fbpx

Drømmer du om at amme din baby – uden problemer?

Ammekursus online, der hjælper dig og din baby til en velfungerende amning

Altså en amning uden smerter og med en mæt og tilfreds baby, som du kan nyde både ved brystet og ellers? Det kan du nu få med et ammekursus online.

Så du er landet det helt rigtige sted.

Her finder du nemlig det ultimative ammekursus online, der gennem 7 konkrete og lette trin, lærer dig, hvordan du gør, så du får en velfungerende amning – og løst de udfordringer du – og din baby – står i.

Ammekurset er altså TOP-relevant både for dig, der er gravid og ved, at amning er noget, der skal læres og som du vil forberede sig på – men mindst lige så meget for dig, der allerede sidder med din baby i armene og bare gerne vil have styr på amningen LIGE NU.


Hvad får jeg, når jeg køber Baby Instituttets ammekursus online?

 1. ✔ Du får en komplet guide, hvor du trin for trin lærer at lægge din baby (korrekt) til brystet – uden smerte
 2. ✔ Du får en grundlæggende forståelse for, hvordan amning fungerer og ikke mindst lærer at vurdere din babys trivsel
 3. ✔ Du lærer, hvad du selv kan/skal gøre for at sikre en god mælkeproduktion til din baby – i starten og i resten af ammeforløbet
 4. ✔ Du lærer, hvordan du skaber et godt flow fra dine bryster – så du løser mælkeknuder og undgår brystbetændelse
 5. ✔ Du får helt konkrete løsninger på de ammeproblemer, som du eventuelt allerede kæmper med

Når du køber dit ammekursus online, så får du ialt 4 1/2 times undervisning – undervisningen er delt op i 7 konkrete trin (dem kan du læse om lidt længere nede på siden), og hvert enkelt trin er igen opdelt i mindre bidder, så du let kan gå til og fra og genopfriske de videoer, som er mest relevante for dig lige her og nu.

Som en ekstra bonus får du De 5 hemmeligheder om amning med som E-bog. Hele kurset koster kun 1.997 kr, og du kan være igang om få minutter.

Når du har modtaget din ordrebekræftelse, så logger du bare ind på babyinstituttet.dk. Så klikker du på fanen “memberships” – og du er klar til at gå igang med dit ammekursus online.

Oversigt over de 7 TRIN

→TRIN 1←
Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik ved brystet
– og undgår smertefulde amninger og sår på brystvorterne.

→TRIN 2←
Sådan kickstarter jeg min baby og mine bryster
– og undgår at komme bagud før jeg er begyndt

→TRIN 3←
Sådan sikrer jeg min nyfødte baby en god start
– og undgår mistrivsel og genindlæggelse af min baby.

→TRIN 4←
Sådan får jeg en god mælkeproduktion
– og undgår at mangle mælk i starten af ammeforløbet og senere

→TRIN 5←
Sådan skaber jeg frit flow fra mine bryster
– og undgår mælkeknuder og brystbetændelse.

→TRIN 6←
Sådan gør jeg min baby mæt ved brystet
– og undgår en utilfreds baby og opslidende spisemønstre.

→TRIN 7←
Sådan sikrer jeg mig, at min baby tager nok på
– og undgår uro og gråd fra sult og for lille vægtøgning hos min baby.

ESA-metoden hjælper dig til en Effektiv, Smertefri Amning.

Hele Trin 1 indeholder undervisning i ESA-metoden og danner således grundlaget for en Effektiv Smertefri Amning. Trin 1 er altså relevant for dig, uanset hvilke udfordringer, du sidder med, da en god teknik ved brystet er altafgørende både for succes og for at undgå udfordringer.

ESA-metoden er derfor både for dig, der bare vil gøre det hele rigtigt fra starten og dig, der søger en løsning på de udfordringer du – og din baby – er havnet i med amningen.

Du har fortjent et lille smugkig!

Værs`go at komme indenfor i varmen og lær lidt af amningens kunst…

Herunder har vi udvalgt tre videoer fra kurset til dig, så du får en fornemmelse af alt den viden vi har pakket ind i kurset til gavn og glæde for dig – og ikke mindst din baby.

Du kommer selvfølgelig også til at møde et par superlækre babyer ♥♥

Kan det blive bedre?

Til dig, der er gravid og ønsker at lykkes med amningen

Er du gravid, og ønsker du at amme din baby, så er vores ammekursus online helt oplagt. Når du køber kurset allerede i graviditeten, så er du på forkant med amningen; måske du aldrig har ammet før, eller du har dårlige erfaringer fra sidste gang. Og èn ting er i hvert fald sikker…. Du har MEGET bedre tid til at tage kurset, INDEN du sidder med din nyfødte baby i armene!

