LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Bækkenbælte / lændebælte / graviditetsbælte / trokanterbælte

Bækkenbælte, lændebælte, SI-bælte, graviditetsbælte og trokanterbælte, kært navne. Et bækkenbbælte bruges til at give ekstra støtte til bækkenet, eksempelvis i graviditeten pga. tyngden og/eller ved bækkensmerter i længden og ved skambenet) og bækkenløsning i forbindelse med graviditeten.

De fleste bækkenbælter er 8-12 cm brede bælter i en meget fast elastik, så de kan give sig lidt, men samtidig “holder” på bækkenet. Det sættes rundt om bækkenet, så bækkenet holdes sammen og så “graviditeten holdes tættere til kroppen” og noget af den tyngden, der sidder fortil løftes med en bredere del af ryggen. Samtidig mindskes risikoen for at lave smertefulde vrid, pga. modstanden af bæltet.

Sådan bruger du bækkenbæltet

Et bækkenbælte sættes ved hoften, så oversiden er bæltet sidder lige under hoftebenet. Det skal altså siddet ret langt nede (omkring der hvor din sikkerhedssele i bilen sidder). Her strammes bæltet sammen, så det støtter. Bælterne er nemme at justere, da det fleste åbnes og lukkes med et velcro. Det gør også at bæltet passer alle størrelser og at de spændes ud hvis man skulle tage lidt på over hofterne i graviditeten.

Man tager bækkenbæltet på om morgenen og går med det hele dagen eller i den tid man er mest i bevægelse, afhængig af om det “bare” er til støtte, hjælp til smerter og hvor mange smerter man har i bækkenet. Ofte vil der være mest brug for bæltet, når man står og er i bevægelse, men man kan sagtens have det på hele tiden.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!