fbpx

Når det ikke blev, som du håbede for jer, og du virkelig ønsker at ændre situationen for din baby, for dig selv og jeres familie.

– fordi du godt ved, at når du ændrer starten på et nyt liv, så har du mulighed for at ændre resten af det liv – til et bedre

Kom i hænderne på erfarne jordemødre, der også er amme- og baby eksperter.

Nogle gange bliver det hele helt anderledes, end vi overhovedet kunne forestille os, enten fordi vi ikke havde fantasi nok til at forestille os det, eller fordi en eller flere uheldige omstændigheder skubber tingene i den helt gale retning.

Måske det er sådan en situation du og din baby er havnet i nu? Hvorfor ved vi det? Fordi mange har haft det ligesom dig – og aktivt besluttet at sådan ville de ikke have det og derfor indlogeret sig hos os. Vælger du at gøre som dem, vil du havne i et overflødighedshorn af “how to” viden, lige nu hvor du, og ikke mindst din baby, har allermest brug for den. På Ny start ophold får du faglig sparring og mulighed for at tilkalde hjælp gennem døgnets 24 timer. Vi underviser primært i dagtiden, men der er en jordemoder på vagt hele døgnet. Så ved behov har du mulighed for at tilkalde hjælp hele døgnet – altså også klokken 2 om natten, eller inden amningen kører helt af sporet.

 • Vi har mange års erfaring fra det offentlige sundhedsvæsen.
 • Vi har haft et hav af familier gennem hænderne på barselshotellet.

Vi har hjulpet familier i samme situation som din siden foråret 2011, hvor vi åbnede Baby Instituttets barselshotel. Og der er ikke noget, der glæder os mere end at se familier på Ny start ophold rejse sig og gå ud af døren til en helt anden fremtid. Hvilken fornøjelse at se. Og hvilken fornøjelse ikke at skulle gå på kompromis med vores faglighed, fordi der er tid og ro til dig og din baby.

 • Hos os får du et skræddersyet forløb, med udgangspunkt i lige netop din unikke baby, jeres situation og dine ønsker for dig og din baby.

Det er også derfor, vi kan mere end andre. Ikke fordi, at det vi kan og gør er kompliceret og ikke vil kunne viderformidles til andet fagpersonale, jordemødre, barselssygeplejersker, sundhedsplejersker mv. Men det ville kræve en tid, der ikke længere er til rådighed i det offentlige sundhedsvæsen. De jordemødre der arbejder hos os er er farne jordemødre med mindst 10 års erfaring fra det offentlige sundhedssystem plus et 1/2 års ekstra oplæring i vores viden og vores metoder.

 • Vores barselsophold er spækket med undervisning, der fremmer dit barns trivsel og udvikling

Vi er slet ikke i tvivl om, at jo mere viden, how-to og erfaring du får som forælder, jo bedre vil du kunne mestre opgaven – som med alle andre situationer. Vi ser nemlig, at de familier der får mere hjælp, får babyer der er mere glade, kan mere og bliver til mere. Det gør os (næsten) lige så stolte som forældrene, når vi hører, at “vores” børn får ros af sundhedsplejersken, lægen og vuggestuepædagogerne.

 • Vores babyer er mere glade og mere i dialog med deres forældre.
 • Vores babyer græder meget mindre eller næsten ikke.
 • Vores babyer er motorisk foran.
 • Vores babyer får mere og bedre søvn.
 • Vores babyer forstår mere og har et stort ordforråd og et godt sprog.
 • Vores babyer er empatiske, det bemærkes af vuggestuepersonale.
 • Vores babyer er kærlige og søde ved andre børn.

Vores barselsophold er uden sammenligning med noget, du lige nu kan gøre for at løse den situation, I er havnet i. Og der er, for os, ingen tvivl om, at hvordan du og din baby kommer fra start sætter spor langt ind i fremtiden. Vi som jordemødre ser det hele tiden. Så er du slået ud af kurs eller endnu værre sendt helt af banen, så skal der bruges viden, håndværk, energi og kræfter på at komme tilbage på sporet, sådan er det! Men alternativet er langt værre. Det er ubehageligt at tænke på, men din nyfødte baby formentlig sulter, når amningen ikke fungerer. Og relationen mellem dig og din baby kan skades, hvis I bliver for pressede – især fordi det netop skulle være en lykkelig tid.

 • Barselsophold vil kunne give dig det liv, du drømmer om.

