme for dig og din baby. Blandt andet med lure om dagen og længere intervaller med søvn om natten, og hvordan du får en glad og tilfreds baby om dagen.

Der er en jordemoder på hotellet i alle døgnets 24 timer. Om natten sover hun på et vagtværelse lige ved siden af jer og kan selvfølgelig tilkaldes ved behov. Hver aften inden I alle går til ro, hjælper jordemoderen jer med at få lavet en god plan for natten, så vi sikrer mest mulig søvn til alle parter og rigelig med mad til din baby.

Ammeteknik, der gør din baby mæt ved brystet uden smerte

Amningen er altafgørende for, om din baby trives og er glad. Får du amningen til at fungere optimalt, så er du næsten “home safe” i forhold til at sikre din baby et lige så trygt og godt liv udenfor livmoderen, som inde i livmoderen i den første tid

 • Amning er ofte ikke noget, man bare kan. Hos os lærer du med simple (men effektive) redskaber, hvordan du gør i praksis.
 • Du sikrer dig en god start på din amning, og at de naturlige udfordringer, som amning giver i starten forebygges eller løses, efterhånden som de opstår.
 • Hos os har du mulighed for hjælp til hver amning af kyndigt personale 24 timer i døgnet, altså også kl 3 om natten, når din baby pludselig ikke kan huske, hvordan man får fat omkring brystvorten eller falder i søvn efter 3 sug.  Undervisningen ligger primært i dagtimerne og om aftenen ligger vi sammen en plan for natten. Har baby alligevel ikke helt forstået natte-planen, kan I til enhver tid kalde jordemoderen til at hjælpe jer hen over udfordringen. Så i hurtigt kan komme på rette spor igen, få noget søvn og være klar til mere undervisning den næste dag.
 • Du får hjælp til at lægge din baby korrekt til brystet, så brystvorten ikke skades, hjælp til at dine bryster kommer godt fra start med mælkeproduktionen, hjælp til at tømme brysterne helt, så du ikke får brystbetændelse og evt. også hjælp til tæmme brysterne, hvis de går amok med mælk, når mælken løber til – kort og godt at komme godt fra start med amningen
 • Du vil lære, hvordan du hjælper din baby korrekt til brystet, så du sikrer, at din baby får mælk nok ved brystet ved hvert måltid, så din baby ikke falder i blodsukker eller væske, at din baby får nok mælk i starten, så din baby ikke taber sig kritisk i vægt, og hvordan du undgår kritiske tilstande, herunder problematisk gulsot.
 • Mad er essentielt for en nyfødt baby, det giver derfor en enorm tryghed at vide, at amningen fungerer, at ens baby er mæt og tager fint på i vægt, inden I kommer hjem. Det gør også, at du ikke behøver at bruge energi og ressourcer på at gruble og bekymre dig over, om din baby er i trivsel og tager nok på i vægt.

Redskaber til at få en velfungerende hverdag derhjemme

Det giver et kæmpe overskud, at hverdagen fungerer. Med et barselsophold, vil du få undervisning i, hvordan du skaber gode trygge rutiner og får en hyggelig hverdag derhjemme med din baby. Velfungerende rutiner, struktur og forudsigelighed er vigtigt for din baby og gør livet trygt.

