Få styr på amningen allerede i dag, så din baby kan nyde livet og du kan nyde din baby

Ønsker du at amme din baby, så et du landet det helt rigtige sted. Her kan du nemlig købe verdens vigtigste online kursus: Amning med succes. Online kurset vil lære dig, hvad du har brug for, for at komme godt fra start med amningen eller løse de ammeproblemer, du og din baby står i lige nu.

For hvad kan være mere vigtigt end at lære, hvordan du opfylder din babys allermest basale behov, behovet for mad. Det er det, ammekurset lærer dig, hvordan du gør bedst. 

JA, TAK jeg ønsker at købe online kurset: Amning med Succes til 1.997 kr.

Ammekurset er lavet til dig, der ønsker at amme – og få succes med det, både for din egen skyld men ikke mindst for din babys.

 • Vores online ammekursus er for dig, der ønsker succes med din amning; ønsker at kunne nyde din baby ved brystet, en baby der lystigt sutter unik og specialdesignet mælk til sig.
 • For dig der gerne vil opleve en baby, der slipper brystet mæt og tilfreds, fordi han eller hun (uden problemer) har kunnet hente sin mælk ved brystet og nu er dejlig mæt.
 • For dig der vil se din baby blive dejlig babybuttet af den mælk, din baby får ved brystet.
 • For dig der vil være sikker på ikke at komme bagud (eller blive sat helt af sporet), inden du overhovedet er kommet ordentlig i gang med amningen

Ammekurset er et sammenkog af utallige års erfaring som jordemødre med 1000-vis af babyer gennem hænderne. Men mest fra den viden vi har fået om babyer, bryster og amning på Det Private Barselshotel. Derfor ved vi også, at vores metode og håndgreb virker og kan fungere for alle babyer, brystvorter og bryster.

Det er lige noget for mig! Lad mig købe kurset her, så jeg kan gøre livet godt for min baby  ⇒

Babyer er forskellige – og bryster og fødsler er forskellige

For nogle babyer går det som en leg med amningen. De lærer lynhurtigt de nye færdigheder, som de skal bruge for at opretholde livet udenfor livmoderen. De babyer er ofte så heldige at have en mor, der ved hvordan man gør og/eller har en stor mængde råmælk i brysterne. De er oftest også født ukompliceret og til tiden og moderkagen har fungeret perfekt til det sidste. De har altså ikke tabt sig sidst i graviditeten, er ikke trætte eller udmattede efter en lang fødsel, har ikke haft påvirket hjertelyd under fødslen eller hovedpine efter at være forløst med sugekop eller lignende. De har heller ikke kvalme efter fødslen, fra slim de har fået i munden og slugt på vejen ud.

Selv hvis du – og din baby – er så helt utroligt heldige, så er det vores erfaring, at I stadig vil kunne hente en massiv mængde meget brugbar viden fra vores online ammekursus – viden, som din amning vil være dårligere stillet uden.

Og du vil selvsagt kunne hente endnu mere værdi fra kurset, hvis ALT ikke bliver helt som håbet. Hvis din baby bliver født umoden – og måske også meget umoden. Hvis din baby er påvirket af fødslen – og måske også meget påvirket. Hvis du er påvirket fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt af fødslen – og måske også meget påvirket. Hvis dine brystvorter er svære for din baby at få ved – og måske også meget svære. Hvis dine bryster har svært ved at producere mælk – og måske også meget svært.

For  jo mere du ved om amning, og hvordan du gør det i praksis – jo bedre for din baby, for dig og for din amning.

 • Med online ammekurset får du en enestående chance til at opnå den grundlæggende forståelse for, hvordan amning fungerer og ikke mindst udføres i praksis.
 • Hvordan du skal hjælpe din baby til brystet – som jo er på allerede lige efter fødslen! –  med en korrekt teknik, der IKKE skader brystevorterne.
 • Hvad du selv kan gøre for at sikre en god mælkeproduktion
 • Hvordan du sikrer dig et godt flow fra dine bryster – så du ikke (som rigtig mange andre) får mælkeknuder og mælkestase.
 • Hvordan du undgår (og håndterer) en brystbetændelse (som er noget rigtig skidt, både fordi du får det dårligt, men også fordi det påvirker mælkeproduktionen og fordi antibiotika rigtig skidt for din baby – og din babys mave).