Sidder du lige nu og har brug for store optimeringer for at hverdagen hos jer bliver god, så vil afkastet af den investering, et Ny start ophold er, ikke bare kunne forandre hverdagen lige nu og her derhjemme. Opholdet vil også ændre resten af den historie, I allerede er ved at skrive. Og det er vores erfaring, at selv små optimeringer i starten af livet altid er en god investering, idet små optimeringer af hverdagen vil gøre livet så meget bedre.

Vi glæder os til at se jer på Baby Instituttet.

Sandheden er, at det er svært!

I graviditeten drejer det mest sig om at være gravid og om den store altoverskyggende fødsel. Hvordan bagefter, bekymrer de færreste sig om. Det er så let at tænke: “Det skal nok gå?”. “Det er gået godt hele graviditeten, så det gør det nok også bagefter”. Eller “anden gang bliver det bedre, der har vi mere erfaring”.

Men sandheden er, at det er svært at holde sin baby godt kørende. Svært at få amningen til at fungere, at komme ovenpå igen efter fødslen (fysisk, følelsesmæssigt og mentalt). Og det er derfor, at nyfødte og nybagte mødre før i tiden – før besparelse på besparelse – lå på hospitalet. Her var der personale nok til virkelig at støtte og hjælpe dem, helt til deres baby tog nok på i vægt på brystmælk alene. Til amningen fungerede (uden sår og suttebrikker), og at barnet havde vist, at det kunne klare livet udenfor livmoderen (tage nok på i vægt på brystmælk alene). Og det grunden til, at man i andre lande end Danmark, stadig tilbyder den hjælp som en selvfølge.

Når der lander en familie på hotellet med en baby, som stadig er våd bag ørene, kun få timer forinden kommet ud af sin moders skød, så kridter vi skoene og har et øje på hver finger. Fordi det, selv med vores erfaring og viden, er en stor opgave at sikre en nyfødt nok (rå)mælk ved brystet. Og sikre, at der kommer en god produktion af brystmælk. Fordi der er så meget, der kan gå galt eller mindre godt – men så helt utroligt vigtig, at det ikke gør det.

Du kender ansvaret, for det er det, du har kunne mærke hvile tungt på dine skuldre.

Din baby er lille og helt ny i verden. Og fuldstændig afhængig af, at du løser de udfordringer, I står i så hurtigt som muligt. For din baby har ikke (som du) inde i livmoderen kunne forberede sig på, at den første tid skulle blive hård.

Den ubehagelige sandhed er:

 • Hvis din baby ikke får mælk nok, så sulter din baby.
 • Hvis din baby falder i søvn ved brystet, så kan det være af udmattelse.
 • Hvis din baby har meget lange amninger, så er det fordi, din baby ikke kan få nok mælk hurtigere.
 • Hvis din baby græder meget, så har din baby det ikke godt.
 • Hvis din baby sover meget, så kan det være fordi, din baby ikke har kræfter til andet.

Din baby er fuldstændig afhængig af dig – og at du gør det godt eller hurtigt finder en løsning ved problemer.

Og så er din baby fuldstændigt afhængig af dit overskud og sindsstemning – at du ikke har eller får det for hårdt men forbliver nærværende, kærlig og lykkelig.

Der er ingen, der takker dig for ikke at få hjælp!

Alle ved, at de skal tage sig af en baby. Men vi tror på (og vores erfaring viser os), at alt det lavpraktiske i forhold til, hvordan vi får vores barn i vækst, trivsel og udvikling, IKKE er noget, vi instinktivt ved. Eller ved bare fordi vi er mennesker, eller fordi vi nu står med vores baby i armene. Det er vores erfaring, at det er noget, vi skal lære!

Noget vil vi kunne lære ved at læse os til det eller google os til det. Men selv den, der har læst en masse vil have brug for mere. Brug for at kunne sortere i mængden af viden, hvad er rigtigt, og hvad er ikke rigtigt? Og hvad gælder for lige netop ens baby, og hvad gælder ikke? Og ud over det, vil der være brug for en masse how-to viden og erfaring.

