HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Bamse & krammedyr

“Min helt egen bamse og krammeven” sådan kan man nemt få det med en af alle de små nuttede væsener, der kan købes til børn. Et barn kan også have mange bamser, der ikke siger barnet noget eller ikke siger ens barn ret meget. Nogle børn er meget, meget glade for bamser og andre temmelig ligeglade med bamser. Om en bestemt bamse bliver barnets helt egen bedste ven, vil det være barnet selv der bestemmer det. Man kan gøre lidt i den retning, ved at tage bamsen med rundt omkring. Men resten er barnet.

En bamse skal kunne holde til at blive elsket – meget

En bamse eller et krammedyr skal gerne være blød og lækker og ikke mindst hårdfør. Den skal nemlig kunne holde til mange timers kys og kram og putninger. Den skal også kunne holde til at blive vasket mange gange. For den bedste ven kan nemlig godt blive en lille smule ikke-så-lækker-med-tiden, hvis den ikke bliver vasket jævnligt. Hvorfor det kan være smart at have 2 af samme “min bedste ven”, hvis din baby kaster sin kærlighed over en bestemt bamse.

En bamse kan hjælpe et barn med at falde i søvn

Hvis først din barn har fundet roen med en bamse eller et krammedyr, så bliver den fuldstændig uundværlig. Både for din baby, men også for dig som forældre under putte seancen, eller når din baby har brug for trøst. Mange børn elsker at ligge og nulre og røre ved det bløde stof. Den lille bamse eller det lille krammedyr eller alternativt en nusseklud kan hjælpe din baby med at finde ro, tryghed og søvn.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!