HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Aktivitetsgulv/tumlegulv giver motoriske muligheder

Et tumlegulv eller et aktivitetsgulv er en absolut god idé at investere i, hvis du har en baby. Et tumlegulv eller et aktivitetsgulv er lavet af skum, der får det til at være mere som om at ligge på et gulvtæppe end de klinker eller trægulve, der i dag er de fleste hjem. Et blødt underlag, der ikke er så blødt som en madras, er godt at træne på.

Det bløde underlag sikrer, at din baby ikke slår sig, når der øves i at rulle fra mave til ryg og senere også tilbage igen.

Skum-underlaget er også super vigtig i forhold til at hjælpe dit barn til at komme op på knæ og kravle, da dit barn på tumlegulvet vil “stå bedre fast” (læs ikke glide), hvilket vil fremme den helt naturlige udvikling. Faktisk er lige netop at kunne det vigtigt for den naturlige udvikling.

  • Kravleknæ og kravlesokker er også smarte for netop det =>

Senere når dit barn ikke opholder sig det samme sted, kan tumlegulvet bruges inde i en hule dit barn har bygget eller til at slå kolbøtter på og meget andet.

Aktivitetsgulvet isolerer mod kulde fra gulvet

Udover at gulvet er godt at lege på, så isolerer tumlegulvet også mod træk og kulde nedefra.

Aktivitetsgulv eller tumlegulv er lavet i en form for skummateriale, på samme måde som en yogamåtte. Skummet er blødt med isolerer også, hvilket er tydeligt at mærke, når man selv sidder på det sammen med sit barn. Det kan være, du har trægulv uden gulvvarme. Har du klinker med eller uden gulvvarme, så er tumlegulvet også lige sagen. God træning!

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!