LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Bamser & krammedyr – din baby’s bedste ven (nusseklud)

“Min helt egen bamse og krammeven” Sådan kan man nemt få det med en af alle de små nuttede væsner, der kan købes til børn. Her finder du et lille velvalgt udvalg, set i forhold til hvor mange af bamser og krammedyr, der er på makedet. Vi har kun små bamser, som selv et mindre barn selv kan bære rundt på, fordi vi godt kan lide tanken om at man kan tage sin bedste ven med sig, når man har lyst til det.

En bamse skal kunne holde til at blive elsket – meget

En bamse eller et krammedyr skal gerne være blød og lækker og ikke mindst hårdfør. Den skal kunne holde til mange timers kys og kram og putning. Den skal også kunne holde til at blive vasket mange gange. For den bedste ven kan nemlig godt blive en lille smule ikke-så-lækker-med-tiden, hvis den ikke bliver vasket jævnligt (hvorfor det også er smart at have 2 af samme “min bedste ven”).

En bamse kan hjælpe et barn med at falde i søvn

Hvis først din barn har fundet roen med en bamse eller et krammedyr, så bliver den fuldstændig uundværlig. Både for din baby, men også for dig som forældre under putteseancen, eller når din baby har brug for trøst. Mange børn elsker at ligge og nuldre og røre ved det bløde stof. Den lille bamse eller det lille krammedyr eller puttekluden kan hjælpe din baby med at finde ro, tryghed og søvn.

God jagt på en mulig tro følgesvend eller bare en ven.

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!