Til dig, der er gravid og ønsker at lykkes med amningen

Er du gravid, og ønsker du at amme din baby, så er onlinekurset Amning med Succes helt oplagt. Ved at købe kurset nu – i dag – kan du komme i gang med at se og lære, hvordan du gør. Du køber kurset her  ⇒ . Ved allerede at købe kurset i graviditeten er du på forkant med amningen; måske du aldrig har ammet før, eller du har dårlige erfaringer fra sidste gang.

 • Ved at have set ammekurset, får du de bedste muligheder for succes, helt fra første amning!
 • Ammekurset vil give dig undervisning, viden og simple håndgreb, så det ikke bliver tilfældigheder, der kommer til at afgøre, om DU vil lykkes med DIN amning.
 • Ammekurset vil gøre dig i stand til at løfte det ansvar, det er at tage vare på din nyfødte baby, når du sendes (tidligt) hjem fra hospitalet, og det er dig alene, der skal have amningen til at lykkes.
 • Ammekurset gør dig i stand til at blive din babys læremester, så de instinkter din baby kommer til verden med ikke forvirres, men understøttes og styrkes.
 • Du vil blive i stand til at gøre din baby tilfreds og mæt ved brystet, herunder sikre dig at din baby også får mælk nok ved brystet i den første og sårbare tid, inden mælken løber til.
 • Du vil få viden og vist hvordan du gør, så det ikke er DIN baby, der kommer til at tabe sig for meget efter fødslen – og i værste fald må genindlægges med mistrivsel (hvad der desværre ikke er unormalt).
 • Du vil få at vide, hvad du skal være opmærksom på, så din baby ikke snyder dig og får mindre, end du tror ved brystet eller har det mindre godt, end det lige ser ud til – og istedet lade andre om de dyrtkøbte erfaringer.
 • Ammekurset vil lære dig, hvordan du gør for at amme smertefrit – helt fra første amning og frem.

 

Til dig, der har født og ønsker at lykkes med amningen

Hvis du allerede har født og nu sidder med din sultne baby i armene, så er det slet ikke for sent! Det er nemlig aldrig for sent (kun godt for din amning), at din baby får en bedre teknik ved brystet (der ikke er smertefuld for dig) eller at din baby får lettere adgang til din mælk, så evt.uhensigtsmæssige spisemønstre ikke bliver permanente. Du køber kurset her  ⇒

 • Ammekurset er for dig, der sidder med en sulten baby i armene, der er svær at lægge korrekt til brystet – eller du er i tvivl om, hvad der overhovedet er korrekt.
 • Ammekurset vil kunne optimere din amning, ved at du lærer, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan.
 • Det er en (kæmpe) hjælp til dig, der oplever at amningen er smertefuld, og måske endda allerede har fået sår på brystvorterne.
 • Du får “how to” viden, der gør, at du vil kunne øge mælkeproduktion, din baby få mere mælk ved brystet pr amning og/eller pr døgn. Du giver måske allerede MME ved siden af amningen og kan se, at det er et skråplan for jer.
 • Du vil kunne løse problemer med mælkeknuder, for meget mælk i brysterne – der evt. allerede har givet en eller flere brystbetændelser – eller du frygter gør det.
 • Ammekurset vil hjælpe dig – og din baby – hvis din baby sover sover eller græder ved brystet.
 • Ammekurset er for dig, der har en baby, der er gul og/eller har brug for mere mælk for at kunne have mere/flere afføringer – og dermed rense sig selv for det gule (der er giftigt for hjernen i for store mængder).

 

Tid dig, der et havnet i ammeproblemer

Men hvis du lige nu sidder godt og grundigt i “suppe-dasen” med amningen, så er kurset også designet til kunne hjælpe dig direkte videre på den rette kurs. Så køber du kurset her ⇒ og springer direkte til det trin eller de afsnit, der omhandler lige netop den problematik, du og din baby står i. Så kan du senere se resten af kurset, hvilket du også har brug for – men ikke har tid til lige nu.

