LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Badetid, oversigt

Badetid er en mulighed for en fantastisk hyggestund i hverdagen
Når din baby kommer ud af livmoderen, har han eller hun ind til da ligget og hygget sig i vand. Ved ankomsten til verden vil livet pludselig fra det ene øjeblik til det andet være helt forandret. Selvom din baby kommer fra vand, vil starten på livet udenfor livmoderen, og det første bad kunne få meget at sige i forholdt til, hvordan din baby fra starten vil synes om at bade.

De fleste babyer elsker at bade. På Det Private Barselshotel ser vi ofte, at babyer ligefrem genfinder stemningen fra tiden i livmoderen nede i karret. Det at komme i vand for en helt lille baby betyder, at tyngdekraften ophæves, kroppen bliver lettere og dermed meget lettere at bevæge. Det må være fantastisk igen at opleve den letvægt som badetiden giver.

Her på siden kan du finde badebajler, der giver livmoderens stemning. Men også andre badekar til badetiden, som din baby kan have en masse dejlige stunder i. Under babyhåndklæder kan du se de håndklæder, vi har til babyer.
Badetiden kan være en tivolitur med det hele for en baby
Når din baby bliver større vil badet for de fleste babyer blive lidt af en tivolitur. Det er ofte en fest at se en baby hygge sig i sit badekar. Der kan bruges lang tid med at underholde sig med legetøj; badedyr og andet sjov, der skal være egnet til badekarret.

I starten, når din baby endnu ikke sidder så godt, så er bade-støttepuden en rigtig god idé. Også hvis din baby bader i jeres store badekar. Du finder andet badetilbehør til badetiden her.

God badetid.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!