Barselsophold hos os – en unik mulighed for at komme allerbedst fra start

Barselsophold i Gentofte
Ny Start Ophold på Det Private Barselshotel i Gentofte

Det Private Barselshotel åbnede i 2009 og var Danmarks første private barselshotel og er stadig en unik  mulighed for at give sig selv – og ikke mindst sin baby den allerbedste start på et helt nyt liv. Der findes to typer ophold; Barselsophold lige efter fødslen og Ny Start ophold.

På et barselsophold kan du kalde erfarne jordemødre til hjælp, hvis du har brug for det i alle døgnets 24 timer, så du og din baby kommer godt fra start med amningen og på hverdagen sammen. Alt imens du sikrer dig mod de dyrt købte erfaringer, som mange andre nybagte forældre og nyfødte i dag tumler med. Som at din baby taber sig for meget efter fødslen eller ikke kan tage nok på i vægt, får for lavt blodsukker eller for høj bilirubin (begge tilstande er ret kritiske for en baby) og smertefulde amninger, for lille mælkeproduktion til at dække din babys behov og brystbetændelse.

Familier kommer på Det Private Barselsophold lige efter fødslen.

  • Barselsophold er for dig, der vil være sikker på, at intet går galt i den første kritiske tid, hvor din baby skal omstille sig til livet udenfor livmoderen.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker ro og barselshvile med din nyfødte baby.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker at lande et sted, hvor der er tid og ro til at lære din baby at kende – og din baby lærer dig at kende – inden dagligdagen sætter ind.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker at komme så godt fra start som muligt med amningen. Det kan være, det er dit første barn, eller at sidste amning var svær at få til at lykkes (eller måske slet ikke lykkes) – eller du ønsker at forebygge at havne i den situation.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker at komme godt fra start med en god hverdag, gode rutiner og en god døgnrytme, så der bliver mere overskud til at nyde at være blevet forældre og/eller til ældre søskende.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker at blive klædt godt på til opgaven som forældre, fordi netop den rolle er vigtig.

Familier kommer også på Det Private Barselshotel hjemmefra,

  • Ny start ophold er for dig, der ønsker at lykkes med amningen – og få fikset de problemer, du (og din baby) er havnet i.
  • Ny start ophold er for dig, der har en baby, der er meget ked af det, som du ønsker at gøre glad.
  • Ny start ophold er for dig, der ønsker at tingene og hverdagen derhjemme blev meget bedre, end den er lige nu, fordi du tror på, at det er vigtigt, at din baby – og du – har det godt.
  • Ny start ophold er for dig, der allerede nu kan mærke, at du har brug for at få rejst dig selv efter alt for hårde dage eller uger (fordi hurmøret er tungt og det hele virker håbløst, uoverskueligt eller svært).

De familier, der kommer til os, har babyer, der er få timer gamle og opefter. Vi har flest babyer, der er under 3 måneder, men det sker, at vi har familier med babyer helt op til et år, hvis forældre ønsker hjælp og redskaber til at løse situationer, der er gået i hårdknude – og/eller at få en mere glad hverdag.

Det Private Barselshotel ligger i Gentofte, og er en lille del af Gentofe Hotel. Fordelen ved Gentofte er, at det ligger centralt og er nemt at komme til fra alle fødesteder i Storkøbenhavn, men vi har også familier fra Jylland og fyn.

God rundtur på hjemmesiden. Alt i den blå menu handler om barselsophold – og her skulle du skulle gerne kunne finde alle de informationer, du har brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Er der noget, du ikke kan finde svar på, er du altid velkommen til at ringe til Det Private Barselshotel på telefon 22 77 35 71 alle dage mellem klokken 9.00 og 21.00. Du kan også sende os en besked med teksen “Hej, jeg er gravid/har født og hedder (navn). Jeg vil gerne ringes op om barselsophold”. Så ringer vi til dig, så snart vi ikke har en baby i hænderne.

Der er nemlig ikke noget, vi hellere vil end at give dig og din baby en god start. Fordi vi ved, at hvordan man kommer fra start som et lille nyt menneske og som mor og far har en enorm fremtidig betydning. Der er ingen tvivl om, at netop starten på livet sætter (lette eller tunge) spor langt ind i fremtiden.

Det Private Barselshotel holder lukket hvert år imellem jul og nytår samt en weekend i løbet af efteråret, hvor vi afholder personaleweekend og opdaterer os på den nyeste viden indenfor amning, bryster og babyer.

Derfor glæder vi os til at se dig – og din baby – hos os.