Med ansvaret for en baby opdager man hurtigt alt det, man ikke ved – og heller ikke rigtig kan finde svar på, såsom:

 • Hvor mange synk skal en nyfødt have ved brystet? Hvor mange flere synk skal der være som dagene går? Og hvordan lyder et synk overhovedet, når man er så lille?
 • Hvor meget afføring skal en baby levere for ikke at blive for gul, og er det normal, at der er hvide klumper i afføringen, eller skal de slet ikke være der?
 • Hvor mange timers søvn skal en baby have? Og kan en nyfødt baby sove for meget? Og for lidt? Og hvad gør man, hvis ens baby gør det?
 • Navlestumpen, er snask normalt, og skal det fjernes eller blive siddende?
 • De røde knopper på huden, der er kommet, er det normalt (er det hormonknopper) eller er det noget bekymrende (eksempelvis infektionstegn)?

Og mange, mange flere… der nærmest kommer i en lind strøm

Vi er 11 jordemødre på Baby Instituttet, som ikke beskæftiger os med andet og tilmed har tiden til (på helt nørdet vis) at gå i dybden. Vanvittigt inspirerende, super spændende og enormt givende – når man altså ikke lige står med en grædende baby i hænderne. I sådanne situationer er det bare enormt effektivt og praktisk at vide og kunne det, vi kan.

Vi kan svare på alt (lad det i hvert fald være end udfordring), øser ud af how-to viden og lærer dig håndværket, så du er klædt på til at tumle amningen, din baby og livet som forælder derhjemme. Så det istedet bliver dejligt at komme hjem for og med din baby, fordi I kan få tingene til at fungere. Trygt for dig – men endnu mere trygt og godt for din baby!

Til dig, der sidder med din førstefødte i armene…

Sidder du med din førstefødte i armene, så har du allerede mærket det ansvar, som det er at tage vare på et helt nyt lille individ. Når du bliver mor, sker det altid efter en (fysisk krævende) fødsel eller efter en operation, hvis du har fået kejsersnit. Du er derfor ikke helt dig selv (som når du står stærkest) og midt i det og en helt masse følelser, skal du modtage din baby og finde dig selv til rette i alt det nye. De fleste fædre er også temmelig rundt på gulvet ovenpå fødslen, og det kan være svært at trække alt den viden op af hatten, der er brug for for at sikre, at mor og baby har det godt.

 • Med Ny start ophold får I alt den how-to viden, I står og mangler i de forskellige konkrete situationer med jeres baby, for at få hverdagen til at fungere. Og vores løsninger virker på både den korte og lange bane (og kan derfor også bruges derhjemme. Det har den fordel, at du ikke behøver at at opfinde den dybe tallerken og/eller kan få vendt en situation, der ikke er optimalt.
 • Hos os kan du få hvilet ud efter fødslen/kejsersnit og måske også mange hektiske dage derhjemme, der sagtens kan have stjålet både en, to eller tre eller flere ugers nætter. Selv hvis den første tid har budt på et utal af uforudsigelige og udfordrende ting og tilstande, fordi vi kan hjælpe jer med at håndtere og løse disse.
 • Hos os vil du lære alt, hvad du har brug for af praktisk viden omkring din baby; gråd, trøst, smertelindring, søvn, vågentid mv for at kunne gøre hverdagen for og med din baby bedre. Det vil give dig ro og sikkerhed i det nye, så din baby tydeligt kan mærke, at der er styr på det (virker utrolig trygt for en baby) og så I bliver et velfungerende team derhjemme.
 • Hvis du gerne vil amme, vil der være meget fokus på amningen, så du får løst de problemer, du og din baby evt. er havnet i. Så amningen kan blive den dejlige hyggestund, det er meningen, den skal være. Blandt andet lærer du simple håndgreb til, hvordan du kan lægge din baby smertefrit til brystet og sikre dig, at din baby får mælk nok ved brystet, og at brysterne bliver helt tømt (forebygger brystbetændelse).
 • Med Ny start ophold bliver du klædt på til opgaven, inden du (igen) står derhjemme med ansvaret for din baby. Det vil derfor komme til at opleves helt anderledes end den situation, du står i nu, når du kan dække din babys behov og skabe en god hverdag for guldklumpen.
 • Med barselsophold hos os får din amning de bedste betingelser.
 • Hos os vil du kunne nyde den første tid derhjemme med din baby meget bedre (en tid der aldrig kommer igen og ikke kan gøres om). Tiden hos os vil give jer sikkerhed og tryghed. For der er ikke noget tidspunkt i livet, hvor du hellere vil være safe than sorry og undgå (flere) dyrt-købte erfaringer.

