fbpx

Skræddersyet barselsophold tilrettelagt efter din babys behov og udgangspunkt

Velkommen på barselsophold på Baby Instituttet.

Når I indlogerer jer hos os efter fødslen, vil du og din baby havne hos vores erfarne jordemødre og sygeplejersker. Alle vores ansatte har mange års jordemoder- eller sygeplejerske erfaring fra både fødegang og barselsgang. Og på Baby Instituttet har vi mange tusind timers praktisk erfaring med nyfødte og familiedannelse, fra de seneste 12 års arbejde på barselshotellet.

Vi glæder os til at se jer på Baby Instituttets Barselshotel.

På et nyfødt ophold på Baby Instituttets barselshotel, vil du være indlogeret på vores værelser i Lyngby, og kan tilkalde den vagthavende jordemoder eller sygeplejerske, hele døgnet rundt. Hver af vores ansatte har vagt i minimum 1 døgn ad gangen, så det vil være den samme fagperson som du møder over et døgn hver gang du har brug for hende.

Ammeundervisning med ESA metoden

På Baby Instituttet underviser vi dig og din baby med ESA metoden. ESA står for “Effektiv, smertefri amning” og er en metode vi har udviklet på Baby Instituttet på baggrund af teori og vores praksiserfaring. Og når du kommer på barselsophold hos os, vil amningen typisk fylde en stor del af den tid du og din familie er hos os. De familier som kommer på barselsophold hos os, ønsker typisk hjælp til netop amningen i de første dage efter fødslen.

Du vil få vist og få vores praktiske hjælp til, hvordan du lægger din baby til brystet. Vi vil også undervejs hjælpe jer med at holde øje med din babys trivselstegn og undervise i alt hvad vi kan nå, på den tid du er hos os. Det kan være undervisning i alt fra pleje af navlestumpen, bøvser, bleskift, vågentid, rytme, putning, bad, flaske, pumpning, ammestillinger og brug af vikle, til trøst, brug af sut, mavetræning og meget mere, alt efter hvor længe I vælger at være hos os. Typisk fylder undervisning omkring mælkeproduktionen også en del på nyfødt ophold, hvor vi tager udgangspunkt i jeres situation og vejleder jer til det bedst mulige udgangspunkt for en god start på mælkeproduktionen og tømning af dine bryster.

Ønske du ikke at amme, så er det helt fint med os. Du vil i stedet blive undervist og oplært i alt, hvad du har brug for at vide om at give flaske, bøvse mv.

Der er en jordemoder på hotellet i alle døgnets 24 timer. Om natten sover hun på et vagtværelse lige ved siden af jer og kan selvfølgelig tilkaldes ved behov. Hver aften inden I alle går til ro, hjælper jordemoderen jer med at få lavet en god plan for natten, så vi kan hjælpe til mest mulig søvn for alle parter og rigeligt med mad til din baby.

Vil du læse mere om hvordan et døgn er på vores barselshotel, kan du gøre det her.

Sådan forhåndsbooker du et ophold og betaler reservationsgebyr ⇒ 

Er der noget, du har brug for at vide, så skal du være velkommen til at sende os en sms, så ringer vi dig op. Vores telefonnummer er 22 77 35 71 Skriv: “Jeg vil gerne ringes op angående barselsophold”

Vores Barselshotel holder åbent hele året, men er dog lukket hvert år imellem jul og nytår samt en weekend i løbet af efteråret, hvor vi afholder personaleweekend.