HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Baby skeler / baby bliver pludselig skeløjet!

Det er normalt, at musklerne omkring øjnene kan blive trætte, når man er en lille baby, når det gør det og slapper af så er der ikke længere styr på øjenene. Det er derfor ikke unormalt at en nyfødt babys øjne pludselig sejler rundt i hovedet eller at ens baby pludselig skeler – også skeler meget. Det kan være på det ene øje (se foto) eller på begge. Det er musklerne rundt om øjnene, der for en stund ”giver op” og tager sit en slapper.

Når baby lige er kommet sig og får styr på øjenmusklerne igen, eller får sovet, så er musklerne friske igen og ens baby skeler ikke længere…

I hvert fald ikke før næste gang øjenmusklerne bliver trætte!

Det kan ske at barnet begynder at skele helt indtil barnet er et halvt år gammelt – og for nogle børns vedkommende også længere, især hvis de er trættet.

Du skal kontakte din læge hvis din baby skeler HELE tiden ved 6 måneders alderen eller hvis dit barn stadig skeler engang imellem, når han eller hun bliver 4 år (det er kun meget få børn der gør det).

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!