Baby uge for uge; Det vil jeg ikke gå glip af

Sidder du med en baby i armene og vil gerne vide mere om den lille forunderlige størrelse og livet som forældre, så er baby uge for uge lige noget for dig – og din baby.

Ved at udfylde felterne i boksen foroven får du kvit og frit uge for uge bogen: Det vil jeg ikke gå glip af! – jordemoderens insider viden. Bogen følger dig og din baby fra fødslen og (ind til videre) til din baby er 12 uger gammel. Du tilmelder dig samtidig at få tips, tricks, viden, inspiration og nyheder fra os. Hvis du allerede er tilmeldt gravid uge for uge. Det vil jeg ikke gå glip af! vil du automatisk også gå Baby uge for uge. Hvis du ikke har født på din terminsdato (hvad du færreste jo gør) skal du rette terminsdatoen til din babys fødselsdato i en af de mail du har fået.

Bogen sætter, på en personlig måde, ord på de følelsesmæssige processer, som du oplever som forældre i den første tid med din baby. Du vil med sikkerhed kunne nikke genkendende til mange af beskrivelserne undervejs, samtidig med at du får masser af unik insider viden om babyer

Bogen er skrevet at jordemoder Ditte Bach, der har skrevet en stor del af artiklerne her på Baby Instituttet og har stor erfaring som jordemoder og med babyer.

Udfyld felterne i boksen foroven – og tryk på Ja tak, giv mig bogen. Du vil herefter få en mail, som du skal bekræfte, før du hver uge vil modtage et afsnit af baby uge for uge bogen i din indbakke.

Bogen må ikke distribueres eller videresendes, så kender du nogen, der kunne have glæde af bogen, så send dem dette link, så de selv kan tilmelde sig og få bogen:

babyinstituttet.dk/baby-uge-for-uge

God fornøjelse