fbpx

Barselsophold – en unik mulighed for at komme virkelig godt fra start med amningen og baby

Barselsophold i Gentofte
Ny Start Ophold på Det Private Barselshotel i Gentofte

Vores barselshotel åbnede i 2010 som det første private af sin slags i Danmark. Mere end 10 år senere eksisterer vi stadig og er stolte af at kunne tilbyde en unik mulighed for at give jer – og ikke mindst jeres baby – den bedste start på et helt nyt liv. På Baby Instituttets barselshotel kan I indlogere jer på døgnbasis til et barselsophold med døgnhjælp fra erfarne jordemødre, der samtidig er ammeeksperter. Hos os arbejder jordemødrene i døgnvagter á 1, 2 eller 3 døgn, så vi sikrer jer tryghed og kontinuitet fra det sekund I lander hos os og indtil I føler jer klar til at rejse hjem igen. Jeres sikkerhed og tryghed er vores varemærke.

Der findes to typer ophold; Barselsophold lige efter fødslen og Ny Start ophold.

. Når du er på barselsophold på Baby Instituttet kan du tilkalde erfarne jordemødre, hvis du har brug for det, i alle døgnets 24 timer. Vi hjælper dig og din baby til at komme trygt og godt fra start med amningen og hverdagen sammen. Vores dygtige jordemødre hjælper dig med at vurdere om din baby spiser nok, om amningen er som den skal være, om der er afføring og tis nok i bleerne, om baby sover for meget eller for lidt. Vi hjælper dig med at opbygge den bedst mulige mælke produktion og underviser dig og din baby i amning uden smerte. Kort sagt: Vi hjælper med alle de udfordringer, bekymringer og tvivl, der følger med, når man bliver forældre.

Familier kommer på Baby Instituttets Barselsophold lige efter fødslen.

  • Barselsophold er for dig, der vil have en tryg og rolig start og give din baby de bedste betingelser for at omstille sig til livet udenfor livmoderen.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker at lande et sted, hvor der er ro, kontinuerlig hjælp og tid til at lære din baby at kende.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker at komme så godt fra start som muligt med amningen.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker at komme godt fra start med en god hverdag, gode rutiner og en god døgnrytme, så der bliver mere overskud til at nyde at være blevet forældre og/eller til ældre søskende.
  • Barselsophold er for dig, der ønsker at blive klædt godt på til opgaven som forældre, fordi netop den rolle er den vigtigste rolle i livet.

Familier kommer også på Baby Instituttets Barselshotel hjemmefra,

  • Ny start ophold er for dig, der ønsker at lykkes med amningen – og få fikset de problemer, du (og din baby) er havnet i.
  • Ny start ophold er for dig, der har en baby, der er meget ked af det, som du ønsker at gøre glad.
  • Ny start ophold er for dig, der ønsker at tingene og hverdagen derhjemme bliver meget bedre, end den er lige nu.
  • Ny start ophold er for dig, der allerede nu kan mærke, at du har brug for at få rejst dig selv efter alt for hårde dage eller uger (fordi humøret er tungt og det hele virker håbløst, uoverskueligt eller svært).

De familier, der kommer til os, har babyer, der er få timer gamle og op efter. Vi har flest babyer, der er under 3 måneder, men det sker, at vi har familier med babyer helt op til et år, hvis forældre ønsker hjælp og redskaber til at løse situationer, der er gået i hårdknude – og/eller at få en mere glad hverdag.

Baby Instituttets barselshotel ligger i Lyngby. Fordelen ved Lyngby er, at det ligger centralt og er nemt at komme til fra alle fødesteder i Storkøbenhavn, men vi har også familier fra Jylland og fyn.

God rundtur på hjemmesiden. Alt under fanen “Barselsophold” handler om netop det – og her skulle du skulle gerne kunne finde alle de informationer, du har brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Er der noget, du ikke kan finde svar på, er du altid velkommen til at ringe til Baby Instituttets barselshotel på telefon 22 77 35 71. Eller skrive en mail til: lotte@babyinstituttet.dk

Du kan også sende os en besked på 22773571 med teksten “Hej, jeg er gravid/har født og hedder (navn). Jeg vil gerne ringes op om barselsophold”. Så ringer vi til dig, så snart vi ikke har en baby i hænderne.

Der er ikke noget i verden, vi hellere vil end at give dig og din baby den bedste start. Vi ved nemlig, hvordan et lille nyt menneske får den allerbedste begyndelse på livet. Efter mange års erfaring ved vi, at netop starten er vigtigst. Og vi er slet ikke i tvivl om, at netop starten på livet sætter spor langt ind i fremtiden.

Derfor glæder vi os til at se dig – og din baby – hos os.

OBS! Baby Instituttets barselshotel holder lukket hvert år imellem jul og nytår samt en weekend i løbet af efteråret, hvor vi afholder personaleweekend og opdaterer os på den nyeste viden indenfor amning, bryster og babyer.