Barselsophold starter kl. 14. Den præcise ankomst til barselshotellet kan dog variere, og du kan sagtens komme senere, måske fordi du ikke har født endnu, fordi det passer bedre, eller fordi det trækker ud på hospitalet.

Hvis du har brug for at komme før kl 14 (gælder kun hvis du kommer direkte fra fødegangen), måske fordi du tjekker ud af hospitalet før, så kontakt jordemoderen på barselshotellet, og hun vil hjælpe jer.

Transport & parkering

Der er gratis parkering på terrænet ude foran hotellejlighederne på Skovbrynet. P-pladserne er markeret med et Baby Instituttet logo.. Konkret information omkring parkering under ophold, finder I i velkomstmailen.

Taxi: De fleste der kommer direkte efter fødslen eller endt hospitalsophold og ikke selv har bil, tager en Taxi. Eller får nogen til at køre “Taxi” for dem. I så fald husk autostol.

Tog og bus: Ellers ligger Sorgenfri station maks 10 minutters gang fra hotellet.

Kontakt jordemoderen, som det første efter ankomst

Det første du gør, når du ankommer til hotellet, er at ringe til jordemoderen på det nummer I har fået oplyst i velkomstmailen.

En af os jordemødre vil komme og tage imod jer og vise jer jeres værelse.

Her vil vi rigtig gerne høre om, hvad der er sket forud for jeres ankomst til os. Det kan være, hvordan fødslen gik, hvor længe I har været på hospitalet, og hvis I kommer hjemmefra, hvilke udfordringer, I har haft derhjemme.

I vil også aftale med jordemoderen om, hvornår jeres baby skal spise næste gang – hvor jordemoderen så vil komme ind til jer igen.