KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Baby skeler / baby bliver pludselig skeløjet

Det er normalt, at musklerne omkring øjnene kan blive trætte, når man er en lille baby, når de gør det og slapper af, er der ikke længere styr på øjnene. Det er derfor ikke unormalt, at en nyfødt babys øjne pludselig sejler rundt i hovedet eller at ens baby pludselig skeler – og måske også skeler meget. Det kan være på det ene øje (se foto) eller på begge. Det er musklerne rundt om øjnene, der for en stund ”giver op” og tager sig en slapper.

Når din baby lige er kommet sig og får styr på øjenmusklerne igen, eller får sovet, så er musklerne friske igen og øjnene skeler ikke længere…

I hvert fald ikke før næste gang øjenmusklerne bliver trætte!

Det kan ske at barnet skeler on and off indtil barnet er et halvt år gammelt – og for nogle børns vedkommende også længere, især hvis de er trætte.

Du skal kontakte din læge hvis din baby skeler HELE tiden ved 6 måneders alderen eller hvis dit barn stadig skeler engang imellem, når han eller hun bliver 4 år. Det er kun meget få børn, der gør det.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!