 • Med et barselsophold får du den sikkerhed og tryghed, det giver at være i hænderne på kompetente fagpersoner, der har tiden til at guide dig og din baby gennem den første tid i en tid, hvor alt er nyt og ubetrådt land og skal etablere sig på den bedste måde.
 • Du får overraskende simple smutveje til at skabe en velfungerende hverdag derhjemme.
 • Du vil få redskaber til at starte en god døgnrytme og gode sovevaner for din baby. Du vil selvfølgelig stadigvæk skulle op om natten, men der er kæmpe forskel på om det er 1 eller 2 gange med effektiv amning, eller om det er konstant og hele tiden eller med lange, lange amninger og måske tilmed med vågentid og/eller lange grådture om natten.
 • Mange babyer har et forstyrret søvnmønster. Styr på søvnen er en god investering i ens baby, da søvn er super vigtigt både for væksten. Væksthormoner bliver frigivet i hjernen under lange gode lure og sanseindtryk fra vågentiden, lagres i hjernen under søvnen.
 • Hvis du er på ophold i 4 dage, vil du lære at bade din baby, så din baby bliver tryg ved vand. Du lærer, hvordan du holder din baby, så han eller hun ikke med en pludselig bevægelse får næse og mund under vand, og så din baby får styrket sine muskler og motorik.
 • Du vil lære at pusle din baby, så bleskift bliver en hyggestund og hvordan du holder din babys numse fin, så I undgår at huden bliver rød, sviende og øm.
 • Du vil lære, hvordan du passer navlestumpen, hvordan du forebygger arp i din babys hovedbund. Hvordan med øre og negle og hvor på kroppen, der kan samle sig sved og babysnask, der kan ødelægge din babys hud.
 • Du vil lære, hvordan du giver en så lille baby tøj på, så de små arme ikke trækkes forkert, eller fingrene ikke kommer på tværs og overstrækkes på vej gennem ærmegabet.
 • Du får vist, hvordan du kan styrke din babys motorik ved små simple øvelser, der er nemme at gøre i hverdagen.
 • Du lærer, hvordan du holder din baby, så du støtter hovedet bedst, men på en måde så din baby bliver stærkere og ikke svagere i nakkemuskulaturen.

Ved du, at en nyfødt kan tale?

Efter fødslen kommer man som forældre på en helt ny rejse, hvor man skal skal lære at forstå et menneske uden talesprog. Vi har opdaget, at babyer helt fra fødslen forstår os og kommunikerer med os på deres helt egen finurlige måde. Vi hjælper dig med at opdage din baby’s kommunikation.

 • Glæd dig, du vil sammen med os hurtigt forstå, at en baby kan meget mere og andet end blot at spise, bøvse, prutte og sove. Din baby vil enormt gerne kommunikere og interagere.
 • Med et barselsophold vil du få en helt unik indsigt og forståelse for din babys kompetencer, indre processer, fysiske krop. Og samspillet mellem dig og din baby vil bringe jer endnu tættere sammen på meget kortere tid.
 • Du får selvtilliden, når du ved, hvad der er bedst for din baby – når du kan “tale” med din baby og forstå og aflæse din babys signaler og ved, hvordan du bedst imødekommer dem.
 • Du får redskaber til bedre at kunne forstå din baby.

Viden, inspiration og øvelser der stimulerer din babys udvikling

Når du, på dit barselsophold er startet på velfungerende rutiner og struktur, kommunikation med din baby, så er der skabt de bedste rammer for din babys udvikling. Du og din baby er langt med et godt fundament, men vi vil også vise dig, hvordan du aktivt kan arbejde med at stimulere din babys udvikling.

 • Du vil få viden om din babys hjerne, inspiration til hvordan du, med små ting, kan stimulere din babys udvikling samt øvelser til at træne med din baby de næste 7-14 dage.
 • Trivsel frigør energi og overskud til at interagere, lege og lære. Hvis en baby derimod får for lidt mad, for lidt søvn, har ondt, så kommer livet og de vågne timer til at handle om basal overlevelse og efterlader ikke meget lyst og energi til udvikling.
 • Jeres hverdag derhjemme vil blive mere sjov, når vågentiden er fuld af kvalitet, øjenkontakt og læring – og du får mulighed for pauser og en lur, når din baby sover sine gode, hjerne-opbyggende lure.
 • Det er en glæde som forældre, at se din baby nå en nye milepæle til tiden og udvikle sit fulde potentiale. Hos os får du viden, øvelser og inspiration til, hvordan du bedst støtter lige netop din babys udvikling.

Sådan forhåndsbooker du et ophold og betaler reservationsgebyr ⇒ 

Er der noget, du har brug for at vide, så skal du være velkommen til at sende os en sms, så ringer vi dig op. Vores telefonnummer er 22 77 35 71 Skriv: “Jeg vil gerne ringes op angående barselsophold, har termin den (dato). mvh (navn).”

Vores Barselshotel holder åbent hele året, men er dog lukket hvert år imellem jul og nytår samt en weekend i løbet af efteråret, hvor vi afholder personaleweekend og opdaterer os på den nyeste viden indenfor amning, bryster og babyer.