fbpx

Blog

Det sker på Baby Instituttet

Hvordan vi forholder os til coronavirus / COVID-19

Hvordan vi forholder os til coronavirus / COVID-19

OPDATERET DEN 27.10.20

Vi synes selvsagt, at det er en utrolig svær situation, som Danmark ( og verden) befinder sig i, og det bliver ikke mindre svært, hvis man er gravid, eller lige er blevet forældre til en baby og sidder derhjemme og skal have amningen og et helt nyt liv til at fungere i et land, der er ramt af Coronavirus / COVID-19. Vi bliver selvfølgelig spurgt, hvordan Baby Instituttet forholder sig – om vi stadig kan hjælpe? 

Hvordan vi forholder os lige nu, kan du læse her. Vi følger selvfølgelig hele tiden nøje med og vil opdatere dette blogindlæg løbende, hvis tingene udvikler sig yderligere, og hvis der kommer nye anbefalinger eller restriktioner, vi skal følge. 

Hvad vi tilbyder… 

Vi tilbyder stort set det samme, som vi plejer, dog med enkelte ændringer:

  • Ammeforberedelse på hold konverteres løbende om til online-klasser. Online-klasserne er fortsat på små hold med masser af mulighed for interaktion og at kunne få svar på sine spørgsmål. Deltagerne får direkte besked og viden om, hvordan de kommer med på “holdet”.
  • Åbent hus arrangementer er aflyst.
  • Individuel fødselsforberedelse og ammeforberedelse afholdes både online og ved fremmøde afhængigt af behov.
  • Hjemmebesøg tilbyder vi ikke på nuværende tidspunkt. Du er dog stadig meget velkommen i vores egne lokaler!

Hvilke forhåndsregler vi tager…

Vi overholder Sundhedsstyrelsens retningslinier for hygiejne med særligt fokus på håndvask og håndsprit samt afspritning af udstyr og overflader mellem hver klient.

Vi anvender mundbind / visir under vores konsultationer og behandlinger, når vi ikke kan holde en meters afstand. Det samme beder vi dig og din partner om.

Efter de seneste udmeldinger fra myndighederne skal man ligeledes bære mundbind ved al færden i fællesområder, venteområder samt i vores butik.

Vi er selvfølgelig allesammen raske på arbejdspladsen og ved mistanke om det mindste sygdom bliver jordemoderen hjemme.  

Hvis I selv føler jer syge, også ved lette symptomer som hoste, forkølelse eller let feber, så bedes I ikke møde op på Baby Instituttet men istedet kontakte os med henblik på en online-konsultation.

Vi har sikret os at de, der venter i vores venteområde kan undgå at sidde tæt, og at der er adgang til sprit, så man kan spritte hænder. Vi opfordrer jer til, ved ankomst, at spritte hænder eller vaske dem grundigt med vand og sæbe.

Lad os mødes online! 

Vi har længe været glade for online undervisning, eksempelvis har vores sovekurser længe fungeret online, ligesom vi har givet ammekonsultationer og babykonsultationer, til de der boede langt væk eller ikke kunne komme til os. 

Vi tilbyder følgende ONLINE hjælp:

  • Amme- / og babykonsultationer ( 997 kr / 60 minutter)
  • Jordemoderkonsultation (til nedsat pris 297 kr / 30 minutter)
  • Individuel Fødselsforberedelse – Fødsel i Kontrol (997 kr / 60 minutter)
  • Individuel Ammeforberedelse (997 kr / 60 minutter)
  • Sovekurser og sove-konsultationer (er altid online)

Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende os en sms og høre nærmere på telefon 22 77 35 71, hvor du også kan booke tid. Eller book online direkte i vores booking-system. 

Vil du gerne vide mere om Coronavirus – COVID 19? 

Læs også vores artikler om COVID-19;