LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Aktivitetsstativ – juhuu så er der fest og underholdning

Et aktivitetsstativ kan se lidt forskelligt ud. Helt overordnet set så består et aktivitetstativ af et stativ, barnet ligger under og som du hænge forskellige ting på. Ofte er det et træ-stativ, men det kan også være i plastik eller noget andet.

Nogle gange er aktivitetsstativer koblet sammen med et tæppe barnet ligger på. Men det kan også være uden.

Aktivitetsstativer med meget eller mindre hurlumhej

Vi er mest til aktivitetsstativer hvor der ikke sker så meget. Hvor man selv kan bestemme, om der skal være meget eller lidt på, afhængigt af hvor gammel ens baby er, hvad ens baby er i humør til den dag eller på netop det tidspunkt. Det vil nemlig nogle gange kunne blive for meget med for meget hurlumhej hen over hovedet på en, og andre gange vil det være lige det barnet har lyst til.

Du finder under kategorien aktivitetstativer både traditionelle aktivitetstativer og andre muligheder for at hænge ting op over puslebordet eller sengen.

Her finder du også sjove ting du kan hænge på det aktivitetsstativ du måske allerede har – eller påtænker at købe. De selvsamme ting vil du også kunne bruge til at hænge over autostolen eller barnevognen mv.

God jagt på sjov og ballade

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!