KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Aktivitetsstativ & aktivitetstæpper – juhuu så er der fest og underholdning

Helt overordnet set består et aktivitetsstativ af et stativ, barnet ligger under, hvor man kan hænge forskellige ting på. Det kan være et træ-stativ, men det kan også være i plastik eller noget andet. De ting man hænger på aktivitetsstativet underholder “aktivere” barnet.

Aktivitetsstativet kan hører sammen med et tæppe barnet ligger på, der også er underholdning i. Et aktivitetstæppe, men de kan også være uden aktivitetstæppe.

Aktivitetsstativer med meget eller mindre hurlumhej

Det er smartest med aktivitetsstativer, hvor man selv kan bestemme, hvad der skal hænges op og om der skal være meget eller lidt underholdning på.

Det kan nemlig variere i forhold til behovet for stimulation. Fra barn til barn, men især i forhold til hvor gammel ens baby er. Men også hvad humør ens baby er i den dag eller på netop det tidspunkt. Det vil nogle dage kunne være for meget med for meget hurlumhej hen over hovedet, og andre dage vil det være lige det, dit barnet har lyst til ❤️. Jo yngre barnet er, jo mindre underholdning er der ofte brug for, da alt er helt nyt for barnet. Ligesom at den samme underholdning vil være sjov i længere tid.

Aktiviteterne kan følge med dit barns udvikling

På de fleste aktivitetsstativer kan man skifte tingene ud, så man selv kan finde NYE sjove ting og legetøj, man kan hænge på aktivitetsstativet. Det kan være ting I har – eller nye ting I køber. De selvsamme yndlingsting vil du også kunne bruge til at hænge over autostolen, så tiden går lidt bedre/hurtigere i bilen eller hen over barnevognen, hvis din baby ikke lige skal sove i den.

Hvornår er et aktivitetsstativ er sagen?

De fleste babyer har mange gode stunder under et aktivitetsstativ – med noget der hænger hen over dem, fra barnet begynder at vise mere interesse for at observere verden. Ofte fra omkring de 5 uger og frem.

Især frem til at barnet selv kan begynde at komme omkring. Efter det er det kun meget lidt interessant at ligge under et aktivitetsstativ. Her bliver aktivitetsting, barnet kan sidde ved mere underholdende.

God underholdning.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!