KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Babyhåndklæde – en super hyggelige til baby

Et babyhåndklæde er et håndklæde, hvor der i et af hjørnerne er en ekstra fold, der danner en “hætte”, som barnet kan have på hovedet. Resten af håndklædet vikles rundt om barnet. Dette giver en dejlig følelse af tryghed.

Når din baby er lille, vil det at have noget på håret efter badet gøre, at dit barn ikke mister så meget overskudsvarme, når han eller hun kommer op af badet. Men det vil også mindske ubehaget ved at blive kold på hovedet lige efter et dejligt varmt bad.

Babyhåndklæder er super hyggelige

I starten, når din baby er helt nyfødt, vil hætte-folden på langt de fleste babyhåndklæder være stor og hætten nærmest helt dækker det lille hoved. Efterhånden som din babys hoved vokser, vil hætten komme til at passe din baby helt perfekt. De fleste babyhåndklæder kan bruges helt indtil barnet er cirka 3 år.

Babyhåndklæder er super hyggelige og børn har positive følelser forbundet med deres babyhåndklæde. Sikkert fordi babyhåndklædet minder om dejlige stunder i badekarret.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!