LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Badekar til baby & badekarstativ

For de fleste babyer – i hvert fald når de har vænnet sig til det – er det rigtig dejligt at komme ned i badekarret. Har din baby et anstrengt forhold til sit badekar og det at bade, er det noget I bør arbejde på. Det at bade giver nemlig dejlige oplevelser af varme og vand omkring sin krop og ikke mindst en bevægelsesfrihed i karret, som din baby ikke har haft siden tiden i livmoderen.

På Det Private Barselshotel og Baby Instituttet anbefaler vi, at de helt små har ørene helt under vand i badekarret, så de oplever genkendelsen af vand, fra da de lå inde i livmoderen. Den genkendelse aktiveres nemlig hos de fleste baby først, når der kommer vand i ørerne (øregangen). Hov, pludselig skifter barnet stemning og ser sig omkring med store nysgerrige øjne. Vi har mange hyggelige stunder omkring badekarret på Det Private Barselshotel, både med de nyfødte, med de større babyer, der kommer til Ny Start ophold eller med børn, der kommer med søvnudfordringer.
Et badekar er Need to have, når du får en baby
Et badekar er Need to have, når du får en baby. Spørgsmålet er så bare hvilket et det skal være – og hvor stort du vil have det i starten?

Du bør ikke bade din baby i håndvasken, da det vil være svært at holde den ren nok og alle de kemiske stoffer og andet der sidder der vil optages gennem huden under badet.

Som du kan se, er vi ikke til badeindsatser. Dem forhandler vi slet ikke. Det skyldes, at din baby er langt mere tryg ved at blive holdt af dig istedet for at ligge i en kold plastikdims. Desuden vil du have langt bedre styr på din baby nede i vandet, end når han eller hun ligger i en badeindsats.

Når du har fundet det rette badekar og tilbehør, så se dig også lidt omkring i kategorien badedyr og sjov.

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!