Til dig, der sidder med lillebror eller lillesøster i armene

Mange vælger barselsophold med deres andet eller tredje eller fjerde barn, fordi de (bedre) ved, hvad de går ind til. Med et barn eller flere derhjemme er det desuden særligt vigtigt, hvordan du og din baby kommer fra start, så storebror eller storesøster oplever det som god ting, og så ens egen elastik ikke overstrækkes.

 • Med ophold hos os kommer du og din baby i hænderne på top professionelle og smilende fagpersoner, der sikrer, at intet vigtigt overses i de første afgørende dage efter fødslen, hvor din nyfødte skal omstille sig til (det hårde liv) udenfor livmoderen, og amningen skal etableres.
 • Hos os får du barselshvile og tid til at restituere efter fødslen, inden du skal hjem og være forælder for en mere (barselsgæster er selvfølgelig velkomne hos os). Ro og hvile er godt for kroppen, hormonerne og ikke mindst mælkeproduktionen.
 • Ved at få ro på amningen og på den lille, vil du få en bedre fungerende familie derhjemme, mindske risikoen for, at din store føler sig overset. Og sikre at den lille ny ikke kommer til at dominere familielivet fuldstændigt (eksempelvis med gråd eller vægtbekymringer) og give plads, tid og overskud til den/de store.
 • Du vil have mulighed for at tilkalde hjælp til amningen 24 timer i døgnet, hvis du har behov for det, så du sikrer, at din amning kommer til at lykkes, og du IKKE skal hjem og amme i smerte, eller din baby får for lidt mælk.
 • Du vil kunne bruge tiden på at se ind i din nyfødte babys intense blik og vide, at du har givet dig selv og din baby en uvurderlig tidslomme til at mødes og lære hinanden at kende, inden hverdagen derhjemme sætter ind, med ting der skal ordnes, vasketøj og madpakker. Det har alle nyfødte (og nybagte forældre) fortjent.
 • Du vil vide, at du har givet din nye baby de bedste betingelser for en god start på et nyt liv – og det samme gælder for dig selv og resten af din familie.

Til dig, har fået tvillinger

Med tvillinger vil der selvfølgelig komme et utal af gyldne stunder, men det er også (på alle planer) et kæmpe hårdt arbejde at få to børn på en gang. Oven i det fødes mange tvillinger også ofte for tidligt og er mindre modne, end hvis de havde ligget alene i livmoderen, så man er som tvillingeforælder virkelig spændt op.

 • Vi hjælper dig med at skabe en velfungerende døgnrytme med udgangspunkt i lige netop dine babyer, en døgnrytme du kan fortsætte derhjemme. Du og dine babyer vil komme lettere gennem den første (ofte svære) tid og får helt fra starten skabt nogle gode vaner.
 • Hvis dine babyer har sonde ved udskrivelsen, har vi stor erfaring og kan hjælpe dine babyer til at blive bedre til at kunne mere selv (altid i samarbejde med hospitalet).
 • Det er vores erfaring, at suttebrikker ofte er den løsning, hospitalet bruger ved amning af for tidlig fødte og tvillinger. Det kan være nødvendigt for at komme i gang med amningen, og så længe der suppleres med mad på sonde også brugbart. Men hvis man ønsker at amme – især for tidlig født og/eller vægtmæssigt ikke så store babyer, så gør suttebrikker det meget svært at lykkes. Vi kan hjælpe med amningen – også uden suttebrikker.
 • På baggrund af vores store erfaring med babyer kan vi hjælpe dig til at se, hvordan dine tvillinger er forskellige, og hvordan du møder dem hver især i deres behov. Ofte er den ene tvilling større og stærkere end sin bror/søster, der vil have brug for mere hjælp for at komme efter det og ikke skulle stå i skyggen af sin bror/søster.
 • Søvn er vigtig for alle – også for tvillinger. Nogle babyer sover godt, andre “for meget” (kan måske ikke overskue den vågne tid) og andre igen har svært ved at finde ro og sove eller kan det måske nærmest ikke. Vi hjælper dig til at skabe god vågentid og god sovetid og synkronisere dine tvillinger.

Hvilken forskel ville det gøre, hvis situationen blev løst?

Ny start ophold på Baby Instituttet er en gave af “how-to”-viden, lige når du står og har allermest brug for den. 

Ny start ophold hos os er spækket med how-to viden, der vil gøre livet som forældre så meget mere dejligt, sjovt og indsigtsfuldt – og for din baby mere sikkert og trygt. Viden der giver dig et væsentligt forspring (i forhold til hvis du ikke havde den eller i forhold til andre). Vi hjælper dig også med at sortere i den viden, du allerede har. Både hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Hvad som passer på din baby, og hvad som slet ikke gør.

