LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Babyvaegt

Med en babyvægt kan du holde øje med din babys trivsel

En af de vigtigste ting for en baby er at få mad og tage på i vægt. En baby der får mad nok vil følge en bestemt vægtkurve. Det vil sige, at man sagtens kan have forventninger til, hvad en baby skal veje efter en uge og efter 2 uger og efter 3 uger, 2 måneder mv. Ved selv at have en vægt kan du ved at veje din baby eksempelvis en gang om ugen følge din babys vægtstigning.

Hvad du kan få ud af at veje din baby

Når du har din babys vægt, kan du plotte den ind i en vægtkurve for henholdsvis drenge eller piger afhængig af, hvad køn din baby har – og se at din baby tager nok på i vægt. Gør din baby det, så får din baby nok mad. Tager din baby for lidt på, skal du være opmærksom og give din baby mere mad enten pr måltid eller flere måltider i døgnet.

Tager din baby for meget på, så kan du regulere lidt ned på maden. Babyer der tager for meget på kan være fint, men ofte bruger de en masse krudt på alt den mad, der skal presses gennem fordøjelsesystemet og har ofte gener af at få for meget mad.

Vælger du ikke selv at veje din baby og holde øje med din babys vægt, vil det være en af de ting din sundhedsplejerske og læge gør. Ved selv at veje din baby kan du bedre holde øje med din babys vægt, hvis der er langt mellem besøgende hos lægen og sundhedsplejersken.

En babyvægt er Need to have på Baby Instituttet

På Baby Instituttet vejer vi ikke babyerne fast, men vi vejr ofte en baby. Mest for at sikre os, at vægten ikke er faldet for meget i tiden på hospitalet, og at vægten ikke falder for meget mens de nyfødte er hos os indtil mælken løber til. En babyvægt er et godt redskab til at kunne navigere i, hvordan amningen går, hvor man jo ikke kan måle og veje hvor meget barnet får at spise. Vi vejer babyer for at være sikker på, at det vi tror også passer, da vi er til sikkerhed, når det drejer sig om sådan nogle små størrelser.

Se hvilken vægt vi bruger på Baby Instituttet her =>

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!