KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Bamse & krammedyr

“Min helt egen bamse og krammeven” sådan kan man nemt få det med en af alle de små nuttede væsener, der kan købes til børn og nogle børn har det (næsten) sådan med hver eneste af deres bamser. Et barn kan også have mange bamser, der ikke siger barnet noget eller ikke siger barnet væsentligt meget. Nogle børn er meget, meget glade for bamser og andre temmelig ligeglade med bamser.

Om én bestemt bamse bliver barnets helt egen bedste soveven, vil det ofte være barnet selv, der bestemmer. Du kan gøre noget ved at tage bamsen med i seng og med rundt omkring, så den bliver en del af søvnen. Men resten er op til dit barn.

En bamse skal kunne holde til at blive elsket – meget

En bamse eller et krammedyr skal være blød og lækker og ikke mindst hårdfør. Den skal nemlig kunne holde til mange timers kys og kram og putninger. Den skal også kunne holde til at blive vasket mange gange. For sådan en bedste ven kan nemlig godt blive en lille smule ikke-så-lækker-med-tiden, hvis den ikke bliver vasket jævnligt.

Når dit barn har kastet sin kærlighed på en bamse, er det smart at have 2 af samme “bedste ven”.

En bamse kan hjælpe et barn med at falde i søvn

Hvis først dit barn har fundet roen med en bamse eller et krammedyr, bliver let fuldstændig uundværlig de første mange år. Både for din baby, men også for dig som forældre under putteseancen, eller når dit barn har brug for trøst.

Mange børn elsker at ligge og nulre og røre ved det bløde stof. Den lille bamse eller det lille krammedyr eller alternativt en nusseklud og kan hjælpe din baby med at finde ro, tryghed og søvn.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!