HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Badetid med baby, mange timers god leg og velvære

Når din baby kommer ud af livmoderen, har han eller hun frem til da ligget og hygget sig i vand. Ved ankomsten til verden vil livet pludselig fra det ene øjeblik til det andet være helt forandret. Selvom din baby kommer fra vand, vil starten på livet udenfor livmoderen (primært graden af mæthed), og det første bad har meget at sige i forhold til, om din baby i starten vil synes om at bade – eller ikke.

De fleste babyer elsker at bade, hvis de kommer godt fra start med det. Vand er fascinerende, men også utroligt beroligende for nervesystemet og ikke mindst underholdende og stimulerende for sanserne.

Badetid er en mulighed for en fantastisk hyggestund

Jeg oplever at babyer ligefrem genfinder stemningen fra tiden i livmoderen nede i karret. Det at komme i vand for en helt lille baby betyder, at tyngdekraften ophæves, kroppen bliver lettere og dermed meget lettere at bevæge sig. Det må være fantastisk igen at opleve den letvægt inde fra livmoderen.

Du vil i vores webshop kunne finde badebajler, der giver livmoderens stemning. Eller et badekar til badetiden, som din baby kan have en masse dejlige stunder i. Under babyhåndklæder kan du se de hyggelige babyhåndklæder, vi har.

Badetiden kan være en tivolitur med det hele for en baby

Måske vil din baby i starten bare ligge helt stille i badet og nyde den stemning, han eller hun kan huske tilbage fra dengang i livmoderen? Inden der er gået særligt længe, finder de fleste babyer dog ud af, hvor meget sjov, man kan have i vandet. I starten alene med at plaske i vandet, men efter nogen tid med det, er der med det rigtige legetøj mange gode timers underholdning i badekarret.

Når din baby bliver større, vil badet for de fleste babyer blive lidt af en tivolitur. Det er ofte en fest at se en baby hygge sig i sit badekar. Der kan bruges lang tid med at underholde sig med legetøj; badedyr og andet sjov, der skal være egnet til badekarret. Selvfølgelig altid under opsyn!

I starten, når din baby endnu ikke sidder så godt, så er bade-støttepuden en rigtig god idé. Også hvis din baby senere skal bade i jeres store badekar.

Badedyr og underholdning i badekarret, ja tak!

Vi synes ikke, man kan have en baby uden at have badedyr og sjov med i badekarret. Her kan alt legetøj bruges, der ikke tager vand ind og kan gøres rent bagefter. Det gælder uanset om din baby leger udenfor i haven i et kar  eller sidder i brusenichen i et badekar eller I har badekar i familien.

Der er masser af god underholdning med vand og det kan forstærkes med badedyr og legetøj i vandet. Så snart din baby kan sidde op i badet er badedyr og vandlegetøj “et must”. Bløde gummiænder, farverige fisk og andre sjove figurer skaber en festlig atmosfære i badekarret. Ting, der kan flyde, sprøjte med vand og noget helt andet er god underholdning i badet.

Badedyr og leg i badet er ikke kun sjovt, men tilføjer en dimension af udforskning og udvikling. Leg i vandet understøtter også udviklingen af ​din babys motoriske færdigheder. Det kan være leg med ting der flyder, der synker, kopper, vandkander, vandhjul med mere, hvorigennem barnet samtidig lærer om vandets egenskaber. Badetiden er også en fantastisk mulighed for at bruge sanserne.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!