 • Har du sår på brystvorterne og er amningen smertefuld, så gå til TRIN 1 – Sådan lærer jeg min baby en effektiv (og smertefri) teknik ved brystet.
 • Har du problemer med mælkeknuder eller brystbetændelse, så kan du starte med at gå direkte til Trin 5 – Sådan skaber jeg frit flow fra mine bryster.
 • Er du kommet hjem efter fødslen, og mærker du nu for alvor tyngden af det ansvar, der hviler på dine skuldre? Ansvaret for at sikre dig, at din nyfødte baby trives, får mad nok og undgår kritiske tilstande som lavt blodsukker, vægttab og dehydrering, så gå direkte til Trin 3 – Sådan sikrer jeg min nyfødte baby en god start.
 • Og er din baby bare skrup-sulten lige nu, ja starter du bare med Trin 1 – Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik ved brystet. Hvor du, skridt for skridt, lærer at lægge din baby korrekt til brystet eller TRIN 6 – Sådan gør jeg min baby mæt ved brystet, hvor du lærer, hvordan du giver din baby mere mælk i maven pr måltid.
 • Har du problemer med din mælkeproduktion, fordi din baby har brug for mere mælk, end du producerer, så er TRIN 4 . Sådan får jeg en god mælkeproduktion og TRIN 7 – Sådan sikrer jeg mig, at min baby tager nok på, vejen frem.
 • Husk at TRIN 1- Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik ved brystet er relevant, UANSET hvilket ammeproblem du sidder med.

Men amningen, den går vel af sig selv – NOT

Det er vores mangeårige erfaring, at amning er naturligt, men at amning er noget, der skal læres (præcis som alt andet vi ikke har prøvet før, ligesom at det måske ikke var så let at blive gravid, let at føde, og at blive forælder, selv om det er naturligt).

Hvordan skal du eksempelvis kunne vide:

 • Hvordan du placerer din baby ved brystet, så placeringen i sig selv vil give din baby mere mælk ved brystet pr mundfuld (så din babys begrænsede kræfter rækker længere)?
 • Hvordan du får amningen til at lykkes, hvis din baby har slugt noget slim på vej ud og har kvalme og ikke søger brystet.
 • Hvordan du  hjælper din baby, hvis han eller hun ikke vil til brystet – måske sover eller græder, når han eller hun lægges ved brystet.
 • Hvordan du kan gøre, så du undgår sår på brystvorterne (eller fikser dem) – fordi når de først er kommet, så er der ammekrise. Der er nemlig ikke meget, der gør mere ondt end sårede brystvorter og en glubsk baby i den anden ende.
 • Hvordan hver enkelt mælkekirtel i brystet startes op til at blive godt producerende med mælk – og ikke bare “lopper den” med en dårlig mælkeproduktion.

Nej, hvor skulle du vide det fra?

Det er derfor, mere erfarne kvinder siden tidernes morgen har hjulpet nybagte mødre til at lykkes med amningen. En “service” der desværre er sparet væk i det offentlige sundhedsvæsen i Danmark i dag. Og det håndværk, det er at kunne lægge en baby korrekt til brystet, er på det nærmeste uddødt blandt fagpersonale (meget trist og en meget dårlig situation for nyfødte og nybagte mødre).

Ja tak, lad mig (og min baby) komme i hænderne på Charlotte Utzon, en erfaren jordemoder og sygeplejerske ⇒

Med amningen skal det hele stå sin prøve – og skal lykkes godt

Når din baby kommer til verden skal det hele stå sin (rigtige) prøve. Din baby skal klare sig selv udenfor livmoderens trygge (altforsynende) miljø.

Og fordi din baby er helt “grøn” og ikke ved noget om livet udenfor livmoderen, og selvfølgelig heller ikke om amning, så er det moderens opgave og ansvar at få tingene til at lykkes (med faderens hjælp). Det er derfor, vi har lavet ammekurset her – fordi vi ved hvor vigtigt (og svært) det er – og fordi amningen skal fungere helt fra første færd.

 • Du vil undgå, at din baby taber for meget i vægt, fordi du tror, at din baby har spist ved brystet, men i virkeligheden bare har ligget og suttet sig træt.
 • At din baby falder i blodsukker, fordi han eller hun ikke har fået nok ved brystet eller ikke har fået hyppige nok måltider i dagene, inden mælken løber til
 • At din baby må indlægges igen på hospitalet hel tør, fordi han eller hun har fået alt for lidt væske i tiden derhjemme ved brystet.
 • At din baby må indlægges på hospitalet, fordi han eller hun er for gul. En tilstand der undgåes ved at din baby får mere mad ved brystet og dermed har mere afføring (der er måden at komme af med det gule på).
 • Hvordan du undgår at sidde i smerte med sår på brystvorterne og amme.
 • Hvordan du undgår problematiske mælkeknuder og mælkestase eller bryster, der dunker af brystbetændelse, fordi de ikke er blevet godt (nok) tømt.
 • Eller at undgå, når sundhedsplejersken kommer og vejer din baby, at din baby ikke har taget nok på i vægt, fordi han eller hun ikke har fået nok ved brystet.

