LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Badedyr & vandleg

Måske vil din baby i starten bare ligge helt stille i badet og nyde den stemning han eller hun kan huske tilbage fra dengang i livmoderen? Inden der er gået særligt længe, finder de fleste babyer imidlertid ud af, hvor meget sjov, man kan have i vandet. I starten alene med at plaske i vandet, men efter nogen tid med det, kan der med det rigtige legetøj være gemt mange gode timers underholdning i badekarret. Til disse stjernestunder er det skønt at have badedyr og anden underholdning i badekarret.

Det er badedyr og andet sjov, som du finder her i kategorien. Vi er glade for vand på Baby Instituttet. Det er fascinerende, men også utroligt beroligende for nervesystemet og ikke mindst underholdende og stimulerende for sanserne.

Badedyr og underholdning i badekarret er Need to have

Vi synes ikke, man kan have en baby uden at have badedyr og sjov med i badekarret. Her kan alt legetøj bruges, der ikke tager vand ind og kan gøres rent bagefter. Det gælder uanset om din baby leger udenfor i haven i et kar  eller sidder i busenichen i et badekar eller I har badekar i familien.

Der er masser af god underholdning med vand og det kan forstærkes med badedyr og legetøj i vandet.

Godt fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!