LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Aktivitetsgulv/tumlegulv giver motoriske muligheder

Et tumlegulv eller et aktivitetsgulv er en absolut god idé at investere i, hvis du har en baby. Tumlegulv eller aktivitetsgulv er lavet af skum, der får det din barn ligger på til at minde meget mere om at ligge på et gulvtæppe end de klinker eller trægulve, der i dag er at findes de fleste steder.

Det bløde underlag sikrer, at din baby ikke slår sig, når der øves i at rulle fra mave til ryg og senere også tilbage igen.

Skum-underlaget er også super vigtig i forhold til at hjælpe dit barn til at komme op på knæ og kravle, da dit barn på tumlegulvet vil kunne stå bedre fast (læs ikke glide), hvilket vil fremme den helt naturlige udvikling. Faktisk er lige netop det vigtigt for den naturlige udvikling.

Senere når dit barn ikke opholder sig lige et sted kan det bruges inde i en hule dit barn har bygget til at slå kolbøtter på og meget mere.

Aktivitetsgulvet isolerer mod kulde fra gulvet

Udover at gulvet er godt at lege på, så isolerer tumlegulvet også mod træk og kulde nedefra. Det kan være, du har trægulv uden gulvvarme. Har du klinker med eller uden gulvvarme, så er tumlegulvet også lige sagen. Det er lavet af en form for skum-martriale, der både er blødt med altså også isolerer. Det er tydeligt at mærke når man selv sidder på det sammen med sit barn.

God træning!

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!