Her kan du se Charlotte Utzon fortælle om, hvorfor en velfungerende amning er så vigtig for en nyfødt baby – videoen er 1 ud af de 4 videoer, der udgør introen til ammekurset.

Hvad får jeg, når jeg køber onlinekurset Amning med succes?

Når du køber Amning med succes, så får du timevis af den allervigtigste teoretiske viden og  “how to” viden serveret på et sølvfad. Den teoretiske viden vil give dig en forståelse for de fysiologiske processer, der er på spil, når amningen skal etableres eller optimeres. Og den praktiske viden kan du simpelthen ikke klare dig uden – eller du vil klare dig dårligere uden.

Vidste du eksempelvis, at de jordemødre vi har hos os, starter deres undervisningsforløb i vores metoder med lige præcis det her kursus. Fordi de lærer en helt, helt masse, som de slet ikke ved – og som de andre fagpersoner du ellers vil møde, der skal hjælpe dig, heller ikke ved – eller kan.

Med dette kursus har du – og din baby – mulighed for både at “hoppe over, hvor gærdet er lavest”, men også at undgå dyrtkøbte erfaringer – og hvem ønsker det for sig selv eller sin baby.

Du køber ammekurset lige her, og så er du faktisk i gang  ⇒

Ammekurset er opdelt i en intro, i 5 hemmeligheder – ingen fortæller dig (tekst) og i de 7 TRIN (video).

Oversigt over de 7 TRIN

TRIN 1: Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik ved brystet
– og undgår smertefulde amninger og sår på brystvorterne.

TRIN 2: Sådan kickstarter jeg min baby og mine bryster
– og undgår at komme bagud før jeg er begyndt

TRIN 3: Sådan sikrer jeg min nyfødte baby en god start
– og undgår mistrivsel og genindlæggelse af min baby.

TRIN 4: Sådan får jeg en god mælkeproduktion
– og undgår at mangle mælk i starten af ammeforløbet og senere

TRIN 5: Sådan skaber jeg frit flow fra mine bryster
– og undgår mælkeknuder og brystbetændelse.

TRIN 6: Sådan gør jeg min baby mæt ved brystet
– og undgår en utilfreds baby og opslidende spisemønstre.

TRIN 7: Sådan sikrer jeg mig, at min baby tager nok på
– og undgår uro og gråd fra sult og for lille vægtøgning hos min baby.

 

Undervisningen får du af jordemoder og sygeplejerske Charlotte Utzon, som er indehaver af Baby Instituttet og Det private Barselshotel. Undervisningen er på elegant vis blandet med mere end 20 års praktisk erfaring i at få kvinder og babyer til at lykkes med amningen.

Du får forklaret og vist alle de vigtige pointer og hvordan du skal gøre, og det endda på en overskuelig og let forståelig måde. Du blive vist simple håndgreb og vist og forklaret, hvordan du lægger din baby korrekt til brystet, hvordan du undgår smertefulde amning, hvordan det skal se ud og lyde, når din baby spiser korrekt, hvordan du sikrer dig et godt flow i brysterne (og giver din baby masser af fed mælk i maven, samtidig med at du forebygger mælkeknuder og brystbetændelse). Og meget meget mere!

Du vil få svar på alle de spørgsmål, du kan komme i tanker om – og de spørgsmål du endnu ikke ved, du får.

En smagsprøve på ammekurset…

Se video fra ammekurset, fra TRIN 1: Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik ved brystet – og undgår smertefulde amninger og sår på brystvorterne. Det er den første video af 7 om, hvordan du lægger din baby (korrekt) til brystet (med en effektiv, smertefri teknik).

Det er den unikke blanding af teori og praktisk “how to”-viden, der gør, at dette onlinekursus ikke bare verdens vigtigste – men også verdens mest brugbare for dig, der gerne vil have succes med din amning.

Husk på, at ingen takker dig for at sidde og bakse med amningen selv, men din baby vil takke dig for at få (brugbar) hjælp.

Rigtig god fornøjelse.