HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Aktivitetsstativ & aktivitetstæpper – juhuu så er der fest og underholdning

Et aktivitetsstativ kan se ret forskelligt ud og være både i plastik eller træ. Helt overordnet set består et aktivitetsstativ af et stativ, barnet ligger under, som du kan hænge forskellige ting på. Det kan være et træ-stativ, men det kan også være i plastik eller noget andet. Aktivitetsstativer hører sammen med et tæppe barnet ligger på, men de kan også være uden underlag.

Aktivitetsstativer med meget eller mindre hurlumhej

Det er smartest med aktivitetsstativer, hvor man selv kan bestemme, om der skal være meget eller lidt på.

Det kan nemlig variere i forhold til ens barns behov for stimulation eller hvor gammel ens baby er. Eller hvad ens baby er i humør til den dag eller på netop det tidspunkt. Det vil nemlig nogle gange kunne være for meget med for meget hurlumhej hen over hovedet, og andre gange vil det være lige det, dit barnet har lyst til.

Aktiviteterne kan følge med dit barns udvikling

De fleste babyer har mange gode stunder under noget hænger hen over dem, især frem til at de selv kan begynde at komme omkring. Efter det er det kun meget lidt interessant at ligge under et aktivitetsstativ. Her bliver andre aktivitetsting barnet kan sidde med mere underholdende.

På de fleste aktivitetsstativer kan man skifte tingene ud, så du selv kan finde NYE sjove ting du kan hænge på det aktivitetsstativ, din baby har – eller påtænker at købe. De selvsamme yndlingsting vil du også kunne bruge til at hænge over autostolen, så tiden går lidt hurtigere i bilen eller hen over barnevognen, hvis din baby ikke lige skal sove i den.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!