fbpx

Barselsbesøg under barselsophold på Baby Instituttets Barselshotel

Du er velkommen til at have barselsbesøg hos os – lige så mange som du orker, og hvornår på døgnet du synes. Nogle kan godt lide at have overstået alle barselsbesøgene. Hvorimod andre ingen mennesker ser (andet end jordemoderen, hinanden og baby i alle dagene hos os). Nogle kan godt lide, at folk kommer lidt ad gangen, mens andre har alle barselsgæster til at komme på en gang – evt til middag i restaturanten, så der kan ammes på værelset helt uforstyrret, hvis der er brug for det.

Vær opmærksom på, at mange barselsgæster i de første dage ofte er noget, de fleste fortryder efterfølgende – og er meget bevidste om, ikke kommer til at være sådan med andet barn

Personer (voksne og børn) der er syge må ikke komme på besøg på barselshotellet.

Barselsbesøg fra ældre søskende

Søskende er altid velkomne på Baby Instituttets Barselshotel. De kan komme på besøg, men også overnatte, hvis det er det der er bedst for jeres familie.

Det er jer selv, der planlægger, om I gerne vil have besøg af storebror og/eller storesøster. Jordemoderen kan hjælpe jer med at time det, hvis I gerne vil have det. Det er ofte smartest at have besøg i jeres nyfødte babys sovetid, så de store kan få mere opmærksomhed.

Er jeres første ikke så gammel, er det nogle gange en fordel at vente med at se ham eller hende, til I kommer hjem. Det kan for nogle være meget svært at sige farvel og tage med bedsteforældre hjem, mens mor, far og lillebror eller lillesøster bliver på hotellet.

Børn mellem 0 og 3 år overnatter gratis. Mod et tillæg på 200 kr. kan søskende mellem 3 og 12 år overnatte på værelset. Afhængigt af barnets alder, må I tage højde for (og det er vores erfaring), at lillebror eller lillesøster meget hurtigt er (meget) kedelig – og det samme glæder hotelværelset.

Det er også muligt at booke et værelse mere til større søskende og/eller andre familiemedlemmer.

Børn der er syge, må ikke komme på besøg på barselshotellet.