KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

AmmeBH, 3 gode grunde til købe gode ammeBh´er

Her får du 3 gode grunde til, hvorfor det er smart at investere i nogle gode ammeBHer.

En ammeBH gør hverdagen med baby (lidt) lettere

En amme-bh kan lette hverdagen med din baby, fordi du lettere og hurtigere vil kunne finde brystet frem, når din baby er sulten, end du kan med en almindelig bh. AmmeBH´en giver et frit bryst uden at klemme på mælkegangene under amningen.

Carriwell ammebh, med god støtte, også til store bryster.

Du kan med fordel allerede købe dig nogle gode ammeBH’er i graviditeten, og så håbe at de også passer, når din baby kommer til verden.  Brysterne kan selvfølgelig sagtens tage et ryk mere op i størrelse, når mælkeproduktionen etablerer sig. Men de ammebhér du har købt i graviditeten vil med stor sandsynlighed passe igen senere i ammeforløbet, når mælken ikke lagrer sig i brystet, som i starten og brysterne igen er mere sig selv.

Amme-bh´en hjælper med at støtte (bære) det mælketunge bryst

Når mælken løber til, og brysterne fylder sig med mælk, kan de vokse pænt meget. For nogle så meget, at de får smerter ved brystbenet og ømhed ud under armene, når der kommer øget tyngde i brysterne. Det kan også komme, hvis brystet ikke tømmer sig godt nok under amningen.

Nogle kvinders reaktion er, at de slet ikke vil have Bh på, når mælken løber til, fordi de ikke kan overskue noget, der strammer på brysterne. Langt de fleste oplever dog,  at det er SÅ meget mere dejligt, når de får en god ammebh på. Det skyldes at noget af tyngden bæres af Bh´en, så strækket på brystmusklen og skulderen lettes.

En god BH hjælper til, at huden ikke overstrækkes

En anden rigtig god grund til at bruge bh i ammeperioden er den øgede mængde mælk – især når mælken løber til og brysterne er mælketunge. Det vil være lige der og når brystet er fyldt med mælk, der vil være det største stræk i huden. Når brysterne ikke støttes, kan det betyde, at huden overstrækkes (især foroven, hvor brysterne sidder fast på overkroppen). En overstrækning af huden over længere tid kan komme til at se træls ud – læs i værste fald give strækmærker og hængebryster.

Det du kan gøre, er at putte dine bryster ned i en god støttende bh – helt fra starten af din amning, hvor der er allermest tyngde. Virker det så? Ja, det er vores erfaring på Babyinstituttet. Det gør i hvert tilfælde ikke noget dårligt – kun godt.

Artikler om udstyr

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!