‘Ny Start’ ophold på Baby Instituttets barselshotel

– Når du ønsker vores hjælp til baby over 4 uger

Nogle gange bliver det hele anderledes, end vi havde forestillet os og årsagerne kan være mange. Derfor har du på Baby Instituttet også mulighed for at få vores hjælp på døgnbasis, selvom du ikke kommer direkte efter fødslen.

På Baby Instituttets barselshotel har vi haft 1000-vis af familier på det vi kalder “Ny start” ophold, hvor baby er over fire uger gammel. Her får du hjælp hele døgnet fra vores jordemødre og barselssygeplejersker til dét I nu måtte have brug for. Typisk vælger familier at komme på Ny start ophold hos os, for at komme på rette spor efter en svær start på familielivet. Her vil du få undervisning og hjælp på døgnbasis, med helt lavpraktiske redskaber til jeres familieliv.  Al den viden vi kan stille til rådighed for dig, står på fundamentet af den mangeårige praktiske og teoretiske erfaring vi har oparbejdet gennem starten på livet med en nyfødt. Og den erfaring vil vi elske at dele med dig.

På Ny start ophold får du faglig sparring og mulighed for at tilkalde hjælp gennem døgnets 24 timer. Vi underviser primært i dagtiden, men der er en jordemoder på vagt hele døgnet. Så ved behov har du mulighed for at tilkalde hjælp hele døgnet – altså også klokken 2 om natten.

  • Vi har mange års erfaring fra det offentlige sundhedsvæsen.
  • Vi har haft et hav af familier gennem hænderne på barselshotellet.
  • Hos os får du et skræddersyet forløb, med udgangspunkt i lige netop din unikke baby, jeres situation og dine ønsker for dig og din baby.

Vi glæder os til at se jer på Baby Instituttet.

I tvivl om vi kan hjælpe dig?

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig og din familie på et Ny start ophold? Så er du altid mere end velkommen til at ringe uforpligtende til os på 22773571. Her kan vi tale om jeres nuværende og forhenværende situation og sammen finde frem til hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Baby Instituttets barselshotel holder lukket hvert år imellem jul og nytår samt en weekend i løbet af efteråret, hvor vi afholder personaleweekend og opdaterer os på den nyeste viden indenfor amning, bryster og babyer.