HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

7 favoritter til at løse ammeudfordringer

Måske din baby er kommet til verden, og amningen ikke går helt så let, som du ønskede dig. Her får du vores 7 favoritter, der hver især løser forskellige typer problemer. Måske du sidder og har brug for “hjælp” til få din amning på ret køl. Læs her, hvad hver enkelt favorit kan gøre for dig i forhold til de udfordringer, du sidder med med din amning.

Ammekursus & bog til alle typer af ammeudfordringer

Hvis du er gravid og havde ammeproblemer sidst, og du denne gang gerne vil komme i forkøbet, eller du sidder med en helt lille baby, og amningen ikke fungerer, er vores ammekursus, der er inkluderet vores Ammebog for dig. Når du køber kurset, har du adgang til videomaterialet med det samme, og bogen kommer med så hurtigt som den kan med pakkeposten. Du får vist håndgreb til at lægge din baby til brystet, håndgreb og teknikker til tømning af brysterne og hjælp til de mest hyppige ammeproblemer.

  • Du finder dit online ammekursus og er i gang med det samme her =>

Sårophelings kit til sårede og ømme brystvorter

Har du smertefulde amninger eller sår på brystvorterne, er det din babys teknik, du skal have optimeret. Det er vigtigt, at teknikken er god, da den er absolut afgørende for at undgå sår på brystvortener og smertefulde amninger, men også for at de kan hele op igen. For at hjælpe ophelingen på vej, så du hurtigere bedre kan nyde din amning og din baby, anbefaler vi vores sårophelingskit til sår på brystvorterne. Det er det, vi bruger hos os, fordi det giver den bedste effekt. Der følger et lille kursus med til, hvordan du gør.

Brystvorteformere til flade og indadvente brystvorter

Hvis din baby har svært ved at få fat om brystvorten, har du brug for håndgreb til at kunne hjælpe din baby til brystet. Dertil har nogle også glæde af brystvorterformere. Det vil især være, hvis du har indadvendte brystvorter. Brystvorteformere mellem amningerne får dine brystvorter til at stå lidt mere frem og gøre det nemmere for dit barn at få fat om brystvorten – og for dig at lægge dit barn til brystet.

Brystmassager og varmepude – til tømning af brysterne

Måske mælken er løbet til, og du virkelig har brug for, at dine bryster tømmer sig, eller du har brug for at opgradere din mælkeproduktion til din babys behov, er Haakaas brystmassager musling genial. Den sikrer en god tømning af brystet og fanger også de områder, du og din baby ikke selv har godt fat i. En god tømning er afgørende for en god mælkeproduktion og for at tage en brystbetændelse i opløbet. Ligesom den kan fikse en (mekanisk) brystbetændelse. En anden ting, der også er god til at hjælpe tømningen på vej, er varme. Her kan en varmepude være en stor hjælp. Varme på brysterne inden amningen vil få mælken til at løbe bedre ud af brystet og kan bruges med stor effekt til tømning sammen med brystmassageren fra Haakaa eller alene.

Brystpumpe – til tømning og for lille mælkeproduktionen

Hvis du har brug for at tømme brysterne i forbindelse med mælkeknuder eller mælkestase, og er det en større opgave, end din baby kan håndtere, har du brug for en brystpumpe. De elektriske og manuelle brystpumper har ofte lige godt sug. Hvis du skal pumpe meget, vil du dog blive mest glad for en elektrisk brystpumpe. Og en dobbeltpumpe vil stimulere brystet bedre og spare dig for en masse tid, hvis du skal pumpe meget eller hyppigt. Du har også brug for at kunne pumpe, hvis din baby ikke kan/skal til brystet, og du skal pumpe mælkeproduktionen op eller have mælk ud til din baby.

SNS-sytem – til for lille mælkeproduktionen

Medelas SNS-system bruges til at give mælk ved brystet, der ikke kommer fra brystet. Mælken gives samtidig med, at du ammer via en form for sugerør. Det kan være, hvis barnet ikke vil blive på brystet, fordi der kommer for lidt mælk fra brystet. Eller det kan være for at give din baby følelsen af mæthed ved brystet, hvis der ikke er mælk nok til det i brysterne. Ved at give den ekstra mælk ved brystet undgår du også sutteforvirring. Ligesom du får stimuleret brysterne mere. Det er også en løsning til de babyer, der bare ligger ved brystet og venter på at få flaske efter amningen, så de vil holdes aktive ved brystet.

Calma flasken – Ammevenlig sutteflaske til supplering

Der kan være brug for at give en babyer mad end den mad, han eller hun får ved brystet. Man kan helt i starten med fordel supplere med kop, hvis der er behov for supplering. Er der brug for meget supplering eller gennem længere tid, kan man have brug for at kunne give flaske. Til det, hvis du fortsat gerne vil amme, er Calma flasken fra Medela det bedste valg. For nogle babyer er den dog for svær at få mælken ud af. Hvis det gælder for din baby, er det bedste valg en flaske med rund sutteflaskesut, hvor dit barn skal rulle sin tunge på samme måde ved brystet – ligesom på den runde sut.

Suttekursus!

Lavet i samarbejde med
FRIGG

Haps din plads!

error: Content is protected !!