Vores ny start ophold er altså spækket med undervisning, der på en rolig, men intens og kærlig måde klæder dig på til allerede helt fra start at blive en helt særlig god forælder for din baby – også selvom du ingen (eller næsten ingen) erfaring har med nyfødte. Og også selvom du lige nu oplever at sidde i et sort hul – eller være på vej derned.

Vi træder til ved akut behov for hjælp

 • Ny start ophold er for dig, der ønsker, at din baby kommer sikkert og trygt fra start.

Vi træder øjeblikkeligt til med vores faglighed, hvis du eller din baby har brug for det. Det kan være hvis din baby græder eller ved spørgsmål eller i situationer, der gør dig utryg.

Vi giver undervisning og “hands on” ammevejledning primært i dagtiden, men ved behov er der altid mulighed for at tilkalde hjælp fra en jordemoder igennem døgnets 24 timer

 • Mælk er livs-eliksir for en baby. Intet kan måle sig med den – selv ikke en mors og fars kærlighed. Jo bedre amningen fungerer, jo bedre kan du (næsten) regne med, at din baby har det, og jo bedre kan du nyde din baby.

Du vil få hjælp til at lægge din baby korrekt til brystet og hjælp til at løse de ammeudfordringer, I måske allerede er havnet i.

Ønsker du ikke at amme, så er det helt fint med os. Du vil i stedet bliver undervist og oplært i alt, hvad du har brug for at vide om at give flaske, bøvse mv.

Vi giver undervisning og hjælper dig med at lave en plan for døgnets 24 timer. Så du ved hvordan du gør med din baby, og der kommer ro på. 

 • Ny start ophold er spækket med viden, der giver din baby ro på kroppen, gode rutiner og en god døgnrytme – som I kan fortsætte derhjemme.

Du vil primært i dagtiden blive vist og undervist i hvordan du styrer din baby trygt igennem døgnets 24 timer, så du allerede fra start kan skabe gode rutiner og en god døgnrytme for dig og din baby (så I ikke bliver slidt helt op derhjemme). Der vil blandet andet være fokus på lurene om dagen, og hvordan der kan skabes længere intervaller med søvn om natten, og hvordan du får en glad og tilfreds baby om dagen.

Ammeteknik, der regulerer efterspørgslen uden smerte

Amningen er altafgørende for, om din baby trives og er glad. Får du amningen til at fungere optimalt, så er du næsten “home safe” i forhold til at sikre at din baby har det lige så godt og trygt udenfor livmoderen, som inde i livmoderen.

 • Amning er ikke noget, man bare kan – hverken mor eller baby. Hos os lærer du med simple (men effektive) redskaber, hvordan du får din amning til at lykkes i praksis.
 • Hos os har du mulighed for hjælp til hver amning af kyndigt personale 24 timer i døgnet, altså også kl 3 om natten, når din baby pludselig ikke kan huske, hvordan man får fat omkring brystvorten eller falder i søvn efter 3 sug.  Undervisningen ligger primært i dagtimerne og om aftenen ligger vi sammen en plan for natten. Har baby alligevel ikke helt forstået natte-planen, kan I til enhver tid kalde jordemoderen til at hjælpe jer hen over udfordringen. Så I hurtigt kan komme på rette spor igen, få noget søvn og være klar til mere undervisning den næste dag.
 • Du får hjælp til at lægge din baby korrekt til brystet, så brystvorten ikke skades, hjælp til at øge mælkeproduktionen, hjælp til at få tømt brysterne helt, hjælp til at fikse en brystbetændelse og evt. også hjælp til at tæmme brysterne, hvis problemet er overproduktion.
 • Du vil lære, hvordan du hjælper din baby korrekt til brystet, så du sikrer, at din baby får mælk nok ved brystet ved hvert måltid, så din baby kan tage pasende på ved brystet – og hvis der ikke er mælk nok i brysterne, hvad du så gør.
 • Mad er essentielt for en nyfødt baby, det giver derfor en enorm tryghed (for både dig og baby) at vide, at amningen fungerer (at din baby får mælk nok), og at din baby bliver mæt og tager fint på i vægt.

