LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

babyhåndklæde – super hyggeligt

Et babyhåndklæde er et håndklæde, hvor der i et af hjørnerne er en ekstra fold. På den måde kommer folden til at danne en “hætte”, som barnet kan have på hovedet. Resten af håndklædet vikles rundt om barnet. Dette giver en dejlig følelse af tryghed. Når din baby er lille, vil det at have noget på håret efter badet gøre, at barnet ikke mister så meget overskudsvarme, når han eller hun kommer op af badet. Men det vil også mindske ubehaget ved at blive kold på hovedet lige efter et dejligt varmt bad.

I starten, når din baby er helt nyfødt, vil hætte-folden på langt de fleste babyhåndklæder være stor og hætten nærmest helt dække din babys hoved. Efterhånden som din babys hovedet vokser, vil hætte-folden hurtigt komme til at passe din baby helt perfekt. De fleste babyhåndklæder kan bruges helt indtil barnet er ca 3 år.

Babyhåndklæder er “Love to have”

Babyhåndklæder er hverken et “Need to have” eller et “Nice to have”, men det er alligevel en super hyggelig ting. Mange børn har positive følelser forbundet med deres babyhåndklæde. Sikkert fordi babyhåndklædet minder om dejlige stunder i badekarret.

Hvis du synes, at din baby skal have et babyhåndklæde, så har jordemødrene på Det Private Barselshotel og og Baby Instituttet udvalgt de bedste til Baby Instituttets shop. Du finder dem her.

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!