 • Ved at have set ammekurset, får du de bedste muligheder for succes, helt fra første amning!
 • Ammekurset vil give dig undervisning, viden og simple håndgreb, så det ikke bliver tilfældigheder, der kommer til at afgøre, om DU vil lykkes med DIN amning.
 • Ammekurset vil gøre dig i stand til at løfte det ansvar, det er at tage vare på din nyfødte baby, når du sendes (tidligt) hjem fra hospitalet, og det er dig alene, der skal have amningen til at lykkes.
 • Ammekurset gør dig i stand til at blive din babys læremester, så de instinkter din baby kommer til verden med ikke forvirres, men understøttes og styrkes.
 • Du vil blive i stand til at gøre din baby tilfreds og mæt ved brystet, herunder sikre dig at din baby også får mælk nok ved brystet i den første og sårbare tid, inden mælken løber til.
 • Du vil få viden og vist hvordan du gør, så det ikke er DIN baby, der kommer til at tabe sig for meget efter fødslen – og i værste fald må genindlægges med mistrivsel (hvad der desværre ikke er unormalt).
 • Du vil få at vide, hvad du skal være opmærksom på, så din baby ikke snyder dig og får mindre, end du tror ved brystet eller har det mindre godt, end det lige ser ud til – og istedet lade andre om de dyrtkøbte erfaringer.
 • Ammekurset vil lære dig, hvordan du gør for at amme smertefrit – helt fra første amning og frem.

Til dig, der har født og ønsker at lykkes med amningen

Hvis du allerede har født og nu sidder med din sultne baby i armene, så er det slet ikke for sent! Det er nemlig aldrig for sent (kun godt for din amning), at din baby får en bedre teknik ved brystet (der ikke er smertefuld for dig) eller at din baby får lettere adgang til din mælk, så evt.uhensigtsmæssige spisemønstre ikke bliver permanente.

 • Ammekurset er for dig, der sidder med en sulten baby i armene, der er svær at lægge korrekt til brystet – eller du er i tvivl om, hvad der overhovedet er korrekt.
 • Ammekurset vil kunne optimere din amning, ved at du lærer, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan.
 • Det er en (kæmpe) hjælp til dig, der oplever at amningen er smertefuld, og måske endda allerede har fået sår på brystvorterne.
 • Du får “how to” viden, der gør, at du vil kunne øge mælkeproduktion, din baby få mere mælk ved brystet pr amning og/eller pr døgn. Du giver måske allerede MME ved siden af amningen og kan se, at det er et skråplan for jer.
 • Du vil kunne løse problemer med mælkeknuder, for meget mælk i brysterne – der evt. allerede har givet en eller flere brystbetændelser – eller du frygter gør det.
 • Ammekurset vil hjælpe dig – og din baby – hvis din baby sover sover eller græder ved brystet.
 • Ammekurset er for dig, der har en baby, der er gul og/eller har brug for mere mælk for at kunne have mere/flere afføringer – og dermed rense sig selv for det gule (der er giftigt for hjernen i for store mængder).

Tid dig, der et havnet i ammeproblemer

Men hvis du lige nu sidder godt og grundigt i “suppe-dasen” med amningen, så er vores ammekursus online også designet til kunne hjælpe dig direkte videre på den rette kurs. Du springer simpelthen direkte til det trin eller de afsnit, der omhandler lige netop den problematik, du og din baby står i. Så kan du senere se resten af kurset, hvilket du også har brug for – men ikke har tid til lige nu.

 • Har du sår på brystvorterne og er amningen smertefuld, så gå til TRIN 1 – Sådan lærer jeg min baby en effektiv (og smertefri) teknik ved brystet.
 • Har du problemer med mælkeknuder eller brystbetændelse, så kan du starte med at gå direkte til Trin 5 – Sådan skaber jeg frit flow fra mine bryster.
 • Er du kommet hjem efter fødslen, og mærker du nu for alvor tyngden af det ansvar, der hviler på dine skuldre? Ansvaret for at sikre dig, at din nyfødte baby trives, får mad nok og undgår kritiske tilstande som lavt blodsukker, vægttab og dehydrering, så gå direkte til Trin 3 – Sådan sikrer jeg min nyfødte baby en god start.
 • Og er din baby bare skrup-sulten lige nu, ja starter du bare med Trin 1 – Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik ved brystet. Hvor du, skridt for skridt, lærer at lægge din baby korrekt til brystet eller TRIN 6 – Sådan gør jeg min baby mæt ved brystet, hvor du lærer, hvordan du giver din baby mere mælk i maven pr måltid.
 • Har du problemer med din mælkeproduktion, fordi din baby har brug for mere mælk, end du producerer, så er TRIN 4 . Sådan får jeg en god mælkeproduktion og TRIN 7 – Sådan sikrer jeg mig, at min baby tager nok på, vejen frem.
 • Husk at TRIN 1- Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik ved brystet er relevant, UANSET hvilket ammeproblem du sidder med.

ammekursus online

Rigtig god fornøjelse!