Redskaber til en velfungerende hverdag derhjemme

Det giver et kæmpe overskud, at hverdagen fungerer, og faktisk er det muligt – selv med en baby i huset – og selv hvis det hele lige nu er kørt mere eller mindre af sporet. Efter fødslen skal man, fra den ene dag til den anden, lære at forstå et helt nyt menneske uden talesprog, der heller ikke helt selv ved, hvad der er brug for. Det er det, vi kan lære dig at blive rigtig god til.

 • Hos os får du overraskende simple smutveje til at skabe en velfungerende hverdag derhjemme.
 • Du vil få redskaber til at trøste og hjælpe din baby. Og til at starte på en god døgnrytme. Du vil selvfølgelig stadigvæk skulle op om natten, men der er kæmpe forskel på om det er 1 eller 2 gange med effektiv amning, eller om det er konstant og hele tiden eller med lange, lange amninger og måske tilmed med vågentid og/eller lange grådture om natten.
 • Mange babyer har et forstyrret søvnmønster, styr på søvnen er en god investering i ens baby, da søvn er super vigtigt både for væksten – væksthormoner bliver frigivet i hjernen under lange gode lure – og udviklingen – de ting der læres i vågentiden, lagres i hjernen under søvnen.
 • Du får vist, hvordan du kan styrke din babys motorik ved små simple øvelser, der er nemme at gøre i hverdagen. Og hvis du ikke allerede har styr på det, hvordan du bedst holder din baby, så du støtter hovedet bedst, men på en måde så din baby bliver stærkere og ikke svagere i nakkemuskulaturen (hvad vi ellers ofte ser).
 • Du får redskaber til at forebygge og afhælpe gråd (og smerte), så du kan gøre en kæmpe forskel for dit barn og for dig selv – og dine naboer, hvis du bekymrer dig om dem. Din baby vil nemlig græde mindre og i kortere tid ad gangen, når du kan hjælpe din baby bedre.
 • Glæd dig, du vil sammen med os hurtigt forstå, at en baby kan meget mere og andet end blot at græde, sove, spise, bøvse, prutte. Du vil se, at din baby er lige derinde bag facaden og dukker op til overfladen igen, når livet ikke er så hårdt eller svært som nu.
 • Din baby vil udvikle sig hurtigere og blive klogere end babyer, der ikke er fysisk veltilpasse; ikke er mætte, ikke er udhvilede eller har ondt. Trivsel frigør energi og overskud til at interagere, lege og lære. Hvis en baby derimod får for lidt mad, for lidt søvn, har ondt, så kommer livet og de vågne timer til at handle om basal overlevelse og efterlader ikke meget lyst og energi til udvikling.
 • Du vil selv få frigivet mere energi til at være den forældre, du ønsker dig for din baby. Og til at få opfyldt dine egne behov, der også er vigtige for, at du kan være den bedste udgave af dig selv. Til at være sammen med din partner (så I ikke glider fra hinanden) og ikke mindst til at være en velfungerende (sammentømret) familie!
 • Jeres hverdag derhjemme vil blive mere sjov, når vågentiden er fuld af kvalitet, øjenkontakt og læring. Og du får mulighed for pauser og en lur, når din baby sover sine gode, hjerne-opbyggende lure.

Med et barselsophold eller et Ny start ophold, kan du gøre noget aktivt (og effektivt) for at ændre situationen – og fremtiden (til en bedre). En god investering, fordi den måde, du og din baby kommer fra start har en kæmpe betydning både nu og her. Men det sætter også spor langt ind i din og ikke mindst din babys fremtid. Derfor vil selv bitte små ændringer, helt i starten af livet, få kæmpe stor (også fremtidig) betydning.

Er der noget, du har brug for at vide (eksempelvis hvad vi kan gøre for dig og din baby i lige netop jeres situation), så skal du være velkommen til at sende os en sms, så ringer vi dig op, så snart vi ikke lige står med en baby i hænderne. Vores telefonnummer er 22 77 35 71 Skriv: “Jeg vil gerne ringes op om Ny start ophold mvh (navn)”

Bor du længere væk, så er du ikke den første der har rejst fra Ålborg, Vejle, Århus eller Odense til os med deres baby for at gøre livet og fremtiden bedre, sjovere, hyggeligere og ikke mindst gladere.

Vi glæder os til at høre fra dig –  samtalen er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du kan se hvordan vi ser ud her, så du ved hvem du taler med:

Baby Instituttets barselshotel holder lukket hvert år imellem jul og nytår samt en weekend i løbet af efteråret, hvor vi afholder personaleweekend og opdaterer os på den nyeste viden indenfor amning, bryster og babyer.